سلام دوستان
امروز خواهرم به جای من رفت مطب برادران (من ایران نیستم واسه همین خواهرم کمکم میکنه). اول اینکه بدون پرداخت ویزیت نمیشه توی مطب بشینید و نمونه ببینید با این حال که من نبودم ولی هزینه 50 تومن رو خواهرم پرداخت کرد سه تا نمونه 10 روزه 12 روزه و یک ماهه دید همه با چسب بودن همه راضی بودن و سایز بینیها همه کوچولو و جمع و جور البته مهم نمونه بدون چسب و بالای چندماه هست که هیچ نمونه ی بالای یک ماه نداشتن. یک نفر دیگه هم اومده بودن که خواهرشون با برادران عمل ترمیمی کرده بوده و بسیار راضی بوده و عکس قبل و بعد عمل رو به خواهرم نشون داده که بسیار بینیشون زیبا شده بوده و راضی بودن.
من فیلم بینیمو برای خواهرم فرستادم که به دکتر نشون بده (چون هزینه پرداخت کرده بود گفتم پول ویزیت حلال شه ) و بعد از اینکه دکتر فیلم رو دیده بود خواهرم تماس گرفت تا با دکتر صحبت کنم ایشون عیبهای بینی رو گفتن که بینی دراز هست و پهن باید این مشکلات برطرف شه. بعد من گفتن من با خیلی از کسانی که با شما عمل کردن از طریق اینستا دوست هستم و برای تعدادیشون این اتفاق افتاده که یه ذره غضروف تو رفتگی راشته که شما کلاژن ساز تزریق کردید من که ایران نیستم اگر این مشکل برای من ایجاد شه چیکار کنم که دکتر گفتن که ممکنه این اتفاق برای هرکسی بیوفته ولی کم هستن تعداد بیمارایی که اینطوری میشن و باید کلاژن ساز تزریق بشه. بعد به من گفتن توی فیلم احساس میکنم پوست بینیتون ضخیم هست و من به بعضی بیمارانم راکوتان میدم که مصرف کنن شاید شما هم لازم داشته باشید. من البته با راکوتان مشکل دارم و دوست ندارم مصرف کنم. بعد دیگه خدافظی کردم و گوشی رو دادن به خواهرم. هزینه رو برای من 17 تا 18 ملیون گفتن (ترمیمی) و اینکه خواهرم گفت خیلی دکتر خوشگل بوده مثل شهاب حسینی بوده
این بود از تجربه مطب گردی از راه دور من
حالا قرار شد خواهرم مطب غلامرضا احمدی هم بره با اینکه ترمیمی قبول نمیکنه ولی نمونه ها رو ببینه شاید اگر خوشم اومد و راضی بشه یکی از گزینه هام باشه