در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
امشب رفتم یه چسب دیگه خریدم باز از همون مارک 3m گرفتم البته چون فقط همین رک داشت و گفت خیلی خوبه. البته قبلی منم همین بود مارکش. اومدم مقایسه کردم قسمت داخل روی کارتون قبلی با فونت ریز نوشته TM این که جدیده نوشته €C مثل مال شایلین. حالا امشب زدم پنجشنبه بازش میکنم ببینم چطوریه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم من اين دكترها رو نمي شناسم/ بنظرم تحقيقاتت رو ببر روي دكتر معروفتر تا بهتر بتوني اطلاعات بگيري
ممنون عزیزم،بله درسته ولی خیلی ازدکترای خوب هستن که کارخراب وبیمارای ناراضی زیاد دارن ولی همچنان به خاطر اسمشون هزینه ی گزافی برای عمل میگیرن،به نظرم دکترای ناشناخته ی زیادی هستن که کارشون خیلی خوبه،هزینه ی معقولی میگیرن،و به خاطر جلب رضایت و اعتمادبیمار همه ی تلاششونو میکنن کاربهتری ارائه بدن،کاش میشد اینجا راجب این دسته ازدکتراهم اطلاعاتی به دست اورد
سلام. روزتون بخیر. ببخشید در مورد دکتر یزدان فر اطلاعاتی دارین؟ کارشون خوبه؟ من یکی از دوستام عمل کرده بود بینهایت طبیعی بود, ولی من شهرستانم هیچ نمونه ی دیگه ای ازشون ندیدم. و اینکه چسب ی یک هفته س و تامپون نمیذارن برام مهمه
سلام دوستان من توی زدن چسب یو شکلم مشکل دارم شما میشه بگین چجوری میزنید که خوب زده بشه ؟
من اول چسپو نصف میکنم و یعد یکم بالاتر از خط بخیه کلوما اونو میزنم و در امتداد تیغه بینی میکشمش .....یه بار که رفتی چسپ بزنی فیلم بگیر ....نگران نباش منم مشکل داشتملی الان دیگه دستم راه افتاده...
وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند میگویند :یا خداست یا شیطان
سلام بچه ها من امروز ۶ روزه ک عمل کردم. قراره شنبه برم اسپلینت بینی م را باز کنم ولی با اینکه دکتر تامپون داخل بینی م نذاشته اصلا نمی تونم نفس بکشم خیلی کلافه م. اسپلینت را که بردارم بعدش میشه از بینی نفس کشید؟