2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015433 بازدید | 66527 پست

دکتر سامی

و اما آخرین مطبی که رفتم 

منشی دکتر یه بار شهریورماه زنگ زد و به علت سفر وقت منو کنسل کرد.

و یکشنبه که دکتر تازه برگشته بود،از قبل هماهنگ کردم و رفتم،۴۰ تومن پول نقد باید ببری!

بجز من ۶ نفر دیگه هم برای مشاوره اومده بودن 

عمل شده ها دوشنبه ها میان،و منشی گفتن اگه میخواید نمونه ببینید وقت بگیرید و دوشنبه بیاین

که متاسفانه من دوشنبه باید برمی گشتم.😐😐

خوب تو مطب هم اینقدر فاصله ها و جو یه جوری بود که نمیشد با کسی حرف زد.

فقط من خودم جامو عوض کردم و کنار سه تا خانم  که با آقای دکتر مسنی اومده بود،نشستم.

ماجرا ازین قرار بود که اون آقا دکتر دندان پزشک خانوادگی دکتر سامی بودن و چندتا خانم دکتر جوون همکارشون رو آورده بودن به دکتر معرفی کنن و سفارش ...

دکتر دندان پزشک مهربون گفتن اگه لازم داشته باشید عمل میکنه و تا حالا مورد اورده که دکتر سامی قبول نکرده...

خوب تو مطب که دیگه نمیشد چیزی دستگیرت بشه...

گرم صحبت با خانم ها بودیم که منشی صدام زد و رفتم داخل،اول اینکه دکتر سامی خیلی جوون تر از عکس پیج و سایت هستن،اینقدر که بهشون گفتم😁

ایشون هم دکتر دقیق و با حوصله و وسواسی هست.

یادمه دکتر رجایی هم لابلای حرفهاش بهم گفت ...

خیلی خوب و موشکافانه معاینم کرد...

نمره بیست رو در معاینه دقیق به ایشون میدم.بعد رجایی و تقوی در یک سطح با نمره بالا.

والان که فکر میکنم بعضی از دکترها فقط ظاهر بینی رو نگاه کردن و نهایتا بینی رو لمس کردن...

دو بار گفتن آلرژی شدید داری و این بخاطر محل زندگیت هم هست... باید قبل عمل دارو مصرف کنی

دکتر سامی یه جورایی به قول دوستان با خاک یکسانم کرد...

هر چی اعتماد بنفس تو این ۳۴ سال رشته بودیم پنبه کرد...😥😥😥😥

گفت بینی داغون و پر کاری داری،درسته سربالاست و ...

ولی از اون بینی هاست که بنظر نمیرسه ایراد داره،ولی یه دکتر معمولی که بینی خیلی ها رو میتونه عالی دربیاره،بینی تو رو میتونه بزنه نابود کنه که بگی کاش عمل نمی کردم.

پس اگه تصمیم به عمل گرفتی باید بدی دست یه آدم متبحر...

گفت پرو جکشن کم میشه و با دست تو آینه بهم نشون داد و اینکه پره ها رو جمع میکنه و از عرض  سر بینی کم میشه

واینکه ایراد بینی من همون سرشه

که خدایی درست و دقیق گفت.

گفت نمره بینیت اگه الان ۱۰ باشه من میرسونم به ۱۵ تا ۱۷ و تو اگه این بینی رو خارج کشور هم ببری کسی نمیتونه به نمره عالی بالای ۱۸ برسونه!

بچه ها جالبه الان میفهمم که تمام دکترهایی که میگفتن خیلی تغییر نمیکنی ....چرا میگفتن

دکتر سامی گفت کسایی که سر بینیشون افتادست و...بعد عمل جوان تر بنظر میرسن و تو خیییلی هم تغییری نمیکنی ولی بینی بهتری خواهی داشت و الان حرفهای دکتر رجایی رو بهتر درک میکنم.

خلاصه یه عکس هم تو پیجش نشونم داد که به قول خودش شما جنوبی ها چهرتون یه سبکه...

و گفت بینیت شبیه اینه تقریبا وحدودی این طوری میشی

و جالبه بهم گفت لب بالات خط نداره و کوچکه و کار خوبی کردی ژل زدی...

راستی ماجرای ژل زدن زدن رو در ادامه بگم براتون☺

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر برزنجی

این دکترو خیلی وقته دنبال می کردم و از سبک‌کارهاش برای ژل و پروتز چانه و ...بسیار خوشم میومد.

و این دفعه که اومدم رفتم‌مطبش،مطبش خیلی آروم و شیک ، موسیقی بدون کلامی هم پخش می شد.و  همه بیمارها سرشون تو لاکه خودشون...

اینقدر که من موذب بودم صدای تا شدن لیوان یک بار مصرف توی دستم میومد...😆😆😆

همین قدر منظم و مرتب...

