2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

سلام بچه ها 

من 30 آبان با دکتر رجایی وقت عمل دارم خیلی ام تحقیق کردم ولی تو اینستا ! و تقریبا با 30 نفر از کسایی که باشون عمل کردن صحبت کردم و عکساشونو دیدم سبک کارشونم میپسندم چون اکثرا از این که دکتر پروجکشن و کوتاه نمیکنن ناراضی هستن و گزینه شون نیست که برعکس پروجکشن بینی من باید زیاد شه و ازین بابت مشکلی ندارم (اینو دکتر برادرانم بم گفته بودن)فقط تنها چیزی که برام عجیبه اینه که توی این 2 باری که رفتم مطبشون هیچ نمونه عمل شده ای داخل مطب ندیدم و تو تاپیک هم که مشاوره کاربرای دیگه رو خودنم متوجه شدم که همین طور بوده و خیلی نمیشه نمونه بعد از عمل ازشون به صورت حضوری دید

اگه کسی تو مطبشون با نمونه های بعد از عمل برخورد داشته یا خودش عمل کرده با ایشون خوشحال میشم کمکم کنه   

😑😑همینطوری جون مردم براشون بی ارزشه دیگه، ی سری بیسواد(بجز تعدادی).  دکتر بالاسرشون نبوده؟!! ...

کلا بیمارستان امام خمینی رزیدنت ها هرکاری دلشون میخادمیکنن چون اَتِندها فقط دستور میدن و داد میزنن رسیدگی به مریضا خوب نیست.ان شاءالله همه سالم باشن و پاشون به بیمارستان ها باز نشه❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بیمارستان امام خمینی رزیدنت ها هرکاری دلشون میخادمیکنن چون اَتِندها فقط دستور میدن و داد میزنن ر ...

ممنونم عزیزم از اطلاع رسانیت🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

انشااالله تن شماو عزیزانتون هم همیشه سالم و سلامت باشه💖💖🙏🏻🙏🏻🌹

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دخترا به نظرتون با دکتد رسول پناه بینی من خوب در میاد من فانتزی نمیخوامم

بینی به این خوبی هیچ مشکلی نداره چرا خودتو میزاری زیر تیغ بینی من خیلیم قوز داشت اینقدر پشیمونم عمل کردم که نگو

چندسال اخیر ناراضی زیادداره کجی بینی و جای برشا و بخیه و....

عزیزم می شه لطفا بیشتر توضیح بدی؟ از نزدیک نمونه دیدین؟ کجی هاش در چه حده؟ از نظر تنفس چی؟

من شهرستان هستم و اطلاعاتم بیشتر محدود به اینترنت هست. البته این هفته خودم دارم برای ویزیت پیش دکتر می یام تهران.  

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
دکتر سامی و اما آخرین مطبی که رفتم  منشی دکتر یه بار شهریورماه زنگ زد و به علت سفر وقت منو کن ...

سلام‌خداقوت

کاش‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتر‌ کورش یزدانفرم‌ جز مطب گردیاتون بود

عزیزم می شه لطفا بیشتر توضیح بدی؟ از نزدیک نمونه دیدین؟ کجی هاش در چه حده؟ از نظر تنفس چی؟  من ...

عزیزم دکتر فقط گرونه الکی.خیلی ها فکرمبکنن اگه بیشتر هزینه کنن نتبجه بهتری میگیرن ازنظر من دکتری باشخصیت پایین و پولکی...ایشون بعلت کهولت سن دیگه بیشترکارهای عمل انجام نمیده یه روزی شهرت داشتن اما دیکه شهرت ندارن.جای برش های بخیه وااااضح .مشکل تنفسی یا کجی بینی.من هم کاربد دیدم ازش و تو این یکی دوسال اخیر دکترپرریسکیه بازم برو خودت ببین و هرطور صلاح دونستی 

من میخوام سایز بینیم کمی کوچولو بشه همین  قوز ندارم

عزیزم اگر بینی مشکل خاصی نداره ترو خدا عمل نکن به استرس نمیارزه.... من عکستون دیدم یینیتون خیلی خوبه..... من اگر جاتون بودم عمرااااا عمل میکردم 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
مرسی ولی خب خودم میخوام یه کوچولو جمعتر بشه همین یعنی بینیم کم کاره سرش غضروفیه یه کار د ...

بخدا من 15 سال ارزو داشتم عمل کنم الان خیلی پشیمونم نتیجه همدن نمیشع تو فکرمونه من بینیم بد نشده مشکله تنفسیم ندارم ولی قبلا شیرینتر ودلچسبتر بود قیافم اصلا اصلا ارزش نداره عمل نکن 

2810