2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
عزيزم منم 3PM ميزنم. براحتي بعد از حمام از روي بيني بلند ميشه... خيلي خيلي راحت. حساسيت هم ايجاد نمي ...

سلام شایانی جان شما با کدوم دکتر عمل کردید؟ عکس قبل عمل رو میشه بزارید و اینکه چه مدلی خواستید از دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من که برای معاینه هفته سوم رفتم گفتن دیگه مشکلی نیست میتونی به پهلو بخوابی ...

ولی من که به پهلو میخوابم حس نیکنم بینیم کج میشه !

از بقیه مریضا که پرسیدم گفتن نه هنوز زوده ما تا سه ماه هم به پشت خوابیدیم ...

اونایی که عمل کردید از کی به پهلو خوابیدید؟

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها من که برای معاینه هفته سوم رفتم گفتن دیگه مشکلی نیست میتونی به پهلو بخوابی ... ولی من که به ...

دکتر من گفت از یک ماهگی ب بعد ب پهلو ولی مواظب باش بینیت نره ت بالشت

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
نونوش جون ما تو گروه واتس اپ خیلی درمورد کلاژن صحبت کردیم متاسفانه دوستانی ک با دکتر برادران عمل کرد ...

شيوا جان ممنونم که سعی میکنی به دیگران کمک کنی.

راستش من وقتي گروه واتزآپي رو ميزديد با اين قضيه مخالف بودم چون خيلي از اطلاعات به دست همه نميرسيد.

از اونجا كه خودتون گفتيد بحثهاي روزمره و اينارو ميريد توي گروه مطرح ميكنيد و اطلاعات قراره توي همين سايت باشه و چون من خيلي مشغولم و عضو اين گروه شدن برام كمك كننده نبود واسه همين با تمام احترامی که برای گروه شما و اعضای محترمش قایلم اما من ترجیح دادم خودم شخصا تحقیق كنم و ليستم رو انتخاب كنم و اینجوری کمتر اسیر هیجانات مثبت و منفی قرار بگیرم. بعدش از خواهرم كه نظرش به نظرات من شبيه هست بخوام مطبگردي كنه واسم.

من تجربه عضو گروه بودن براي انتخاب دكتر رو همون زمان كه سامي رو انتخاب كردم دارم و اين تجربه بهم ثابت کرده توی گروه‌ها ادم‌ها بر اساس هیجانات و جو تصمیم میگیرند که اینجوری تصمیم گرفتن درست نيست.

مثلا بعضي دکترا شدیدا تحت تاثیر جو مثبت الکی بالا میرن و گاهی هم تحت تاثیر جو منفی بصورت اغراق شده ای تخریب میشن.

من خودم الان خیلی به وضوح میتونم هیجان منفی و جو تخریبی رو در مورد یک دکتر خاص اینجا ببینم که بر اساس اون چيزي كه شما ميگيد منشا و دليلش از همون بحثهاي گروه واتزآپ هست. (من ماههاست دارم راجب به ایشون تحقیق میکنم و میدونم خداییش اینطوریا هم نیست که میگن و اینا اخبار اغراق شده و نا صحیحی هست! من با ٢٥ نفر كه با ايشون عمل كردن در تماس بودم و هستم و تقريبا مطمينم اينقدرا هم كارشون مشكل دار نيست)

من خودم چون تجربه يكبار عمل رو دارم فکر میکنم کساني که عمل میکنند اگر افراد مطلع و باتجربه ای باشند نباید تا چندماه اول از دکترشون تعریف کنند. نباید هم تخریب و انتقاد کنند. چون در هر دو حالت اطلاعاتشون غیرواقع بینانه و غیر صادقانه هست.

اين اتفاق واسه خود من افتاد من ماه اول بعد عمل توي همين سايت اومدم اعلام كردم من خيلي راضيم و از دكتر سامي كاملا رضايت دارم. الان دو سال گذشته و من حالا ناراضي ام .

واسه همینم من میتونم کامل درک کنم که چرا بعضي از دوستان ترجیح ميدن در معرفی دکترشون فعلا سکوت کنند و تا مطمئن نشدن حرفی نزنن.

