2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
شماهم هنوز تصمیم نگرفتی ؟ 

منم موندم هنوز،و تا تابستون که شرایط عمل رو دارم همچنان تحقیق می کنم😃😃🙂

منم با وجود کم ریسک بودن از سبک عمل دکتر تقوی خیلی خوشم نیومد و چندنفری که برام دایرکت عکس فرستادن.

و الان به احمدی و ابیانه و سامی فکر می کنم...

بعضی وقتها هم اون وسطها به نادریان ذهنمو هم چنان درگیر میکنه...🤔🤔🤔🤔🤔😆😉

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی/ دکتر غلامرضا احمدی

پاسداران

خب فکر میکنم اکثرا میدونن که دکتر منشی ندارن و اونجا بیمارا خودشون اسم می نویسن و نوبتی ویزیت میشن، اون روز به خاطر ترافیک کمی دیر رسیدم، سر کوچه ضلع جنوبی یه پاساژ هست که اگه با ماشین میرید می تونید از پارکینگش استفاده کنید و از شر جا پارک راحت شید

مطب بسیار شلوغ بود ولی نمونه ها باز اکثرا چسب داشتن، نمونه سه ماه و یک هفته ای دیدم بدون چسب که هنوز ورم داشت، فرم بینیش خوب بود ولی قرینه نبود(احتمال زیاد به خاطر ورم) یه قوس خیلی ملایم و سایز متوسط، نمونه یک ساله دیدم که زیاد سلیقه من نبود و در کمال تعجب انگار باز هم ورم داشت، بینی مشخص بود عمل شده ولی بزرگ بود، نیم رخ زیبا، تمام رخ چنگی به دل نمیزد. وقتی با خودش صحبت کردم گفت هنوز ورم داره

همه از تنفس بسیار راضی بودن، در کیس هایی که من باهاشون صحبت کردم ورم زیاد و طولانی بود و کبودی کم، در بیشتر نمونه ها کلوملا پایین تر از پره ها بود، البته یه نمونه اینطور نبود

نکته جالب توجه زمان طولانی چسب زدن بود، سه ماه و حتی چهار، پنج ماه، عامیانه بخوام بگم انگار بینی ها دیر جا میوفتن

بخیه ها خوب و ظریف بود و حتی یکی از بیمارا گفت که دکتر پماد هم برای جای بخیه نمیده و میگه خودش خوب میشه 

خود دکتر تا حدی بی حوصله بود( اخر وقت نوبتم شد و خسته بودن)، توضیح چندانی نداد و گفت که بینیت سخت ترین نمونه بینی هست برای عمل، از انحراف و گرفتگی بینیم میگفتم که گفت تنفست بهتر از این نمی شه هاااا، لرزش دست به شخصه در ایشون ندیدم، گفتن که عکس بگیرم و براشون ببرم

تا مطب بعدی خدا یار و نگه دارتان🤣

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

مطب‌گردی دکتر علیرضا ابیانه :

امروز مطب نسبتا خلوت بود. یه خانم جوانی بود که نمیدونم چند ماه از عملشون میگذشت ولی چسب نداشتن بینی‌شون زیبا بود و به صورتشون میومد ولی مثل بقیه کارهای دکتر خیلی طبیعی نبود

بینی دوماهه دیدم که طبیعی و قشنگ بود من با دقت نگاه نکردم ولی تو همون نگاه گذارا هم ایرادی ندیدم

یه آقا دیدم که به نظرم بینی‌شون شیک و مردونه نبود نمیدونم شاید سلیقه ی خودشون بوده ولی به نظر من همچنان بزرگ بود

یه خانم دیدم که دوهفته بود عمل کرده بودن بینی شون طبیعی و قشنگ بود تنها ایرادی که به چشم من اومد این بود که کلوملاشون کمی تورفته بود

یه خانمی بودن که امروز گچشون رو باز کردن اصلا کبودی نداشتن ولی بینی شون همچنان ورم داشت و نمیشه نظری داد.

