2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه بینی جدید،زاویه بینیتون خوبه،سربالا نیست. دکترتون کی بوده؟

سلام عزیزم نه زیادسربالا نیست .دکترم گفت دوماه بگذره یه کمی افت میکنه طبیعی میشه.عزیزم دکتر امیرسجادیان

مطب گردی دکترسجادیان

سلام بچه ها اونایی که عمل کردن روزهای اول مثل من مشکل تنفس داشتن .؟من یه کم سخت نفس میکشم بعصی شبها با دهن نفس میکشم.دکترم گفت بینی از داخل هم ورم داره .به مرور خوب میشه .راه کاری دارید ؟

مطب گردی دکترسجادیان
سلام عزیزم نه زیادسربالا نیست .دکترم گفت دوماه بگذره یه کمی افت میکنه طبیعی میشه.عزیزم دکتر امیرسجاد ...

مبارکتون عزیزم.منم جمله رو حالت خبری پرسیدم نه سوالی و چون از زاویه ش خوشم اومد پرسیدم کدوم دکتر بوده؟

بازم مبارکه...کلی باهاش کیف کنی

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
دوستان دكتر خالقي رو كسي اينجا ميشناسه؟؟ دكتر جواد خالقي ميگن اكثر عملاش گوشتين

چنتا از دوستای من باهاش عمل کردن ظاهرن خوبه با اینکه دقت کنی ایراد داره ولی تنفسشون افتضاحه

اینکه دکترا میگن عمل کنی 99درصد عوض میشی ولی بینی 30 40 درصد بهتر میشه یعنی چی؟ من برای مشاوره رفتم دیگه نهایت میگن 50 درصد بهتر میشه ولی خودت خیلی عوض میشی؟؟؟ همه ی دکترا این جورین؟؟؟ 

اینکه دکترا میگن عمل کنی 99درصد عوض میشی ولی بینی 30 40 درصد بهتر میشه یعنی چی؟ من برای مشاوره رفتم دیگه نهایت میگن 50 درصد بهتر میشه ولی خودت خیلی عوض میشی؟؟؟ همه ی دکترا این جورین؟؟؟ 

من وقتی از مطب نادریان اومدم بیرون تا خونه گریه کردم اینقدر که باهام بد برخورد کرد الان میخندم ولی اون لحظه واسم خیلی سخت بود دیدم اینجا دوستان میگن رفتارش خیلی خوبه ولی با من با اکراه صحبت کرد اونم به زور اولش من حرف نزده گفت عملت نمیکنم خوب نمیشه تنفست داغون میشه و...ولی اینا رو گفتم که اگه کسی رفت و این برخورد رو دید فکر نکنه اولین نفره و مثل من بزنه زیر گریه اما با خیلی ها خیلی خوب برخورد کرد انگار برخوردش دو گانه ست 

ولی جراحی هاش خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من وقتی از مطب نادریان اومدم بیرون تا خونه گریه کردم اینقدر که باهام بد برخورد کرد الان میخندم ولی ا ...

نمیدونم چرا اینجوری میگن ادم اون لحظه واقعن ناراحت میشه. من تو مطبشون میخندما بروز نمیدم ناراحت شدم و الان دو دل شدم 

من وقتی از مطب نادریان اومدم بیرون تا خونه گریه کردم اینقدر که باهام بد برخورد کرد الان میخندم ولی ا ...

خوب شد گفتی، من همین هفته دارم میرم مطبش، اگه با خاک یکسانم کرد جا نخورم  

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
2810