البته من در جریان اتفاقات و حرفای گروه واتزاپ نیستم اما بهتره هیجان اونجا رو به تاپیک نکشونیم. این بنظرم خیلی كار خوبي نيست . خب همه میدونن برادران هم خدا نيست كه!
اونم انسانه و خطا داره ولي بايد زمان بگذره ببينم نتيجه دوستاني كه باهاش عمل كردن چي ميشه و اين زمان حداقل ٦ ماهه. ولي دم همه اونايي گرم كه بعد شش ماه يا يكسال باز ميان تاپيك عيب بينيشونو ميگن  چون ادم دوست نداره عيب بينيشو باور كنه و همش فكر ميكنه درست ميشه و عيب نيست. 

حداقل من بعنوان کسی که به فکر ترمیم هستم ایندفعه میخوام با چشم باز برم جلو و نمیخوام تحت تاثیر این جوهای هیجانی قرار بگیرم. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بچه ها من که برای معاینه هفته سوم رفتم گفتن دیگه مشکلی نیست میتونی به پهلو بخوابی ... ولی من که به ...

نازنین‌ جون من خودم تا یک ماه و نیم به پشت خوابیذم اما در کنارش به پهلو هم میخوابیدم اما جوری که بینیم با بالشت برخورد نکنه

نگران نباش هیچی نمیشه فقط مراقب باش و احتیاط کن برخورد به چیزی نکنی سعی کن حتی اگه به پهلو میخوابی هنوز دو تا بالشت بذاری زیر سرت 

شيوا جان ممنونم که سعی میکنی به دیگران کمک کنی. راستش من وقتي گروه واتزآپي رو ميزديد با اين قضيه مخ ...

عزیزم بخاطر همین هیجان و جو الکی یهو دکتر برادران بولد شد و خیلی ها باهاش عمل کردن  درصورتی که باید هم نکات منفی هم مثبتشو میگفتن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام به روی ماه همگیتون

چه خبره اینجا؟😁😁😁😁

لازم می دونم به عنوان یک پیشکسوت و محقق در حوزه ی عمل بینی🤣🤣🤣🤣یه چیزایی رو بگم. در مورد تزریق کورتون اون به تشخیص پزشک برمی گرده و برعکس اونچه دوستان گفتن ممکنه پزشک صلاح بدونه که حتی یک هفته بعد از عمل برای جلوگیری ایجاد فیبروز تزریق رو انجام بده در بعضی موارد هم ممکنه مدتی صبر کنه دکتری که متبحر هست می دونه با چه دوزی و کجاو چقدر تزریق کنه درواقع به بیمار کمک کرده که از یک ترمیم جلوگیری کنه درسته کورتون خوب نیست ولی عوارض عمل مجدد به لحاظ روحی و جسمی  کمتر از اون نیست.البته برای بینی ها استخوانی اصلا توصیه نمی شه .موارد اینچنینی هم خیلی وقتا دکتر مقصر نیست و بدن فرد مایل به ساخت بافت اضافی یا فیبروز هست که اوایل به شکل ورم هست ولی دکتر تا حدی می تونه حدس بزنه این مساله رو .واتفاقا اگر زمان زیادی بگذره به هیچ عنوان این تزریق اثر بخش نیست .من اسم کورتونش یادم نیومد ولی تریا.....یه همچین چیزی بود.در مورد فیلرها یا همون ژل ها همشون موقت هستن ولی بعضی انواعش تا ۳ سال دوام دارن و همین طور از نوع کلاژن ساز هستن من یکبار تزریق کردم همین پارسال به خط خنده نوع فیلرم الانسه بود دکتر باریک بین برام تزریق کرد  گفت حداقل ۱.۵ سال دوام داره ولی در محل جوانسازی و کلاژنسازی می کنه و من واقعا راضیم ازش چون صورت من لاغر هست حس می کردم خط خنده ام عمیق شده .پس کلاژنساز نوع خاصی از فیلر هست.

