2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بله عزیزم من الان یک سالو نیمه عمل کردم و بینیم گوشتی بود

ممنونم از پاسخگوییتون.

میشه بپرسم چند درصد راضی هستید؟

بینیتون قوس داره یا صافه

قد بینیتون کوتاه نشده؟

پره ها گرد هستن یا صاف😊😊😊

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها نظرتون درباره اینا چیه ؟

کوچک زاده 

عالیان 

ایلخانی 

رسول پناه 

ابیانه 

گاجانیان تبریزی 

همتی فراهانی 

دینی 

واسه بینی گوشتی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بله عزیزم من الان یک سالو نیمه عمل کردم و بینیم گوشتی بود

عزيزم ميشه عكس قبل و بعد بينيتونو بزاريد.كراپ كنيد تا فقط بينيتون معلوم باشه و پاكش نكنيد لطفا 🙏🙏🙏🌷🌷🌷🌷

بچه ها دكتر احمدرضا رجايى خوبه؟؟؟؟ بينى گوشتى دارم خواهشاً از تجربياتتون بگيد بتونم تصميم بگيرم

من یک‌ماهه باهاش عمل کردم راضیم بینیم شکستگی و انحراف داشت تیغش پهن و نوکش گوشتی بود

سلام به دوستای نازنین و مهربونم.من ۴ ماه و ۲۰ روزه که بینیمو عمل کردم ولی همچنان تنفسم افتضاحه.کلا ش ...

برای من بعد از برداشتن اسپلینتهای داخلی اوکی شد گاهی وقتا میگیره که مال ترشحات هست می‌شورم اوکی میشم یک‌ماهه عمل کردم

خیلی ممنون از شرح مطب گردیت من چندتا از دوستانم با غلامرضا احمدی  عمل کردن یکیشون 12 سال پیش که ...

نونوش جان شما قبلا با سامی عمل کردید؟ بینیتون چه مشکلی داشت که کار به ترمیم کشید؟ براتون درخواست دوستی فرستادم میشه تایید کنید

بچه ها من اصلا چشام وا نمیشه از ورم.. حرف هم که میزنم از زیر بینیم خون راه میفته هرکسی میگه بعد عم ...

سلام و درود بر شما 

ببخشید شمابا کی عمل کردید و الان راضی هستید؟

بچه ها من مطب دكتر آمالى رفتم به نظر دكتر خوب و كار بلدى ميومد 

خودش استاد دانشگاه هست و توى پيجش بينى هاى خيلى افتضاح رو خوب و متقارن در آورده 

توى مطب هم يه خانمه وقت عمل گرفت گفت من تو كلينيك زيبايى كار ميكنم بيماراى آمالى رو  زياد ديدم همه هم ازش تعريف ميكنن

ديروز جمعه هم براى كارى رفته بودم بيمارستان از بينى پرستاره خوشم اومد ازش پرسيدم گفت پيش آمالى عمل كردم گفتم من پريروز مطبش بودم بابت مشاوره اونم گفت ما كادر درمان هستيم بچه هاى اتاق عمل خيلى ازش تعريف كردن و منم فقط پيش اين رفتم و عمل كردم الانم هيچ مشكلى ندارم 

حالا من نميدونم چه تصميمى بگيرم 😕😕😕 

قيمتش هم ١٣ هست 

2810