2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

دوستان یه چیزی یادم اومد بنویسم شاید بدردتون خورد چندبار دیدم بعضی ها از جوش صورت بعدعمل ناراحتن.اگه بعد عمل به جز بینیتون صورتتون هم جوش زده و جوش ها قرمزه و هرکاری کردین نرفته

به خاطر گرم شدن کبده و تغذیه بعدعمل و داروی بیهوشی و بتامتازون .چون کلا عملکرد کبد بهم میریزه

صبح ها کاسنی و شاتره دم کنید قبل صبحانه ناااااشتا میل کنید

حتما مقدار کاسنی که دم میکنید بیشتر باشه یعنی شاتره نصف باشه تا یک ربع هم هیچی نخوریید 

بعد یه هفته تغییرات مثبتتتت روی پوستتون میبینید و خوشتون میاد از شفافیت پوست و کم شدن سیاهی دورچشم و نبود جوش ها🙃

اگرم صورتتون همیشه مستعدجوش بوده حتما کاسنی و شاتره ناشتا بخورید حتمااا باید باهم خورده بشه شاتره انتی اکسیدانه و عملکرد کبد عاااالی میکنه

فقطططط خودتون شاتره و کاسنی از عطاری بخرید و دم کنید عرقیجات اماده هیچ تاثیری برای بهبودی نداره

سلام به همه عزیزان این تاپیک. دوستان من یه ماهی هست دارم میگردم برای دکتر خوب برای جراحی بینی گوشتی. شاغلم و وقت ندارم بشینم توی مطب دکترها. توی سایت دکترها و اینستاشون هم اکثرا کارای خوبشونو نشون میدن. توی این سایت هم همه دکترها هم نظرات مثبت دارن و هم منفی. واقعا موندم چه کنم و چجوری دکتر با ریسک بسیار کم پیدا کنم. تا حالا مشاوره پیش غلامرضا احمدی، علی اصغر شیرازی، قناعت پیشه، شاپوری و گیوه چی رفتم. سامی و بنیادی و نداف کرمانی هم قصد دارم برم. ممنون میشم از بین این پزشکان اگر نظری دارید بهم بگید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان این تاپیک. دوستان من یه ماهی هست دارم میگردم برای دکتر خوب برای جراحی بینی گوشتی. ...

عزیزم از بین این دکترا من فقط یه نفرو دیدم با قناعت پیشه عمل کرده بود حدود ۳۰ تومن داده بود و ناراضی بود خراب نشده بود فقط زیادی گوشتی مونده بود اومده بود با تقوی ترمیم کنه 

احمدی و سامی هم گزینه های من هستن ولی هنوز نرفتم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عزیزم از بین این دکترا من فقط یه نفرو دیدم با قناعت پیشه عمل کرده بود حدود ۳۰ تومن داده بود و ناراضی ...

قناعت پیشه به من گفت جراحی بینی ات به تنهایی خیلی تغییرت نمیده، باید چونه ات رو هم پروتز کنم. ولی یکی که چهار سال پیش عمل کرده بود پیشش و من اصلا متوجه نشدم که عمل کرده، خیلی راضی بود و میگفت کلا کارش طبیعیه.

قناعت پیشه به من گفت جراحی بینی ات به تنهایی خیلی تغییرت نمیده، باید چونه ات رو هم پروتز کنم. ولی یک ...

احمدی چطور بود ؟ چی گفت بهت ؟ هر کی باهاش عمل کرده راضی بوده اینجا من ناراضی ندیدم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
احمدی چطور بود ؟ چی گفت بهت ؟ هر کی باهاش عمل کرده راضی بوده اینجا من ناراضی ندیدم 

احمدی مطبش شلوغ بود و چندین مورد عمل شده هم بودند. نمونه هاش خوب بودن واقعا. به من گفت بینی ات گوشتیه و پوستش ضخیمه خیلی نمیشه دست برد توش، ولی از الانت بهتر میشه. دونفر اونجا بهم گفتن که بیشتر استخونی رو خوب عمل میکنه و گوشتی رو نه. ولی میگم، نمونه های عمل شده خوب بودن.

