مطبگردی دکتر علیرضا ابیانه :
امروز مطب نسبتا خلوت بود. یه خانم جوانی بود که نمیدونم چند ماه از عملشون میگذشت ولی چسب نداشتن بینیشون زیبا بود و به صورتشون میومد ولی مثل بقیه کارهای دکتر خیلی طبیعی نبود
بینی دوماهه دیدم که طبیعی و قشنگ بود من با دقت نگاه نکردم ولی تو همون نگاه گذارا هم ایرادی ندیدم
یه آقا دیدم که به نظرم بینیشون شیک و مردونه نبود نمیدونم شاید سلیقه ی خودشون بوده ولی به نظر من همچنان بزرگ بود
یه خانم دیدم که دوهفته بود عمل کرده بودن بینی شون طبیعی و قشنگ بود تنها ایرادی که به چشم من اومد این بود که کلوملاشون کمی تورفته بود
یه خانمی بودن که امروز گچشون رو باز کردن اصلا کبودی نداشتن ولی بینی شون همچنان ورم داشت و نمیشه نظری داد.
یه خانم دیگه هم بودن که گچ داشتن ورم صورتشون نسبتا زیاد بود البته من تو مطب دکترهای دیگه کسانی دیده بودم که ورمشون از ایشون خیلی بیشتر بود
یه خانم دیگه هم اومدن که گچ داشتن اصلا کبودی نداشتن ولی صورتشون ورم داشت فک میکنم دو سه روز از عملشون میگذشت چون تامپون داشتن
یه خانم دیگه هم همراه یکی از آشناهاشون اومده بودن که آشناشون میخواست پیش دکتر مشاوره بشه خودشون پیش دکتر کلانترهرمزی عمل کرده بودن بینی شون اصلا خوب نبود با اینکه بقیه مراجعین میگفتن عالی شدین ولی خودشون راضی نبودن چون بعد عمل سر بینی شون قلبمه شده بود و یه جوری بود انگار اصلا عمل نکردن البته گفتن بینی قبل از عملشون خیلی بد بوده
پذیرش به این ترتیبه که اول یه آقایی از شما شرح حال میگیرن که شامل سابقه ی بیماری و مصرف دارو هست و یه برگه ای میدن که یه سری توضیحاته درمورد بعد و قبل از عمل که براتون ضمیمه میکنم و بعد پیش دکتر مشاوره میشین
مشاوره:اول من حرف زدم و گفتم میخوام قوزم رفع بشه نوک بینیام جمع بشه و سوراخهام که نامتقارنه، متقارن بشه و بعد ایشون بهم گفتن بینیام انحراف هم داره بعد من پرسیدم به خاطر انحرافمه که بینیام اکثر موقع ها کیپه؟ گفتن اگه مشکل گرفتگی بینی به خاطر انحراف باشه همیشه کیپه بعد که بینیام رو معاینه کردن گفتن انحراف نداری و به خاطر نور بد من اول فکر کردم انحراف داری بعد گفتن پوست بینیام ضخیمه و علاوه بر اون مشکلات باید نوک بینی ام بالا بره و کل بینیام کوچیک بشه چون برای صورتم بزرگه ولی گفتن سوراخام کاملا متقارن نمیشه چون یک بخشی از نامتقارنی به خاطر غضروفاست و یه بخشی به خاطر پوست؛ که بخشی که مربوط به غضروفه درست میشه ولی بخشی که به خاطر پوسته دست دکتر نیست. درمورد فرورفتگی بینی بعد از عمل پرسیدم که گفتن نباید اینجوری بشه و به خاطر برداشتن بیش از حد غضروفه متاسفانه یادم رفت درمورد برجستگی عدس مانند بپرسم. پدرم درمورد درصد موفقیت پرسیدن که گفتن ۱۰۰٪. گفتن به خاطر ضخیم بودن پوستم احتمالا باید ۳ ماه چسب بزنم😐☹ البته ۱ ماه و نیم بعد از عمل باید دوباره ویزیت بشم اگه ورمم کم باشه و دیگه لازم نیست ۳ ماه چسب بزنم، بین یک سال تا یک سال و نیم طول میکشه تا ورم بینیام کاملا بخوابه. در کل من از دکتر حس خیلیی خوبی گرفتم به نظرم خیلی آروم و باشخصیت بودن و احتمالا با ایشون عمل کنم چون دیگه فرصتی برای گشتن ندارم و احتمالا تا الان وقت بیشتر دکترها در اون تاریخی که من قصد عمل دارم پر شده.
پ.ن: هزینهی عمل ۱۱ میلیون و پونصده و وقتهای عمل تا ۶ دی پر شده و قبل از عمل باید ۴۰۰ تومان بیعانه پرداخت کنین و دکتر روزانه ۴ عمل داره