2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015408 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من چهارشنبه میخوام بخیه هامو بکشم خیلی استرس دارم.نمیدونم این استرس هام کی تموم میشه.چجو ...

نه درد نداره دیگه استرس چی!  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

من ساکن قزوینم. دکترای اینجارو رفتم میگن چون بینیت گوشتیه انتظار چندانی نداشته باش، نمونه گوشتی هاشونم خوب نبود، پروجکشن زیاد

تو تهران دکترخوب واسه بینی گوشتی کیه البته قیمتشم زیاد گرون نباشه😓😓

سلام دوستان سی تی اسکن قبله عمله بینی لازمه یا نه ؟؟؟؟

من فکر میکردم بینیم انحراف داره ولی دکتر سی تی برام ننوشت 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

بازم سلام و عرض ادب خدمت زیباجویان عزیز.

خب دوستان من مختصر و مفید براتون مینویسم شرح مطب گردیامو.امیدوارم مفید واقع شه هر مطبی هم دست کم ۴بار و مواردی که نهایتا گزینه نهاییم بود تاد۷و ۹بار مراجعه کردم!و اینم بگم که این پروسه مطب گردی زمان و انرژی زیادی ازم گرفته همچنین هزینه رفت و آمد و ویزیت...که امیدوارم زحماتم به ثمر بشینه و بتونم به عزیزانی که تهران نیستن کمکی در حد و توانم کنم

خب بریم از مطب دکتر کوچیک زاده شروع کنیم:

ایشون بینی های کم کار و پرکار رو رد میکنن...

منم گفتن عمل نکن ولی در معایته گفتن مختصر پروجکشنی داری و نوک بینیت غضروفش مقداری منحرفه.

Entندارن که یکی از مواردیه که برام مهمه.

اما من چون شنیدم اونایی که پلاستیکن زیباتر عمل میکنن و منم مشکل تنفسی نداشتم پیگیر شدم...و رفتم آزمایش هم دادم...خلاصه که مواردی مشاهده کردم در مطبشون که باب سلیقم نبود و ترسیدم واقعیتش! و چند تا کار خراب دیدم ازشون اما نه تو مطب دوستانم برام فرستادن...یکی رو که در جریان عملشون بودم کلوملاشون رو داغون کرده بودن.

در کل ۷۰درصد پزشک خوبیه.با اخلاق.تخفیف خوب میده.قیمت به من ۷.۵ دادن. 

دکتر زینلی یا بهتره بگم پروفوسور علی زینلی...

پزشک محبوب من که اگر ۳۵تومن داشتم قطعا باهاشون عمل میکردم استخوانی هاشون عالی و پرفکت...مورد بد هم داره ها...منتهی انقدر شییکه بینی هاش که می ارزه عمل کنی...حیف دکتر که اختیارش دست خانمشه!رفتار زننده و زشت خانومش باعث شد من پارسال صرف نظر کنم از عمل با ایشون.پارسال۱۷گفتن و ۵.۵بیمارستان لاله.من دوازده سال پیش اساتید دانشگاهم با ایشون عمل کردن هنوزم لاکچری اند!

اینم زینلی 

میریم سراغ هومن فرهنگ مجد!

رفتم مطبشون دوبار ...چیزی که درصد بالایی دیدم ازشون ورم های نامتقارن بعد ۱سال!و انحراف بینی تو مدلای یکسال به بالا!منشی هاشم که خوشم نیومد! بیمارانش که همه متفاوت...نرمال پیدا نکروم یکی کلوملا آویزون یکی پروجکشن دار یکی بیش از حد کوتاه و کوچیک!ولی موردای کوچیکش بیشتر بودن خیلی کوچیک میکنه که به صورت نمیاد!خوش اخلاقند اما ببخشید با عرض پوزش باید نفهم بری داخل مطب و برگردی!دو تاسوال پرسبدم گفتن گویا خیای تحقیق کردی حساسی!این رفتارش برام ناخوشتیند بود ... چون اصلا حساسیتی تو حرفام نبود...گفتم کلوملام نمیخوام اویرون باشه پروجکشنم به اندازه کوتاه شه انحراف نوک بینیم رفع شه!گفتن این اصطلاحات رو از کجا یاد گرفتی🙄 و خلاصه اومدم بیرون قیمت ده گفتن

و اما ثابتی!

بینی آقا نوید خوب شده بود من با ایشون از نزدیک صحبت کردم و زیارتشون کردم.بینی مردونه رو خوب در میاره....یه طراحی میکنه۳۰تومنم پول طراحی.۶بار مطب ثابتی رفتم اینم گزینم بود و ثابتی رو هم رفتم آز و اینا دادم...تو مشاوره که سرش تو لپ تاپ بود...از طراحیش خوشم نیومد. من این مابین به مشکل برخوردم که تنفس برام سخت بود دکتر گفت عمل کن بعد درمان کن...من رفتم متخصص مربوطه گفتن عمل خطرناکه اول درمان کن!در عجبم ثابتی گوش حلق بینیه چطور آزمایش و عکس سونو گلومو دید تشخیص نداد چمه! از مدل هاش بگم که یه سری ها از طراح طب اونده بودن که اصلا خوب تبودن.بعضیا چند مورد ۳تا خوب بودن.یه خانمی بعد ۶ماه قوز ور اورده بود و یکی کلوملاش افتاده بود بینی ها رو طبیعی در میارن انگار دست نمیزنن کلا...برای گوشتی پیشتهاد نمیدم...

اینم ثابتی بزرگوار

مرتضی جعفری

ایشون ویزیت کردن بنده رو ۴تا هم ایراد گزاشتن😁

داشتیم تو مشاوره به یه سرانجامی میرسیدیم که منشی مثل خفاش شب پرید تو اناق و اخلاق دکتر از این رو به اون رو شد...حدس بزنید خودتون😅

بعدم گزارش شده ایشدن بعد عمل تعهد ندارن.

و اینکه از قالب گویا استفاده میکنن انتهای عمل که اوایل پستهای اینستاشون خودشون گفتن.نیم رخ هاش خوبن تمام رخ هاش از دید من اصلا جالب نیست.نمونه دو سه تا دیدم.جدیدا هم منشی نمیزاره بری بیمار ببینی فقط در صورت نوبت ویزیت!

و اما محمد بلاجی

ایشون جنتلمن تشریف دارن😍

منشی و دستیاراشون خوش برخورد و عالی...

خود دکتر ظریف😁

ایشون هنوز بعد از ۹بار مراجعه به مطبشون که رکورد زدم تو لیستمند کارای پیجش مثل مطبه...طبیعی کارند

2810