2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

دوستان عزيزم كلاژن هم دائمي هست و هم موقتي. ميگن از ژل پيشرفته تره و گرون تره، ولي من اينو نميدونم. نظري هم نميدم.

كلاژن دائمي خوب نيست چون مانند چسب به بافتها ميچسبد و اگر كسي بعدا بخواد عمل جراحي بكنه امكان جدا سازي اون از بافتها بسيار سخت هست.

كلاژن موقتي كه كاربرد بيشتري هم داره ميتونه بين شش ماه تا يكسال اثر گذار باشه.

كاش نظرات شخصي مون رو بعنوان نظر كارشناسي اينجا نذاريم و منجر به گمراهي ديگران نباشيم. فكر ميكنم اينجا بيش از اينكه نيازمند نظرات شخصي دوستان باشه؛ نياز به نظرات علمي و دقيق داره.

دوستان عزيزم به شنيده ها اكتفا نكنيد !!

موضوعات پزشكي در تخصص من و هيچ كسي نيست. 

لطفا اين سايت رو بخونيد تا اطلاعاتتون در مورد كلاژنساز بالاتر بره:   

https://www.irannovinclinic.com/تزریق-کلاژن-به-بینی/

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من تاحالا نشنیده بودم که کلاژنسازم دائمی داره؟از شانس بدمم اصلا نمیشه و جرئت ندارم از دکترم بپرسم&nb ...

عزيزم اينطور كه من تحقيق كردم نوع دائميش خيلي خوب نيست. ولي بازم بهتره از پزشك بپرسيد.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جاي كاربرا باشي  لحظه اي وقبتو صرف اينجا و اشتراك گذاشتن اطلاعاتت نميكني؟ پس واسه چي مياي تو تاپيك؟ 

خيلي كم لطفيه در حق هركسي كه اطلاعاتشو اينجا مياد ميگه.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
شما جاي كاربرا باشي  لحظه اي وقبتو صرف اينجا و اشتراك گذاشتن اطلاعاتت نميكني؟ پس واسه چي مياي ت ...

نونوش جون ما تو گروه واتس اپ خیلی درمورد کلاژن صحبت کردیم متاسفانه دوستانی ک با دکتر برادران عمل کردن کمل لطفی کردن و اصلا از تزریق کلاژنشون تو گروه نگفتن 

هر چند من میدونستم مامان کمیل تزریق داشتن

و یکی دیگه از بچه ها هم گود رفتگی کنار تیغه ک هنوز تزریق انجام نداده دکتر براش 

و نفر بعدی دوست خودم ک اینجام عضو هستن با برادران عمل شدن و ایشونم به دلیل اینکه برادران معروف شد به عمل گوشتی با ایشون عمل شد و دو طرف تیغه اشون فرو رفتگی ایجاد شده

ظاهرا دکتر برادران تیغه بینی رو بیش از‌ حد تراش میدن !ک با کلاژن ساز میخوان درواقع روتوشش کنن بعد عمل 

اینها رو باید گفت شاید برای کسی مهم باشه بدونه قبل عمل 

من خودم هر وقت دوستان اینجا یا تو گروه ازم عکس خواستن حتی عکسای روزای اول عملمو به اشتراک گذاشتم همه میدونیم ک بینی روزای اول هنوز شکل درستی نداره و پر از ورمه ولی چه بدی داره کسی ک میخات عمل کنه ببینه این شرایطو ک بعدا استرس نگیره ک چرا اینجوریه بینیش 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دوشتان من بعد از کلی تحقیق ب سختی ب برادران رسیدم و میخواستم تو یکی دو ماه آینده نوبت بزنم‌پیششون ال ...

ازش راجع به نزریق بپرس  من اطلاعات کافی ندارم اما بنظرم اگه همه مریض ها کارشون به کلاژن ساز میرسه حتما یه اشکالی هست اصلا چیز جالبی نیست 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
نونوش جون ما تو گروه واتس اپ خیلی درمورد کلاژن صحبت کردیم متاسفانه دوستانی ک با دکتر برادران عمل کرد ...

