مطب گردی/ دکتر شیروانی ادامه
خلاصه بعد مدتی نوبت من شد و دکتر رو دیدم. معاینه کوتاهی کرد و گفت بینی ات شکستگی داره، می دونستی کجه؟ ( خب قطعا می دونستم) بعد هم به شدت با دست بینی ام را به یک طرف کج کرد و بدون هیچ توضیحی رفت پشت میزش نشست.
گفت که برم چند تا مغازه بالاتر آتلیه و عکس بینی ام رو بگیرم و بیام
منم به این تصور که روی عکس ها می خواد بهم توضیح بده رفتم و به اقای عکاس هشتاد تومن هم هزینه دادم و تا عکس ها اماده شه باز اومدم نشستم مطب، در کمال تعجب بعد اینکه عکس ها روبردم برای دکتر، ایشون فقط شماره تماس منو پشت یکی از عکس ها نوشت و گفت دفترچه ات رو بیار. پرسیدم مشکل کجی بینی ام بعد عمل رفع میشه، گفت تا نود درصد. نکته جالب این بود که دکتر موقع نوشتن شماره تلفن و اسم بیمارها انگار درست نمی شنید و ما چند بار تکرار میکردیم، داخل اتاق دکتر هر دو بار که رفتم غیر من کس دیگری هم بود که خوشم نیومد
یک نمونه دیدم که سوراخ ها قرینه نبود و نمونه دیگری که غضروف یک طرف برامده بود. بینی های دکتر شیروانی بسیار شیک و متناسب بود ( به جز چند مورد)، اما اکثرا جای بخیه بسیار مشهود بود.
از مراجعین در مورد عکس پرسیدم گفتن برای ارشیو خود دکتر هست!!! یا برای اتاق عمل. و من تعجب کردم با هزینه ای که میگیرن چطور عکس هم خود بیمار باید هزینه کنه!
جمع بندی، نکات مثبت از دید من: دکتر بیهوشی کامل نمیدن به بیمار و روزی یک عمل انجام میدن، تجربه زیاد، و اینکه بیمارها میگفتن دکتر بعد عمل هم خیلی به دلشون راه میاد
نکات منفی از دید من: جای بخیه ها، سن بالای دکتر و توضیح ندادن
به شخصه جدا از کار باید خود دکتر هم به دلم بشینه تا بتونم بهش اعتماد کنم، متاسفانه دکتر هیچ توضیحی در مورد انچه قراره اتفاق بیوفته ندادن و در اخر گفتن نگران نباش و وقت عملت رو بگیر!
هزینه: بیست میلیون دکتر + پنج میلیون هزینه بیمارستان
لقب دکتر پنجه طلاست یا لااقل یه روزگاری بوده
با اینکه خیلی به دکتر پنجه طلا امیدوار بودم ولی از لیست من خط خورد