یه خانم دیگه هم بودن که گچ داشتن ورم صورتشون نسبتا زیاد بود البته من تو مطب دکترهای دیگه کسانی دیده بودم که ورمشون از ایشون خیلی بیشتر بود

یه خانم دیگه هم اومدن که گچ داشتن اصلا کبودی نداشتن ولی صورتشون ورم داشت فک میکنم دو سه روز از عملشون میگذشت چون تامپون داشتن

یه خانم دیگه هم همراه یکی از آشناهاشون اومده بودن که آشناشون میخواست پیش دکتر مشاوره بشه خودشون پیش دکتر کلانترهرمزی عمل کرده بودن بینی شون اصلا خوب نبود با اینکه بقیه مراجعین میگفتن عالی شدین ولی خودشون راضی نبودن چون بعد عمل سر بینی شون قلبمه شده بود و یه جوری بود انگار اصلا عمل نکردن البته گفتن بینی قبل از عملشون خیلی بد بوده

پذیرش به این ترتیبه که اول یه آقایی از شما شرح حال میگیرن که شامل سابقه ی بیماری و مصرف دارو هست و یه برگه ای میدن که یه سری توضیحاته درمورد بعد و قبل از عمل که براتون ضمیمه میکنم و بعد پیش دکتر مشاوره میشین

مشاوره:اول من حرف زدم و گفتم میخوام قوزم رفع بشه نوک بینی‌ام جمع بشه و سوراخهام که نامتقارنه، متقارن بشه و بعد ایشون بهم گفتن بینی‌ام انحراف هم داره بعد من پرسیدم به خاطر انحرافمه که بینی‌ام اکثر موقع ها کیپه؟ گفتن اگه مشکل گرفتگی بینی به خاطر انحراف باشه همیشه کیپه‌ بعد که بینی‌ام رو معاینه کردن گفتن انحراف نداری و به خاطر نور بد من اول فکر کردم انحراف داری بعد گفتن پوست بینی‌ام ضخیمه و علاوه بر اون مشکلات باید نوک بینی ام بالا بره و کل بینی‌ام کوچیک بشه چون برای صورتم بزرگه ولی گفتن سوراخام کاملا متقارن نمیشه چون یک بخشی از نامتقارنی به خاطر غضروفاست و یه بخشی به خاطر پوست؛ که بخشی که مربوط به غضروفه درست میشه ولی بخشی که به خاطر پوسته دست دکتر نیست. درمورد فرورفتگی‌ بینی بعد از عمل پرسیدم که گفتن نباید اینجوری بشه و به خاطر برداشتن بیش از حد غضروفه متاسفانه یادم رفت درمورد برجستگی عدس مانند بپرسم. پدرم درمورد درصد موفقیت پرسیدن که گفتن ۱۰۰٪. گفتن به خاطر ضخیم بودن پوستم احتمالا باید ۳ ماه چسب بزنم😐☹ البته ۱ ماه و نیم بعد از عمل باید دوباره ویزیت بشم اگه ورمم کم باشه و دیگه لازم نیست ۳ ماه چسب بزنم، بین یک سال تا یک سال و نیم طول میکشه تا ورم بینی‌ام کاملا بخوابه. در کل من از دکتر حس خیلیی خوبی گرفتم به نظرم خیلی آروم و باشخصیت بودن و احتمالا با ایشون عمل کنم چون دیگه فرصتی برای گشتن ندارم و احتمالا تا الان وقت بیشتر دکترها در اون تاریخی که من قصد عمل دارم پر شده‌‌.

