لطف داري دوست گلم.
توي اين مدت اگر به اشتراك گذاشتن تجربيات و مطبگرديام حتي به يك نفر در اين تاپيك كمك كرده باشه من خوشحالم و به آرزوي قلبي ام رسيده ام.
اما بايد قبول كنيم كه حضور هركسي توي اين سايت يك تصميم اختياري و قلبي هست، نوشتن يا ننوشتن او يك اختيار هست (كمااينكه امارها نشان ميدهد اين تاپيك هزاران خواننده خاموش داره، ميخوانند و نمينويسند، آيا ميتوان اجبار كرد و ايرادي گرفت؟؟ مسلما خير. هركسي مختار هست هر كاري كه دوست دارد انجام بدهد و هر تصميمي قابل احترام هست.)
منم اگر ميام و بخشي از تجربياتم رو اينجا مينويسم قلبا دوست دارم اينكار رو انجام بدم، پس هيچ منتي بر كسي ندارم... تا زماني كه بدونم بودنم ميتونه كمكي به كسي بكنه حتما و با كمال ميل ميام و هرچي ميدونم در اختيار دوستانم قرار ميدم.
به طبع اون، دوستاني هم كه مطالب من رو ميخوانند هيچ طلبي بر گردن من ندارند... فقط اميدوارم اگر مطالبم براشون مفيد بود (و اگر دلشون خواست) منو از دعاي خيرشون بي نصيب نكنند، اگر هم نبود كه گلايه اي نيست، ما را به خير و دوستان را بسلامت (!)، دعوا و طلبكاري از هم نداريم (!)...
دوستان عزيزم يادمون نره كه اينجا يك جو دوستانه و صميمي هست (و بايد باشد). هميشه گفته ام و باور دارم كه راز خوشبختي و موفقيت در دوستي و انرژي مثبت هست. هرچي ادمهاي بيشتري اينجا بيايند و بروند، اينجا پربار تر خواهد بود و به نفع عزيزاني هست كه ميخواهند عمل كنند. اما حاشيه ها ادمها رو خسته و طرد ميكنه. اگر رونق از اين تاپيك بره متضرر اصلي اين داستان فقط دوستاني هستند كه امكان مطبگردي ندارند يا در شهرستان و مسافت دور هستند...
مقدمه حرفام طولاني شد، ببخشيد پر حرفي كردم...
در مورد بيني خودم، خب من بتازگي عمل كردم، خدارو شكر تا الان راضي ام... اما خيلي ساده انگاري و سطحي نگري هست كه من بخوام جوگير بشم و از روي بيني يكماهه ام نظري (چه مثبت و چه منفي) بدم. شايد الان راضي باشم و فردا صبح كه از خواب پا ميشم يك ايراد اساسي سبز بشه و حالگيري كنه!
بارها تاكيد كردم بنظر من تا زماني كه بيني چسب دارد اصلا و اصلا و اصلا ملاك درستي براي بررسي نيست.
براي همينم توي مطبگرديام بيني افراد در چند هفته و يكي دوماه اول رو بعنوان داده خنثي و فاقد صلاحيت براي بررسي تلقي ميكردم!
ارادتمند.