بینی منشی خیلی خوب بود و دکتر عمل کرده بود

و گونه هاشون که پروتز بود اونم عالی

ولی دو مورد یه خانم و یه آقا بینی یکی دو ماهه عمل شده که اصلا جالب نبود دیگه خیییلی طبیعی

فکرکنم برای آقایون خوب باشه اونم کسایی که کارمندی ...باشن.و خیلی طبیعی پسند.

دکتر هم مثل مطبش،همون سبک،جدی،کمی کم حرف 

و رفتارش جوری بود که انگار خیلی خوشش نمیومد ازش سوال بپرسی،البته به همه سوالاتم پاسخ داد ولی خوب نه با روی گشاده...🤣🤣🤣

اخه منم کلا زیاد سوال میپرسم و وارد جزئیات میشم و شاید نباید انتظار داشته باشم همه حوصله خودم رو داشته باشن

میتونم بگم‌به قول ما جنوبی ها باهاش حال نکردم😄😄😄😄

هرچند که از تزریق یک سی سی ژل ژویددرم به مبلغ ۲ میلیون و دویست و طبیعی بودن کارشون بسیار خوشم اومد

و به دوستانی که قصد انجام پروتز و فیلر و زاویه سازی دارن توصیه میکنم حتما...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر ابیانه

بچه ها من اینقدر حرفهای دکتر سامی ذهنمو درگیر کرده که یادم رفت شرح مطب گردی دکتر ابیانه که شب قبل بود رو بنویسم.

هر چند که دستهام دیگه  داره مور مور میکنه

دکتر رو راستش از آخرین عکس و فیلم های پیجش خیلی خوشم نمیاد ولی اون عکس اولی ها رو دوست دارم.

و یکی از همون عکسها رو هم اسکرین شات گرفتم که به دکتر نشون بدم

از سبک چیدمان صندلی های  مطب دکتر ابیانه خوشم اومد.انگار جوری چیده شده که بیمارها نزدیک  و روبروی هم بشینن و با هم حرف بزنن 

خوب این شفاف سازیه خوبیه

تا دکتری که کامنت پیج رو میبنده یا ...که بیمارها با هم ارتباط نداشته باشن

یه موردی بود خیلی گوشتی و الان بینیش خوب باریک شده بود و خودشم راضی بود.

یه خانم دیگه که کلی حرف زدیم و سر بینی قبلیش افتادگی داشت و پهن بود و الان خیلی خوب جمع و جور شده بود و کلا چهرش عوض شده بود...

یه خانم چادری که بینی قبلیش داغووون بود وخودشم می خندید عکس قبل نشون می داد و الان خیلی باریک و تمیز  و کمی سربالا

یکی دیگه که دو ماه عمل شده و بینی استخوانی داشته و قوز رفته بود و اونم باریک ...و می گفت اوایل خیلی سربالاتر بوده و به دکتر گیر داده که‌من اینطور نمیخواستم...

ولی اومده پایین و الان خیلی راضی بود.

در کل همه تو مطب خییییلی راضی بودن و توصیه عمل به عمل میکردن

منتها نمیدونم بگم چطوری ولی فرم سر بینی و پرها انگار کمی کشیده بود...

حالا کسایی که رفتن راجع به این با من همفکری کنن

و اما خود دکتر که آروم و خونسرد و خوشرو بودن، و حس خوبی انتقال میدادن

دکتر ابیانه مثله دکتر احمدی به من گفت بافت بینیت برای عمل بسیار خوبه،و نتیجه خوبی میگیری و بینیت خیلی خوب میشه،البته گفتن که تلاش میکنن ناقرینگی رو رفع کنن و شاید کامل برطرف نشه

عکس رو نشونشون دادم  و گفتم این عمل اینقدر دلبری کرده که تا اینجا اومدم.خندید و نگاهش کرد و گفت بله خانم فلانی...

و با همون آرامش و لبخند و آسودگی خلطر گفت بله بله بینی شما هم تقریبا این شکلی میشه

و گفتم قوس پره ها و نوک بینیشو دوس دارم و گفتن بله دقیقا میدونم چی میخواید...

گفتن مشخصات شما هست هر وقت خواستید دو ماه قبل بهم پیام بدید تا براتون وقت عمل بزارم.

راستش از دکتر ابیانه هم مثله دکتر احمدی حس خوبی گرفتم

واین نکته که گفتم بعضی از بینی ها الان تو مطب کشیده هست،گفت بستگی به بینی خود فرد داره

و الان مال شما خودش گرده...

دوستان عزیزم این بود شرح مطب گردی های که من به سختی و در شرایط تحریم🤣🤣😂😁با تمام فاصله و شرایط شغلی و خانوادگی داشتم،امیدوارم به درد دوستانی که قصد عمل دارن بخوره و دعای خیری باشه برای انتخاب من.

از شایلین عزیز و بقیه دوستانی که اومدن اینجا شرح نوشتن و همین باعث شد امثال من نگاه تیز بین تری در مطب گردی هامون داشته باشیم،صمیمانه تشکر میکنم.