اوه پستم چه طولانی شد.در مورد راکوتان هم خیلی از پزشک ها برای بینی ها پوست ضخیم توصیه می کنن و اونقدر هم زیاد نمی دن که آسیب رسان باشه.من اصلا دکتر برادران رو نمی شناسم حتی از روی کنجکاوی درخواست دادم تو پیجش ولی اکسپت نکردن ولی کلا یهو عنوان کردن مسائلی که ممکنه سایر دکترها هم انجام بدن به عنوان یک ایراد پر رنگ ممکنه برای کسانی که به تازگی با ایشون عمل کردن یا وقت عمل گرفتن فقط تولید اضطراب کنه.البته به نظر من به جای نگرانی راجع به این موارد تحقیق کنید برای خیلی ها بعد از عمل ممکنه چیزهایی مثل ایجاد فیبروز یا فرو رفتگی به هر دلیلی پیش بیاد حالا وقتی مقدارش کمه می شه عمل مجدد نکرد و از روش های دیگه استفاده کرد.پیشنهاد من به اونایی که از به وجود اومدن ایرادهای جزیی می ترسن اینِ که عمل نکن خواهر جان چون ممکنه نه تنها این موارد بلکه خیلی ایرادهای بزرگی هم پیدا کنه.

بله صد البته صداقت چیز خوبی ست به اندازه ی کافی قانون از بیمار حمایت نمی کنه حداقل خودمون بر علیه خودمون نباشیم کسانی که پست های قدیم اینجا رو هم خوندن می دونن که اون برآمدگی معروف😁در مورد ابیانه ر وحتی ریز جزئیات محل تشکیلش من خیلی خیلی وفت پیش شاید نزدیک ۲.۵ سال پیش اینجا عنوان کردم هر چند خودم این مساله رو نداشتم ولی فردی که می خواد عمل کنه حداقل گوشه ی ذهنش این مساله رو داره.در ضمن دوستان عزیز تو رو خدا از هم طلبکار نباشیم اگر کسی اطلاعاتش رو به اشتراک می گذاره مجوزی برای بدهکاریش نیست.این رو هم در نظر بگیرید روحیات متفاوت هست شایدبرای کسی واقعا بیان ایراد بینی خودش سخت باشه و آزارش بده ولی حداقل می تونه تعریف بی جا هم نکنه تو این مدت من تعریف خاصی از پزشکی ندیدم اگر صحبتی بوده از سمت کسانی بوده که هنوز عمل نکردن و نظر شخصیشونو بیان کردن.

شاد باشید

يه كلكل شده بين بچه ها كه هركسي ميخواد دكتر اون يكي رو خراب كنه بيچاره امثال من   اومديم چهار ...

عزیزم اینجا هر کس نظر شخیصیش رو می گه شما خودتونباید بررسی کنید و واقع بینانه تصمیم بگیرید با نظر به اینکه هیچ دکتری کارش صد در صد نیست واز نظر من دکتر ایکس ممکنه افتضاح باشه و از نظر شما دکتر خوب دررنهایت اینجا همه چی درهمه😁😁😁😁

شيوا جان ممنونم که سعی میکنی به دیگران کمک کنی. راستش من وقتي گروه واتزآپي رو ميزديد با اين قضيه مخ ...

نونوش جان سلام عزیزم

گروه واتس اپ زده شد اولین دلیلش این بود که بچه ها عکس میزاشتن و نمیتونستن عکسشونو پاک کنن از اینجا

دومین دلیلش هم این بود که اینجا دسترسیش سختتر از اپلیکیشن هاست 

من کسی رو وادار نکردم که بیاد گروه واتس اپ  و فقطم از نی نی سایت عضو نیستن و به بچه ها هم گفتم وقتی مطب گردی میکنید حتما تو گروه نی نی سایت بزارید 

حالا دیگه نمیتونم زورشون کنم که کجا باشن هر کس اختیار داره چیکار کنه 

سوما در مورد دکتر برادران من ایشون رو اگه قبول نداشتم که نمیگفتم دوست صمیمیم بره باش عمل کنه و الان دوست خودمم درگیر همین مشکل فرورفتگی شده

