2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015432 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز منشی سامی زنگ زد وقت منو که از یک ماه پیش گرفته بودم کنسل کر‌د، چون من روزای فرد نیستم گفتم رو ...

عزیزم من که یکشنبه رفتم و مشاوره شدم 

پرسیدم چطوری نمونه عمل شده ببینم؟امروز که همه برای  مشاوره اومدن،گفتن اسمتو بگو بنویسیم فردا بیایید نمونه ببینید

ولی من شرایطشو نداشتم بمونم تهران

پس دوشنبه ها رو هستن.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
یعنی طراحی میکنه ؟

روی عکس میگه چیکار میکنم

مثلا غضروف میذارم

پره هاتون انقدر کوچیک میکنم و ...

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

سلام دوستان...

اگر جواب منو بدید خیلی ممنون میشم... من 4ماه و.نیمه عمل کردم، از چن رو ز پیش کنار پره بینی من ی چیزی مث جوش اومد بالا.. من فک کردم جوشه.. اما نرفت ک نرفت.. دست میزنم سفته مثل غضروف.. از دکترم پرسیدم چون ازش دورم عکس فرستادم گف نگران نباشید!!! ولی من نگرانم.. خواهش میکنم کمکم کنید...

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
کسری عزیزم اگه مطبگردیای منو راجب سامی بخونی نوشتم که روزای دوشنبه برای مطبگردیش عالیه که معمولا ...

اتفاقا چون خونده بودم تو ذهنم بود که دوشنبه هست، ولی انقدر محکم گفت ما روزای زوج نیستیم دیگه لال شدم  

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
سلام دوستان... اگر جواب منو بدید خیلی ممنون میشم... من 4ماه و.نیمه عمل کردم، از چن رو ز پیش کنار پر ...

دكترت كيه؟؟؟؟برو از نزديك ببينتت.ممكنه غضروف باشه با ماساژ شايد رفع بشه

مطب گردی/ دکتر نادریان پاسداران خب خدمتتون عرض کنم که ساعت ۵ وقت داشتم، زودتر رسیدم و با دیدن اون ...

وای چه جالب 

منم مطب پردی نادریان که رفتم اکثر مریضا رو بینیشون گره استخونی داشتد

من از خود دکتر پرسیدم گفتند بیشتر کلینیک عمل میکنن و ترجیحشون همیشه همینه 

نسبت به قیمتشون اوکی نیست واقعا

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
دوستان عزیزم این بود شرح مطب گردی های که من به سختی و در شرایط تحریم🤣🤣😂😁با تمام فاصله و شرایط شغ ...

ممنونیم ازت 

به شخصه به من خیلی کمک کردی

ایشالا بهترین انتخاب و داشته باشی

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
نگران نباش الان دکترای خوبی برای ترمیم تو ایران هست اسم جراحت چی بود؟

ممنونم عزیزم اره خداروشکر دکترای ترمیم کار خوبی هستن
پیش محمدعلی  اکبری که فرمانیه هست مطبش  
دنبال ترمیم هستم و دارم با دکترهایی که خبره اینکار هستن ویزیت میشم

ممنونم عزیزم اره خداروشکر دکترای ترمیم کار خوبی هستن پیش محمدعلی  اکبری که فرمانیه هست مطبش &nb ...

اکبری که ممنوع کارشده درمطبش هم پلمپ

توکلت به خدا باشه هروقت جراحی کردی بیا اینجا بنویس راضی هستی ما خوشحال میشیم بفهمیم❤😊

2810