در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
[QUOTE=114157666]خواهش میکنم اشتباه تایپ کردم نوشتم یه قطره! کل قطره ای که خریدی با سرنگ بریز داخل د ...
جراحا حتما اینو تاکید میکنن که اون قطره به طورکامل داخل سرم شستشو ریخته بشه قطره با سرم شستشو قاطی بشه و هرروز بینی باهاش شستشو بدین باعث میشه ته بینی خونریزی و خشکی نداشته باشه .یه مدت بعد از جراحی وقتی گوش پاک کن تا ته بینی ببری متوجه خون میشی اگه تو سرم این قطره ریخته باشی دیگه مشکلی پیش نمیاد
سلام چطوری ؟ خیلی وقت بود نبودی عکس بفرست اگه میتونی بینی شما کلا بینی کم ایرادی بود از نظر م ...
سلام فدات اره یه مدت بیخیال بینیم شدم اما ۲روزه ک چسب و گرفتم خیلی دلم میخواست جمع تر بشه الان خیلی کم فرق کرده من نرفتم واس معاینه سوراخا از رو به رو مشخص نیست زیاد اما از پایین کاملا مشخصه نیاز به دقتم نیست اما میترسم بخوام با بی حسی درستش کنم اوایل ک گچ و گرفتم بینیم کوچیکتر از الان بود حس میکنم به بجا اینکه با گذشت زمان ورمش بره بیشتر شد گاهی میگم حتما همینه دیگه ورم نیست اخه از دماغ قبلیم یه کوچولو جمع تر شده پرهاشم کم جمع شده
با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
سلام بچه ها من امروز برای بار دوم رفتم مطب کوچک زاده ....از نمونه هاش خوشم اومد بعضیاش خیلی خوب و طبیعیه ...خوبیش اینه که بینیایی که عمل میکنه متناسب با صورت اون آدمه و یه شکل نیست اکثرا هم مشکل تنفسی نداشتن ...من برای ۵ بهمن وقت عمل گرفتم باهاش ....کسی چیزی میدونه از دکتر کوچک زاده؟
اتفاقا منم همین عصر نگاه کردم روی نفازولین رو گفته بود بیشتر از 3روز استفاده نشه, منم از فردا دیگه ...
اکثر جراحا میگن باید از روزی که تامپون درمیاری یک عدد قطره فنیل افرین کاملا بریزی داخل سرم شستشو.چون تقریبا یه سرم برای دوماه شایدم بیشتر کافیه اون یک عدد قطره عوارضی نخواهد داشت
اما هیچ قطره ای به طور مجزا داخل بینیت نریزمخصوصا نفازولین🤐 به شدت مخاط بینی اسیب میبینه الان بینی خیلیی حساسه