سلام بچه ها 

در مورد دکتر عامری کسی اطلاعات نداره؟

مطب گردی کرده باشه یا آشنایانتون باهاش عمل شده باشه؟

سبک کارش رو تو اینستا میبینم طبیعی و خوبه انگار🤔🤔

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام بچه ها  در مورد دکتر عامری کسی اطلاعات نداره؟ مطب گردی کرده باشه یا آشنایانتون باهاش عمل ...

من دوستم با عامری عمل کرده خوب شده اما دکتری نیست که بینیو کوچیک کنه واسه کم کارا خوبه گویا 

شما نگفتی سامی چه قد قیمت داده ؟ 

دکتر سامان هم سایزو کوچیک می کنه اما گزینه من نیست چون 18 تمن می گیره 

من پیش سجادیان رفتم و ویزیت شدم همه بینی ها بزرگ بود و از لیست خط خورد 

ابیانه یکی از اشناها باهاش عمل کرده و اونم خیلی طبیعی هست و کوچیک نشده بینی اما کارش از سجادیان بهتر ابیانه و واسه استخونیا خوبه 

دکتر حامد عباسی هم طبیعی کار به من گفت سی درصد عوض میشی اونم خط خورد  

دکتر سلطانی فر هم دوستم عمل کرده  اونم واسه استخونیا خوبه و گوشتی نه .چون کاراش قوس داره اما کوچیک نیستن و تمام رخاشو من دوست ندارم 

قارونی و بنیادی هم من نرفتم چون همه گفتن طبیعی کارن و سایز دست نمی زنن 

دکتر عامریو می خوام برم ویزیت اما 

شما دیگه کیو می خوایید برید ببینید ؟ 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اینکه اونجا چی گفته میشه اهمیتی برام نداره عزیزم.  اما لطف و مهربونی دوستای گلم برام یک دنیا ا ...

شما با کی عمل کردی ؟ 

گوشتی بودی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها بعد سه روز سوراخای بینیم کیپ میشن در عرض دو سه ساعت, نرماله؟؟ راهی هست ک راحت باز بشه؟ تا کی ...

همه اینها طبیعی هست چون تازه عمل کردید

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

سلاااااااااام چطورید 

چقدر اینجاها عوض شده    امروز تقریبا دو ماه ونیم از عملم میگذره..... از بغل بینیم خوبه.. ورم ها هم تقریبا رفتن.... از زاویه جلو یکم از ظاهر بینیم خوشم نمیاد... اما حالا دیگه ببینیم چی پیش میاد... از تنفس هم اوکیه... 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها بعد سه روز سوراخای بینیم کیپ میشن در عرض دو سه ساعت, نرماله؟؟ راهی هست ک راحت باز بشه؟ تا کی ...

هرشش ساعت  داخل بینی پماد جنتکس بزن.و با یه گوش پاک کن اروم تمام داخل بینیتو باهاش چرب کن.هر دو ساعت یبارم یه مقدار اب نمک بریز باسرنگ تو بینیت

بعد اینکه اینکارا انجام دادی هر چندساعت یبار چراغ قوه گوشیتو روشن کن و برو جلو ایینه. خیلی اروم داخلی بینیتو تمیز کن با گوش پاک کن.تا خونابه ها کم شه و جنتکس مداوم شسته شه و التهاب بخیه ها داخل بینی کم میشه و راااحت نفس میکشییی.خیلی باید حوصله کنی🙃ولی وقتی گچ بازمیکنن و بخیه های داخل بینی کشیده شه التهاب داخل بینی خیلیی کم میشه.کلا جنتکس عالیه حتی وقتی گچ برات بازمیکنن شروع میکنی به حمام رفتن.قبل حمام هربااااار اول جنتکس بزن و بعدش برو حمام ،داخل بخارحمام تنفس بینیت عااالی میشه و تو حمام هم میری دوسه بار سرنگ پر اب نمک کن بریز تو بینیت ووقتی اومدی ازحمام سریع داخل بینیتو با گوش پاک کن تمیزکن

اینجوری اصلااا در طول روز بینیت کیپ نمیشه

2810