سلام و عرض ادب
دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم وقتی شرح مطبگردیاتو دیدم.
اول از همه تبریک میگم به شما بابت این روحیه خیرخواهی ای که دارید.
البته شاید برای یکی مثل من که عمل کرده کمتر کاربرد داشته باشد؛ اما قطعا برای تعداد کثیری از دوستان امروز و آینده بسیار راهگشا خواهد بود.
برای درج امضاتون لطفا اون بالای صفحه به قسمت ((من)) تشریف ببرید: سپس بخش نی نی سایت من: اطلاعات کاربری...
اونجا میتونید تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدید.
خوشبختانه اینجا تاپیک پرترددی هست. تعداد کل بازدیدکننده از این تاپیک از آغاز تا همین لحظه برابر با دو میلیون و هشتصد و بیست هزار و ششصد و چهل و دو نفر (!!) بوده (عنایت بفرمایید فقط این تاپیک و نه کل سایت!) خب قطعا شما هم تایید میفرمایید که این عدد بسیار بسیار بسیار قابل توجه هست!!
به همین دلیل من همواره به دوستانم پیشنهاد میکنم که تجربیات خودشون رو بجای ثبت در گروه های فرعی در همین تایپک لحاظ بفرمایند؛ چون علاوه بر دسترسی آسان و عمومی، مطالب ماهیت رسمی پیدا خواهد کرد و ماندگار خواهد شد.
لذا به این ترتیب دوستان بیشتری در حال حاضر و آینده میتوانند از مطالب شما بهرهمند بشوند و ارزش معنوی این کار شما تا همیشه باقی خواهد ماند.
در پایان ضمن تشکر مجدد از شما و همه دوستان فعال در این تاپیک، امیدوارم همه عزیزان پاداش این کمک و خیرخواهی رو به بهترین نحو در ابعاد مختلف زندگیشان ببینند.
ارادتمند شما
شایلین