حالا بدبختی اینجاست که بعد ازین همه تحقیق از راه دور و اومدن مطب دکترها کار من برای انتخاب سختتر شده،و من موندم و انتخاب بین دکتر احمدی و سامی و ابیانه.‌..

امیدوارم دوستان با همفکری هاشون بهم کمک کنن...

بانوی مهتاب 

پاییز ۹۸

دکتر ابیانه ۱۱ ونیم

سامی ۱۴ دستمزد دکتر و ۴ تا ۵ کلینیک

رجایی ۱۶ با به بالا

غ احمدی ۸ و نیم

قارونی بین ۸ تا۹

بنیادی ۶ تا ۷

یحیوی حدود ۱۵

تقوی حدود ۱۲

برزنجی ۱۲ به بالا

دکتر ابیانه ۱۱ ونیم سامی ۱۴ دستمزد دکتر و ۴ تا ۵ کلینیک رجایی ۱۶ با به بالا غ احمدی ۸ و نیم قارو ...

مرسی عزیزم از شرح مطب گردیهای کاملتون🙏🏻🙏🏻🌺🌺

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام بینی من بعد از ۲۰ روز پوسته پوسته شده هرکاری میکنم درست نمیشه.دکتر هم گفت کاریش نداشته باش خودش ...

منم این مشکل و داشتم . 

البته بعد از عمل کل صورتم ورم کرده بودو بعد که ورما خوابید . کل صورت پوستش مثل ورق بلند میشد . پوست بینی چسب داشت و مشخص نبود ولی یه قسمتهاییش تیره بود . الان که چسب نمیزنم . بینیمم داره پوسته میده. ولی خیلی خوب شد و تقریبا الان رنگ پوست بینی برگشته به قبل

دوستان عزیزم این بود شرح مطب گردی های که من به سختی و در شرایط تحریم🤣🤣😂😁با تمام فاصله و شرایط شغ ...

ممنونم ازت دوست خوبم🌷🌷🌷

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دکتر ابیانه ۱۱ ونیم سامی ۱۴ دستمزد دکتر و ۴ تا ۵ کلینیک رجایی ۱۶ با به بالا غ احمدی ۸ و نیم قارو ...

البته سامی کلینیک عمل نمیکنه. میدونم منظورت همون بیمارستان هست و اشتباه تایپی شده.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دکتر ابیانه بچه ها من اینقدر حرفهای دکتر سامی ذهنمو درگیر کرده که یادم رفت شرح مطب گردی دکتر ابیانه ...

دقیقا منم همین حسو داشتم... ایشون هم بسیار محترم و متین هستند. مثل دکتر غ‌. احمدی.

منظورت از کشیده بودن چی هست؟ سوراخها منظورت هس؟

گفتی گردی شکل پره های عکسی رو دوس داری... ولی عزیزم شکل پره ها از کنار همین شکل پره های الانت خواهد بود. تغییر نمیکنه... منظورت دقیقا کجای پره هست؟

دوستان عزیزم این بود شرح مطب گردی های که من به سختی و در شرایط تحریم🤣🤣😂😁با تمام فاصله و شرایط شغ ...

بانویمهتاب جان

عالی بود تشریح مشاهداتت...

ممنونم امیدوارم به درد دوستان بخوره و انرژی مثبت دعای خیرشون رو دریافت کنی.

حالا که اینهمه اراده کردی و مطبها رو گشتی و باز اینهمه اراده کردی و شرحشو اینجا گذاشتی، حیفه این مطالب ارزشمندت بین صفحات گم بشه.

پیشنهاد میکنم در امضا شماره صفحات رو بذار که جاویدان بشه....🌷

بچه ها الان یه اتفاق خوب اینجا داره میفته

در مورد هر دکتری چندتا مطبگردی از دید چندتا ادم مختلف وجود داره... انگار تصویر چندبعدی شده! میشه دکتر رو از چند زاویه بررسی کنید!!

تبریک میگم به زیباجویان الان. زمان من مطبگردیها کم بود و نمیشد اینطوری چند بعدی بررسی کرد.

پیشنهاد من به دوستان این هست که دکترها رو توی یک برگه بنویسید. بعد از امضاها شرح مطب گردی هر دکتر رو دربیارید و پشت هم بنویسید... حالا شروع کنید روی هر دکتر زوم کردن.

خب نفر اول دکتر ایکس: صفحات ... و ... و ...‌

اینجوری جامع تر میتونید روی یک دکتر بررسی کنید.

کسانی که میروند مطبگردی. پیشنهااد میکنم شب قبل از رفتن به مطب دکتر ایکس تمام مطب گردیا نسبت به او رو بخونید و نکات مهم یا مبهم رو یادداشت نویسی کنید. حالا که خودتون میرید مطبگردی؛ اون نکات مبهم و یا ناپسند رو توی مطب خودتون هم دقت کنید... 

2810