2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
بخدا من 15 سال ارزو داشتم عمل کنم الان خیلی پشیمونم نتیجه همدن نمیشع تو فکرمونه من بینیم بد نشده مشک ...

عزیزم شما تازگی عمل کردی ؟ هنوز زوده صبر داشته باش با ابیانه عمل کردی درسته ؟ حتما نتیجه نهاییت خوبه نگران و پشیمون نباش 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با كي عمل كردي و چند وقته؟؟؟ميشه عكس قبل و بعد بينيتو بزاري  

من شهرستان عمل کردم نمیتونم عکس بزارم میترسم شناخته بشم شاید عکسامو بینید خندتون بگیره. از طرز فکرم چون الان بینیم طبیعیه فقط قوزش رو برداشته وکمی کج بود اونو درست کرده سربالاهم نیست ولی کمی پهن شده 

سلام عزیزم منم کرج نوبت گرفتم واسه عمل بینیم, پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی, دکتر خوبیه و قیمتشم خیلی من ...

شما عمل کردی پیش عبدالمطلبی؟ الان بعد از 2سال راضی هستی؟ امیدوارم ببینی پیاممو بعد اینهمه مدت🙄

دوستانی که ۳ماه از عملشون گذشته بیایید لطفا نظراتتونو و نام پزشکتونو بفرمایید...هر چند ۳ماه نمیشه نظری داد...اما عزیزانی که مطب گردی های زیادی انجام دادند و اطلاعات در اختیار دوستان لطف کردن قرار دادن بقیه چشم انتظارند که نام پزشکشون رو بدونن و برن تحقیق کنند لطفا همکاری کنید و اینم بدونید قطعا کسی چشم و گوش بسته یک راست پیش پزشک مورد نظر دوستان عمل نمیکنه و قطعا تحقیق میکنه... وقتی نتایج مطب گردی رو قرار میدید پس بنظر من نام پزشک انتخابیتونم بگید خیلی کمک شایانی به دوستان میکنه.قطعا الان دیگه کسی تحت تاثیر جو تایپیک عجولانه تصمیم نمیگیره با توجه به ریسک همه ی پزشکان

ارادت

داشتم صفحات قدیمی تر رو مطالعه میکردم و متوجه موضوعی شدم!دوستانی که الان نام پزشکشون سکرته دقیقا همونایی بودن که از دوستان تازه عمل شده نام پزشک میپرسیدن و معایب و نکات مثبت پزشک رو ازشون سوال میکردن...پس اگر فاش کردن نام جراح کار درستی نیست چرا این عزیزان خودشون سوال میپرسیدن؟🤔

لطفا وقتی پزشکتون رو پیدا میکنید بفرمایید و یکم از خصوصیات جراحتون توضیح بدید که مناسب چه نوع بینیه .هزینه هاش به جه صورته.نوبت دهیش... و سوالات دیگه ای که ذهن زیباجویان رو مشعول میکنه....

قطعا همه ما عاقل و بالغیم و  صبر میکنیم نتیجه رو ببینیم و یا مراجعه میکنیم مطب جراح مربوطه...نمونه ها رو میبینیم و تصمیم میگیریم.

امیدوارم برداشت منفی از عرائض من نداشته باشید...

من بزودی سرم خلوت شه در قسمت امضاهام صفحات مطب گردیمو قرار میدم.

اینم بگم خطابم به شخص خاصی در اینجا نیست ...

موضوع رو کلی عرض کردم

منم اينو شنيدم كه در بيني هايي كه استخواني هست و قوز دارند، بعد عمل معمولا احتمال داره همون قسمت برد ...

شایلین عزیز من چون یه دوره قطعا قصد داشتم با دکتر ابیانه عمل کنم روی کارهای ایشون خیلی تحقیق کردم واز بچه هایی که با دکتر عمل کردن پرس وجو کردم جالبه که این برجستگی ها در همه موارد توی یه جای ثابت کنار تیغه بود و بیشتر طرفی بود که فرد قبل عمل انحراف وقوز  حاصل از شکستگی داشت الان که شما توضیح دادید در نتیجه باقی موندن خورده استخون هست یه کم عجیب هستش آخه واسه همه مراجعه کنندگان نمیتونسته تو یه جای مشخص جا بمونه یکم این نظر عجیبه من فکر میکنم اینکه این برجستگی در اثر تراش استخون ایجاد بشه به نقل قول دوستمون قابل قبول تره.

بچه ها تو اينستا چندين نفر از قوزي كه بعد از عمل با دكتر غلامرضا احمدي ايجاد ميشه گله دارن...موضوع اين قوز چيه؟كسي ميدونه.كسي رفته مطب دكتر بين عمل كرده ها ديده؟؟؟؟؟ميگن يك ساله بيني ها قوز دار ميشه بعد از عمل😕😕😕😕😕😕😕

بچه ها تو اينستا چندين نفر از قوزي كه بعد از عمل با دكتر غلامرضا احمدي ايجاد ميشه گله دارن...موضوع ا ...

توی اینستا فقط یک نفر(نه چندنفر) زیر یکی از پستا نوشته قوز دراورده و مدام هم میگه، اما ن دایرکت منو جواب داده و زیر همون پست هم گفته ب کسی عکس نشون نمیده!! و گفته برید تو مطب ببینید...!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
يعني فقط شنيدي و نديدي از نزديك؟

تو مطب بینی قوزداردیدم دیگه🤔و خود اونایی که قوز داشتن از رفت و امد مطب خسته شده بودن که دکترماساژ میداده وبی فایده بوده و وقتی خانم ها میپرسیدن علت چیه اونا هم میگفتن این قوز بینی درکارهای دکتر شایع شده چون اونا قوز داشتن این مسیله خیلی بادقت تو بینی ها دیده بودن و گویا یکساله این اتفاق شایع شده و دکتر جواب منطقی بهشون نداده  و به اونایی که یکسال شده گفته ناراحتین ترمبم کنید

2810