دکتر سامی
و اما آخرین مطبی که رفتم
منشی دکتر یه بار شهریورماه زنگ زد و به علت سفر وقت منو کنسل کرد.
و یکشنبه که دکتر تازه برگشته بود،از قبل هماهنگ کردم و رفتم،۴۰ تومن پول نقد باید ببری!
بجز من ۶ نفر دیگه هم برای مشاوره اومده بودن
عمل شده ها دوشنبه ها میان،و منشی گفتن اگه میخواید نمونه ببینید وقت بگیرید و دوشنبه بیاین
که متاسفانه من دوشنبه باید برمی گشتم.😐😐
خوب تو مطب هم اینقدر فاصله ها و جو یه جوری بود که نمیشد با کسی حرف زد.
فقط من خودم جامو عوض کردم و کنار سه تا خانم که با آقای دکتر مسنی اومده بود،نشستم.
ماجرا ازین قرار بود که اون آقا دکتر دندان پزشک خانوادگی دکتر سامی بودن و چندتا خانم دکتر جوون همکارشون رو آورده بودن به دکتر معرفی کنن و سفارش ...
دکتر دندان پزشک مهربون گفتن اگه لازم داشته باشید عمل میکنه و تا حالا مورد اورده که دکتر سامی قبول نکرده...
خوب تو مطب که دیگه نمیشد چیزی دستگیرت بشه...
گرم صحبت با خانم ها بودیم که منشی صدام زد و رفتم داخل،اول اینکه دکتر سامی خیلی جوون تر از عکس پیج و سایت هستن،اینقدر که بهشون گفتم😁
ایشون هم دکتر دقیق و با حوصله و وسواسی هست.
یادمه دکتر رجایی هم لابلای حرفهاش بهم گفت ...
خیلی خوب و موشکافانه معاینم کرد...
نمره بیست رو در معاینه دقیق به ایشون میدم.بعد رجایی و تقوی در یک سطح با نمره بالا.
والان که فکر میکنم بعضی از دکترها فقط ظاهر بینی رو نگاه کردن و نهایتا بینی رو لمس کردن...
دو بار گفتن آلرژی شدید داری و این بخاطر محل زندگیت هم هست... باید قبل عمل دارو مصرف کنی
دکتر سامی یه جورایی به قول دوستان با خاک یکسانم کرد...
هر چی اعتماد بنفس تو این ۳۴ سال رشته بودیم پنبه کرد...😥😥😥😥
گفت بینی داغون و پر کاری داری،درسته سربالاست و ...
ولی از اون بینی هاست که بنظر نمیرسه ایراد داره،ولی یه دکتر معمولی که بینی خیلی ها رو میتونه عالی دربیاره،بینی تو رو میتونه بزنه نابود کنه که بگی کاش عمل نمی کردم.
پس اگه تصمیم به عمل گرفتی باید بدی دست یه آدم متبحر...
گفت پرو جکشن کم میشه و با دست تو آینه بهم نشون داد و اینکه پره ها رو جمع میکنه و از عرض سر بینی کم میشه
واینکه ایراد بینی من همون سرشه
که خدایی درست و دقیق گفت.
گفت نمره بینیت اگه الان ۱۰ باشه من میرسونم به ۱۵ تا ۱۷ و تو اگه این بینی رو خارج کشور هم ببری کسی نمیتونه به نمره عالی بالای ۱۸ برسونه!
بچه ها جالبه الان میفهمم که تمام دکترهایی که میگفتن خیلی تغییر نمیکنی ....چرا میگفتن
دکتر سامی گفت کسایی که سر بینیشون افتادست و...بعد عمل جوان تر بنظر میرسن و تو خیییلی هم تغییری نمیکنی ولی بینی بهتری خواهی داشت و الان حرفهای دکتر رجایی رو بهتر درک میکنم.
خلاصه یه عکس هم تو پیجش نشونم داد که به قول خودش شما جنوبی ها چهرتون یه سبکه...
و گفت بینیت شبیه اینه تقریبا وحدودی این طوری میشی
و جالبه بهم گفت لب بالات خط نداره و کوچکه و کار خوبی کردی ژل زدی...
راستی ماجرای ژل زدن زدن رو در ادامه بگم براتون☺