2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
میشه دوستان اینم بگید

من خواستم جوابتو بدما اما سوالت متوجه نشدم.خنده مصنوعی میشه بعدعمل

حالا یسری که دکترشون به پره های بینی دست نزده راحت تر لبخندمیزنند و سوراخا بینیشون هم مثل قبل گشاد میشه امااونایی که سوراخا بینی خیلی دستکاری شده و درکل عمل سنگین بوده موقع لبخند پره های بینی خیلی بازنمیشه

بازم دقیق سوالو نفهمیدما شاید جوابت این نباشه😁

بچه ها میشه یه خرده دکتر حمیدرضا ابراهیمی بگید ؟؟؟

کسی باهاش عمل داشته ؟ 

چند تا از نمونه هاش دیدم که پره هارو اصلا جمع نکرده(با اینکه باید جمع میکرد)

من بینیم استخونیه (قوز و افتادگی و تپل بودن سر بینی) 

اندازشم بزرگه 

پره هام باید جمع بشن

یه دکتر خوب معرفی میکنید برای اینکار ؟ ؟ ؟ ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چی رسول پناه خوشت نیومد ؟  تو عکسا که خوب کوچیک کرده

بنظرم کاراش به تمیزی پیجش نیست خوشم نیومد.

و اینکه ایشون گفتن تو پره ها غضروف میذارم همه دکترای ک رفتن گفتن اینجوری پره هات پهن میشه

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
من البته هنوز انتخاب نکردم، فقط حذف نکردم😁 دیدم پایین تر گفتین منظورتون همون سامان هست، نمونه دیدین ...

من خودم مطبشون نرفتم چون میدونم نمیدونم انتخاب کنم

ولی یکی از همکارام پیششون عمل کرده بود راضی بود 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
بنظرم کاراش به تمیزی پیجش نیست خوشم نیومد. و اینکه ایشون گفتن تو پره ها غضروف میذارم همه دکترای ک ر ...

خب شاید اینجوری تناسبش بهتر باشه 

برادران به من گفت پره دست نمی زنم اما خیلی بد میشه

دست نزنه فک کنم 

دکتر پوست چی و ساریخانی و اصفی و ایلخانیم کاراشون خوب 

اینارو نرفتی من کوچک زاده گرفتم نوبت مشاوره هفته بعد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من خواستم جوابتو بدما اما سوالت متوجه نشدم.خنده مصنوعی میشه بعدعمل حالا یسری که دکترشون به پره های ...

مرسی ازت..

من مدل بینیم طبیعی هست.. تقریبا شبیه مدل بینی صوف بیوتی.. اما تیغه بینیم اونقدر نازک نیس..

سوالم اینه موقع خنده پره هام باز میشن ،بینی پهن میشه.. چرا واس بعضیا وقتی میخندن بینی تکون نمیخوره؟

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
مرسی ازت.. من مدل بینیم طبیعی هست.. تقریبا شبیه مدل بینی صوف بیوتی.. اما تیغه بینیم اونقدر نازک نیس ...

هرچی از مدت عمل بگذره پره های بینی راحت تر باز میشن.بقیه رو ولش کن😁اصل خودتی بخند😜

هرچی از مدت عمل بگذره پره های بینی راحت تر باز میشن.بقیه رو ولش کن😁اصل خودتی بخند😜

پس هرچی.بیشتر بگذره قایق میشه رو صورتم:-)

پس هرچی.بیشتر بگذره قایق میشه رو صورتم:-)

دکتر پره هاتو دست نزده مگه ؟

کوچیکشون نکرده یا پهنای بینیتو کم نکرده مگه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دکتر پره هاتو دست نزده مگه ؟ کوچیکشون نکرده یا پهنای بینیتو کم نکرده مگه ؟

چرا اما وقتی میخندم تمام رخم پهن میشه.. پره هام گرد هستن طبیعی

یسوال دیگ!

من 6 ماهه عمل کردم، کارم طوریه ک سرم اکثرا پایینه.. تا الان انجام ندادم،میتونم از این بعد انجامش بدم:؟ باید سرم پایین باشه و بنویسم ولی خوب ن خیلی پایین.. تاثیر داره توی افتادگی نوک بینی؟

چرا اما وقتی میخندم تمام رخم پهن میشه.. پره هام گرد هستن طبیعی

خب اگه دکتر به اندازه جمع کنه نباید زیاد پهن بشه 

کی بوده دکترت ؟ 

گوشتی بودی ؟ 

راضی هستی ؟

خب اگه دکتر به اندازه جمع کنه نباید زیاد پهن بشه  کی بوده دکترت ؟  گوشتی بودی ؟  ر ...

من شیراز بودم،فعلا از نیم رخم راضیم اما تمام رخم هنوز پهنه ورم داره ولی بطور کلی فرم طبیعی میخواستم.راضیم

2810