دستت درد نکنه اطلاعاتت واسه من خیلی خوب بود 

یه چیز جالب که رجایی گفت این بود که واسه من استخوان های دو طرف بینی رشد یکسانی نداشتن و بخاطر همین بینیم کج شده اما گفت ما حق نداریم این کج بودن رو با تراشیدن یا اضافه کردن اصلاح کنیم ما فقط محل قرارگیریشو اصلاح میکنیم و خیلی کم اجازه داریم بتراشیم نمیدونم شاید بخاطر همین کارای سامی پهناشون زیاده یا خود رجایی خیلی قلمی نمیکنه 

البته من عکسهای  شما رو ندیدم و گروه واتساپم ندارم

بیاین گروه واتس اپ من اونجا میزارم چون اینجا عکسم سیو میشه و نمیتونم پاکش کنم 

یه چیز جالب که رجایی گفت این بود که واسه من استخوان های دو طرف بینی رشد یکسانی نداشتن و بخاطر همین ب ...

من رجایی رو خیلی قبولش دارم 

سلام دوستان این اسپری شستشو خیلی مهمه استفاده کنم؟هز وقت میزمم عطسه ام میگیوره میترسم این همه عطسه ر ...

سدیم کلریدو میگی دیگه 

اگه با سرنگ و سرم شستوشو شستوشو نمیدی با اسپری باید شستوشو بدی 

نمیدونم چند وقته عمل کردی ولی اگه حساسیت داری یا عطسه میزنی باهاش حتما زنگ بزن به دکترت و بگو شرایطتتو شاید عوض کنه اسپری دیگه ای بهت بده

به نظر من همینکه دکتر برادران انقدر دماغای گوشتی و بزرگ رو میتونه کوچیک کنه، ی دلیلش همین برداشت بیش از حد بافتها هست وگرنه چطور سایر دکترهای متبحر دماغ گوشتیو انقدر کوچیک نمیتونن تحویل بدن چون میدونن بعد از کوچیک کردن زیاد بینی مشکلات مختلف و زیادی ممکنه ک پیش بیاد. اما دکتر برادران بدون توجه ب این موضوع بینیرو کوچیک میکنن(ک به نظرم اصلا ب جنبه ریسک پذیری و متبحر بودنش بر نمیگرده ،نشان دهنده ی خام بودن و بی تجربگیشه ک البته هنوز دارن رو بیمارهای مختلف ازمون و خطا میکنن) و نتیجه اش میشه فرورفتگیهای متعدد تو بینیها.

کمااینکه من حتی بینی کاملا استخوانی هم علاوه بر چند مورد گوشتی، دیدم ک فرورفتگی براش ایجاد  شده.

جای تعجب داره ک بینی استخوانی هم ایشون نتونستن خوب در بیارن!!!!

لطفا کسایی ک با برادران عمل کردن دفاع بیجا از دکترشون نکنن.

همونطور ک این پزشک رو بولد کردید و تعریف کردید، ایرادای کارش رو هم صادقانه بیاید بگید.نمیشه ک تعریف میکنید ازش در حالی ک کارش هنوز مشخص نیست اونم تو همین حال بلاتکلیفی بینیهاتون.

بعد ایرادای همین الانتونو نمیاید بگید.

البته ک دکتر برادران دکتر نسبتا خوبی میشه بهش گفت(!) خرابی عمده ندارن. ولی چرا باید ی دکتر جوان کم تجربه رو انقدر پررنگش کرد ک اشکالات ریز و درشتش دیده نشه.

هزینه ای هم ک میگیره ب اندازه ی دکتر باتجربه و کار بلد هست،روز بروز هم ک بالاتر میبره هزینه رو!!!!!!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810