2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
تاده روز اول کیپی بینی خیلیییه مخصوصا افرادی که انحراف داشتند کیپی بینی خیلی بیشتره.نگران نباش گچ بی ...

ممنون, اره جنتکس میزنم از دیروز, اونقد زود کیپ میشه بینی خسته میشم😰

دیروز میگفتم عجب غلطی کردم عمل کردم, اگه برگردم قبل عمل حتما بیخیال انحراف و پلیپ و اینا میشم. والا زندگیمونو میکردیما😂

من روز سوم خسته شدم گفتم ولش کن دیگه بزار کیپ بمونه, فرداش ک باسرم شستم اصلا ک باز نشد, با قطره بینی ...

یک قطره نفازولین رو کامل بریزش داخل سرم شستشویی که خریدی .به صورت مجزا استفاده نکن .درکل جنتکس تنفس بهترمیکنه چون التهاب بینی از بین میبره و بخیه های رو خشک میکنه و خونابه ها ازبین میبره

هرچقدرم داخل بینی شسته نشه ورم بیشترمیشه بعد گچ و التهاب بینی بیشتر.چون داخل بینی ترمیم نشه تا ماه ها عوراض داره برات

موفق باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون, اره جنتکس میزنم از دیروز, اونقد زود کیپ میشه بینی خسته میشم😰 دیروز میگفتم عجب غلطی کردم ...

اره یه مقدار سخته ده روز اول.یکم حوصله باید کنی و مداوم سرم و جنتکس و گوش پاک کن دستت باشه😎

سلام خواهش میکنم کسی میدونه بگه من 5 ماهه عمل کردم،بینی استخوانی با نوک گوشتی،انحراف خیلی زیااد دو ...

5 ماه واسه اینکه ورم بخوابه خیلی زمان کمی هست ضمن مواردی که بچه ها گفتن پیش دکترتون برید و باهاش مشورت کنید اگه صلاح بدونه تو بینیتون تزریق انجام میده یکی از کاربرها فکر میکنم اگه اشتباه نکنم نونوش بود ورم بینیشون همونطور مونده بود با دکتر سامی عمل کرده بودن ایشون چون خارج از کشور بودن نتونسته بودن به دکتر مراجعه کنند از قرار دکتر بهشون گفته بود بابد توی سه ماه میومدی تزریق توی بینتون انجام بدم 

سلام عزیزم خوبی؟؟؟چسب میزنی هنوز؟؟من ۲روزه چسب و گرفتم  حس میکنم دماغم شبیه قبل عملمه خیلی حال ...

سلام چطوری ؟ خیلی وقت بود نبودی عکس بفرست اگه میتونی 

بینی شما کلا بینی کم ایرادی بود از نظر من عمل نیاز نداشتی ولی بعدم عکسی که فرستادی انگار با چسب که خوب بود 

عدم تقارن سوراخ ها از روبرو هم دید داره ؟ 

تقوی به من گفت نامتقارنی سوراخ رو با بی حسی هم میشه درست کرد به من گفت با اینکه بینیت کجه ولب سوراخ هات تا حدود زیادی شبیه همه که بعد عمل حتما نامتقارن میشه بخاطر همین معمولا نیازه که درست بشه.

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغ ...

بنظرم حساس شدی 

دکترتون کی بوده ؟ 

اگر ماساژ میداده خوب لازم بوده حتما 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
ممنون از راهنماییت, الان این روشو میزنم ببینم چجور میشه, 

خواهش میکنم

اشتباه تایپ کردم نوشتم یه قطره!

کل قطره ای که خریدی با سرنگ بریز داخل سرم و هرروز شستشو بده البته جراحا خودشون بعد عمل بهت گفتن که باید با سرم شستشو قطره قاطی کنی من فقط یاداوری کردم

[QUOTE=114157666]خواهش میکنم اشتباه تایپ کردم نوشتم یه قطره! کل قطره ای که خریدی با سرنگ بریز داخل دوست عزیز چرا باید قطره رو با سرم قاطی کرد؟ من سرم تنها استفاده میکنم

من هنوزم بینیم بعضی اوقات کیپ میشه شبا راحت نفس میکشم اما روزا شاید عادت کردم از دهن نفس میکشم... البته تنفسم یکم صدا میده 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام عزیزم خوبی؟؟؟چسب میزنی هنوز؟؟من ۲روزه چسب و گرفتم  حس میکنم دماغم شبیه قبل عملمه خیلی حال ...

سلام گلم خوبم ت چطوری 

ن هنوزم چسپ میزنم راستش دکترم خارج از کشور نتونستم برم معاینه....... من سوراخهای بینیم قرینه شدن...... من بینیم قبلا خیلی بزرگ بود برا همین الان خ تغییر کردم... شما حتما بینیت کوچیک بوده الان زیاد تفاوت نمیبینی.... صبر کن تا ورم ها بخوابه 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
من روز سوم خسته شدم گفتم ولش کن دیگه بزار کیپ بمونه, فرداش ک باسرم شستم اصلا ک باز نشد, با قطره بینی ...

من بعد ۱ماه فین میکردم😫

قطره هم میریختم خیس ک میشد دستمال لول میکردم باز میشد اما چن ساعت دیگ کیپ میشد از دهن کمک میگرفتم واس نفس کشیدن

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام گلم خوبم ت چطوری  ن هنوزم چسپ میزنم راستش دکترم خارج از کشور نتونستم برم معاینه....... من ...

فدات منم نرفتم تا حالا واس معاینه راهم دوره 

حسش نیس برم اره بینیم بزرگ نبود اصلا ولی فرمش پهن بود دوست داشتم بیشتر از این ک هست جمع بشه الان حس میکنم خیلی کم جمع شده

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
2810