میدونی بعضی از بچه ها بعد عمل دوست ندارن بیان از همه چی بگن حالا شاید اسمشو بزاریم از روی تعصبی که به دکترشون دارن علاقه ای که دارن رابطه دوستانه ای که باهاش دارن دوست ندارن ایراد کارش دیده بشه و این خیلی بده و وقتی من دیدم این فرو رفتگی تو کارهای دکتر برادران داره زیاد دیده میشه وجدانم اجازه نداد که حرفی راجب بهش نزنم 

وقتی راجب دکتر ابیانه با اون همه سابقه کار صحبت شد بچه ها گفتن دکتر ابیانه برجستگی رو استخون بینی دیده شده تو بعضی مواردش خب این ممکنه یه نقطه منفی کنار همه نقطه مثبتای کار دکتر ابیانه باشه چه بسا که تو تاپیک و چه تو گروه واتس اپ بعضی بچه ها همچنان انتخابشون دکتر ابیانه هستش و حداقل این انتخابشون از روی اگاهیه با دونستن نقاط منفی و مثبت دکتر ابیانه 

من پزشک خودمو نه بردم بالا بعد عمل حالا اغراق امیز بگه عالیه کارش ولی خب من مهمم که راضیم حالا خیلیا میان میگن پروجکشن کم نمیکنه و یه سری حرفا خب هر کی دیدگاهی داره دکترو از نقطه نظر خودش تحلیل میکنه که این خیلی عالیه 

نونوش جون من خودم از کوچکترین مشکلی که داشتم تو گروه واتس اپی اومدمو گفتم که هر کی پزشک منو انتخاب کرد بدونه شاید یکدرصد برای ایشون هم مشکلی که من داشتم پیش بیاد حتی اینجام یادمه گفتم 

پس نه قراره ما پزشکیو بالا ببریم نه بکوبیمش و خدایی نکرده تخریبش کنیم 

اینجا قراره هر کی عمل کرده تجربه عملشو خالصانه بگه هم نقطه قوت هم نقطه ضعف 

اگه قرار بر کمک کردنه که بعله وقتی ازتون میپرسن پزشکتون کیه باید بگید چون تو گروه هستید و عمل شده اید یا اگه میگن عکس بزار دلیل نداره بگی یکماهه عمل کردم بینیم مشخص نیست فرمش ! چرا مشخص نباشه مگه من عکس نمیدادم از روز اول عملم تا همین الانم هر کی بهم بگه عکس بینیتو بزار میزارم !

جالب اینجاست اخرین باری که عکس گذاشتم تو تاپیک خانومی که خودش عکس نمیده از بعد عملش برگشت گفت از زوایه دیگه عکس بده! 

هیچی نگفتم ولی جالب بود برام 

و اگه کمتر میام اینجا به همین دلایله 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اوه پستم چه طولانی شد.در مورد راکوتان هم خیلی از پزشک ها برای بینی ها پوست ضخیم توصیه می کنن و اونقد ...

در مورد راکوتان من از دکتر حسنانی هم پرسیدم گفت به بینی هایی که پوست ضخیم و به اصطلاح پوست پرتقالی دارن داده میشه این چیز بدی نیست

حتی کورتون هم واسه کم شدن ورمه و اینم به اندازه و به جاش به نظرم چیز بدی نیست 

الان فقط مسئله کلاژنه و فرورفتگی 

که الانم هر کسی با توجه به وجود همین مسائل میتونه انتخاب درست تری داشته باشه 

يه كلكل شده بين بچه ها كه هركسي ميخواد دكتر اون يكي رو خراب كنه بيچاره امثال من   اومديم چهار ...

اصلا و ابدا اگه قصد تخریب باشه یا کل کل مگه بچه بازیه اینجا عزیزم؟؟؟؟؟

فقط قصد اطلاع رسانی و بس هر کس قدرت انتخاب داره و عقل داره و تصمیم میگیره 

2810