2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015423 بازدید | 66527 پست
ممنونم از پاسخگوییتون. میشه بپرسم چند درصد راضی هستید؟ بینیتون قوس داره یا صافه قد بینیتون کوتاه ...

منم بینیم گوشتیه

یکی از انتخابام دکتر احمدیه

شما بینیتون گوشتیه یا استخوانی ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی دکتر برادران:

منشی که همون برادر دکتر بود با خوشرویی در رو باز کرد. همزمان که داشت احوالپرسی میکرد بلافاصله گفت ویزیت رو محبت کنید. راستش از این همه عجله برای گرفتن حق ویزیت خوشم نیومد.

اونجا یه خانمی رو دیدم که بینیش گچ داشت و خیلی بزرگ و متورم بود. بعد از اینکه دکتر گچشو باز کرد و برگشت اینقد خوشحال بود که حد نداشت. شاید چون نگاه متعجب من رو دید بهم گفت بینی منو اینجوری نبینین. من قبلا دوبار عمل کردم و این بار سوممه. بنده خدا بار اول، سه سال قبل پیش دکتر مهدوی عمل کرده بود و میگفت همین که گچ رو باز کرده بنظرش دماغ کج و داغون بوده. دو سال بعد، پیش دکتر دستغیب ترمیم کرده که خوب نشده. یک سال صبر کرده و امسال دکتر برادران با ۲۰ تومن براش ترمیم کرده. خیلی راضی بود و البته پشیمون که چرا از اول نیومده پیش دکتر برادران عمل کنه و به ما توصیه میکرد جای دیگه نریم و از این دکتر بهتر پیدا نمیشه و ...

یه خانم حدودا ۴۰ ساله شیک پوش هم اونجا بود که خودش سه هفته قبل عمل کرده بود و بخیه داشت. چند روز قبل هم دخترش عمل کرده بود و بینیش توی گچ بود. از صحبت های منشی با این مادر، فهمیدم بینی مادر استخونی بود و بینی دخترش گوشتی بوده.

چند مورد دیگه هم بودن که برای کارهای بعد از عمل و چسب زدن و ... اومده بودن. یه خانم میانسال هم وقت عمل گرفت برای ۳۰ آذر.

نوبت من شد رفتم تو. دکتر جوان و خوش اخلاق بود. در مورد بینی من گفت گوشتیه ولی نه خیلی زیاد. بعد رفتیم اتاق معاینه. یه میله دراز توی بینیم گذاشت و از توی مانیتور نگاه کرد و گفت یه مقدار انحراف داری. کمی هم انحراف ظاهری در محور بینی دارم که گفت تا حدی با عمل حل میشه.

پروجکشن بینیم زیاده که اونو گفت در حد ۴-۳ میلیمتر میتونم کم کنم. نوک بینی هم گفت جمع میشه ولی تیز درنمیاد و گرد میشه. بهش گفتم دکترهایی که قبلا برای مشاوره رفتم گفتن خیلی بینیت تغییر نمیکنه ولی ایشون گفت به دو دلیل بینی های گوشتی که من عمل میکنم خوب از اب درمیاد. اول اینکه تکنیک من برای عمل بینی گوشتی متفاوته و دوما راکوتان که با دوز پایین میدم خیلی در کوچیک شدن بینی گوشتی (به علت تاثیر روی غدد چربی زیر پوست) موثره. گفتم قصد بارداری دارم و اگه میشه راکوتان مصرف نکنم که دکتر با جدیت گفت در اون صورت نتیجه عمل خیلی خوب نخواهد شد. نظرش این بود که اول باردار بشم و بعد عمل کنم که برای مصرف راکوتان مشکل نداشته باشم.
هزینه عمل هم گفت فعلا ۱۴ تومان البته اگه کلینیک گرون نکنه.