پ.ن: هزینه‌ی عمل ۱۱ میلیون و پونصده و وقتهای عمل تا ۶ دی پر شده و قبل از عمل باید ۴۰۰ تومان بیعانه پرداخت کنین و دکتر روزانه ۴ عمل داره

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

بچه ها 

لطفا نظرتون راجب این دکتر ها بگید

بصام

میلانی

سلطانی فر

حمیدرضا ابراهیمی

بینیم استخونی غضروفیه 

یه بینی طبیعی ولی شیک میخوام 

زودم میخوام عمل کنم همین اسفند 

از بصام هر چی سرچ میکنم تو نت کسی نظر نداده 

ایا کسی باهاش اینجا عمل کرده  ؟؟؟ 

عزیزم من شنیدم تو گروه واتساپ هم یه نفر که با دکتر برادران عمل کرده بود انجام داده بود  با کی ...

عزیزم تو گروه واتساپ عمل بینی منم میبری

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد
بچه ها  لطفا نظرتون راجب این دکتر ها بگید بصام میلانی سلطانی فر حمیدرضا ابراهیمی بینیم ...

زهراجان کار حمیدرضا ابراهیمی رو از نزدیک دیدی یا مشاوره شدی پیشش.

راستی چرا اسمش و اخرین نفر تو لیستت نوشتی؟😉

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

سلام, بالاخره امروز عمل کردم

دکتر قارونی, کلا طبیعی کار میکنه ک واسه من گزینه خوبی بود, زیاد مته به خشخاش نذاشتم واسه انتخاب دکتر, از بین گزینه های همین سایت انتخاب کردم,

اتاق عمل پرسنل خوش اخلاقی داره بیمارستان یاس سپید, بعد 3 ساعت بهوش اومدم.عمل سختی بود, تامپونا رو همون بیمارستان برداشتن!!!

بعد عمل صورتم کبود نبود و ورم نداشت,

الان جفتشونم داره😂😂

میگن سختی کار همین روزه اوله؟ اره؟

خون زیاد میاد و همش دستم بنده, زود کیپ میشن سوراخای بینی ام,

کسی پیشنهادی واسه امروز و فردا داره بگه, ممنون میشم چیکار کنم چیکار نکنم!

سلام, بالاخره امروز عمل کردم دکتر قارونی, کلا طبیعی کار میکنه ک واسه من گزینه خوبی بود, زیاد مته به ...

خونریزیتون اگر زیاده به دکترتون اطلاع بدید حتما

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
از دیشب کمتر شده ولی سوراخای بینی ام کیپ شدن, فقط با دهن نفس میکشم

نگران نباشید طبیعیه یه گاز استریل چندلایه کن بزارش جلوی بینیت و باچسب بچسبون.هرچندساعت که خیس شد گاز جدید بزار.نزار فعلا تو بینیت هوا بره تا سه روز.. مداومممم بااب نمک بشورش.داخل بینیت التهاب داره برابخیه هاته. با تامپون یا بدون تامپون تا یک هفته اوضاع همینه.سعی کن روغن مصرفیتو هم تغییربدی.روغن زیتون فقط بخور .بقیه روغنا پف میاره.نمک هم نخور .غذاهای چرب نخور ابپز بخور .چندروز اول کله پاچه هم خوبه به شرطی که تو خونه درست کنن برات.تخم مرغ ابپز.ماهیچه.اب پای مرغ هرروز بخور بریزن برات تو سوپ.اب سیب و کرفس قاطی کن.اب انار هم بگو برات تو خونه بگیرن .اسفناج هم بپز بخور البته با ماست نخور.توی همههه غذاهات موقع خوردن ابلمیو و روغن زیتون بزن تا یبوست بعدعمل نگیری😎

مبارکتون باشه🙃

زهراجان کار حمیدرضا ابراهیمی رو از نزدیک دیدی یا مشاوره شدی پیشش. راستی چرا اسمش و اخرین نفر تو لیس ...

نه والا

هیچ کدوم مطبشون نرفتم هنوز 

هفته ی بعد میرم ابراهیمی رو ببینم 

سلطانی فر هم نوبت گرفتم خیلیییی دیر وقت داد

برای ۲۹ دی :///

2810