2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بنظر شما جراحي توي تهران بهتره يا كرج؟ چون من ديدم قيمتها خيلي متفاوت ميشه اما واقعا همونقدر ...

من پیشه دکتر نوروزی وقت گرفتم بعد تو پیج اینستاش فقط ادرسه کرج گذاشته بود که اونجا تو نظرا گفتن ۶ میگیره ولی منکه زنگ زدم تو تهرانم عمل میکنه که اینجام ۶ میگیره حالا نمیدونم شاید تو کرج کمتر بگیره 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

بعد برای کاهش ورم صورت چکار کنم یا اگه کبود شه چون من کارمندم باید شنبه اش برم سرکار

یهسوال دیگه اینکه یه پماد خوب با قیمت مناسب پیشنهاد بدید که جای بخیه رو از بین ببره ؟

ممنون

خانوما یه سوال من دوشنبه عمل دارم با دکتر خازنی تو پاسداران می خواستم بدونم بعد عمل وقتی به هوش می ...

ابمیوه ببر من اب اناناس بردم 

بعد عمل تو بخش باید مایعات بخوری و بعدش دشوری بری تا مرخصت کنن

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بعد برای کاهش ورم صورت چکار کنم یا اگه کبود شه چون من کارمندم باید شنبه اش برم سرکار یهسوال دیگه ای ...

اوایل عملت فقط باید کمپرس سرد کنی 

من از روز سوم اب کرفسم خوردم ک خیلی ضعف میاورد واسه همین توش عسل میریختم بدمزه بود ولی میخوردم

چه بخوای چه نخوای ورم رو داری حالا درصد کبودی تو افراد مختلف متفاوته

بعد برای کاهش ورم صورت چکار کنم یا اگه کبود شه چون من کارمندم باید شنبه اش برم سرکار یهسوال دیگه ای ...

کرم جای بخیه فقط استراتامد خوبه و سریع جواب میده  تو این یه قضیه صرفه جویی نکن اگه پره هاتو برش نمیده 5 گرمیش کافیه اگه برش خرد 10 گرمیشو بخر

به نظرتون محبی تقوی آمالی منافی رجایی و خشایار احمدی و زینلی باستانی نژاد کدوم بهتره ؟

خشایار احمدی معروفه به قصاب اصلا سمتش نرو 

آمالی هم همین طور 

زینلی خوبه اما گرونه بعدش رجایی و منافی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810