منم بینیم گوشتیه یکی از انتخابام دکتر احمدیه شما بینیتون گوشتیه یا استخوانی ؟

بینی من سرش گوشتیه ولی خیلی گوشتی هم‌نیست

قوز هم داره

البته احمدی و ابیانه گفتن بافت خیلی خوبی برای عمل داری

نوک بینیم غضروفهای محکمی داره

نادریان در مورد شما چه نظری داشتن؟

به من گفتن ۲۰ تا ۳۰ درصد تغییر میکنی

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
بینی من سرش گوشتیه ولی خیلی گوشتی هم‌نیست قوز هم داره البته احمدی و ابیانه گفتن بافت خیلی خوبی برا ...

بینی منم خیلی گوشتی نیست 

نادریان اول گفت گوشتی چون ریسک داره عمل نمیکنم ولی چون شما قیافت خوبه قبول میکنم نمیدونم چه ربطی داشت حالا

نوری هم بهم گفته بود با اینکه گوشتیه ولی غضروفات نرمه و برای عمل مناسبه

احتمالا دوشنبه میرم مطب دکتر احمدی سر میزنم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مطب گردى امروز من 

دكتر سامان خرمى نژاد 

مطب دكتر قيطريه بود كه راه دور بود برام ولى رفتم

وارد مطب شدم منشى فقط بود راستش از خلوتى مطب تعجب كردم ساعت ١٦:٣٠ بود

منشى گفت ويزيت ٦٠ هزار تومان 

گفتم بيمار نمياد امروز من چند مورد حضورى ببينم گفت معلوم نيست گفتم پس فعلاً ميشينم 

آخه عكساى پيج قبل و بعد عمل نيست و همه با ميكاپ و فقط عكساى بعد از عمل هست كه تشخيصش برام سخت بود به منشى هم گفتم كه عكساتون خيلى بده همه مدلى عكس گرفتن شما گذاشتيد يه عكس خوب من نديدم كه مشخص باشه قبل عمل چجورى بوده و بعدش تو همون زاويه چطور شده

بعد از ٥ دقيقه يه خانم اومد كه ٣ روز بود عمل كرده بود و با گچ بود

ورم خيلى كمى هم داشت خودش گفت خوب عمل ميكنه دكتر

بعد از اينكه اون خانم رفت داخل من هم حق مشاوره رو دادم و نشستم 

گفتم اين همه راه اومدم لا اقل دكتر رو ببينم كه چه نظرى ميده

رفتم داخل دكتر خيلى گرم و خوش اخلاقى نبود 

بينى من رو معاينه كرد و توضيحات خوبى داد گفتم طبيعى ميخوام گفت بله يه قوس كمى هم ميدم 

كلاً انگار طبيعي عمل ميكنه 

زمان مشاوره من خيلى كوتاه بود و قيمت هم ٩/٥ تا ١٠ دادن

خانووووووما 

سلااااام خوووبین !؟ 

من برگشتممممم با یه امار جدید از بینیم 

من ۱۳ مرداد با دکتر برادران عمل کردم 

بینیم کوشتی بود و بزرگ با یه قوز زییا😂

دکتر طبیعی برام عمل کردند 

الان تقریبا پنج ماه شده

مشکل تنفسی اصلل ندارم 

فرم بینی و هرکس میبینه فکر میکنه عمل نکردم

و خلاصه طبیعی واقعا دراورده

خودمم راضی هستم الهی شکر 

ولی یه کوچولو حس فرورفتگی میکنم جای قوزی که الان نیست 

که وقتی واسه ویزیت سه ماهگی رفتم گفت ورمه

ایشالا هفته های اینده میرم مطب ازش میپرسم 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
خانووووووما  سلااااام خوووبین !؟  من برگشتممممم با یه امار جدید از بینیم  من ۱۳ مر ...

عزیزم چقد خوب که از بینیت راضی هستی. ان شاالله ورمش که کامل بره روز به روز خوشگلتر هم میشه

بینی شما گوشتی بود؟ پروجکشنش زیاد بود؟ میشه بگی دکتر روی بینیتون چه کارهایی کرد؟

سجادیان

مشكل خاصي براتون ايجاد شده ؟؟

اخه يكي از انتخابام سجاديان هست ولي مطمئن نيستم

2810