2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست

امشب رفتم یه چسب دیگه خریدم باز از همون مارک 3m گرفتم البته چون فقط همین رک داشت و گفت خیلی خوبه. البته قبلی منم همین بود مارکش. اومدم مقایسه کردم قسمت داخل روی کارتون قبلی با فونت ریز نوشته TM این که جدیده نوشته €C مثل مال شایلین. حالا امشب زدم پنجشنبه بازش میکنم ببینم چطوریه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من اين دكترها رو نمي شناسم/ بنظرم تحقيقاتت رو ببر روي دكتر معروفتر تا بهتر بتوني اطلاعات بگيري

ممنون عزیزم،بله درسته ولی خیلی ازدکترای خوب هستن که کارخراب وبیمارای ناراضی زیاد دارن ولی همچنان به خاطر اسمشون هزینه ی گزافی برای عمل میگیرن،به نظرم دکترای ناشناخته ی زیادی هستن که کارشون خیلی خوبه،هزینه ی معقولی میگیرن،و به خاطر جلب رضایت و اعتمادبیمار همه ی تلاششونو میکنن کاربهتری ارائه بدن،کاش میشد اینجا راجب این دسته ازدکتراهم اطلاعاتی به دست اورد

سلام. روزتون بخیر. ببخشید در مورد دکتر یزدان فر اطلاعاتی دارین؟  کارشون خوبه؟  من یکی از دوستام عمل کرده بود بینهایت طبیعی بود, ولی من شهرستانم هیچ نمونه ی دیگه ای ازشون ندیدم. و اینکه چسب ی یک هفته س و تامپون نمیذارن برام مهمه 

سلام دوستان  من توی زدن چسب یو شکلم مشکل دارم شما میشه بگین چجوری میزنید که خوب زده بشه ؟

من اول چسپو نصف میکنم و یعد یکم بالاتر از خط بخیه کلوما اونو میزنم و در امتداد تیغه بینی میکشمش .....یه بار که رفتی چسپ بزنی فیلم بگیر ....نگران نباش منم مشکل داشتملی الان دیگه دستم راه افتاده...

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

سلام بچه ها من امروز ۶ روزه ک عمل کردم. قراره شنبه برم اسپلینت بینی م را باز کنم ولی با اینکه دکتر تامپون داخل بینی م نذاشته اصلا نمی تونم نفس بکشم خیلی کلافه م. اسپلینت را که بردارم بعدش میشه از بینی نفس کشید؟

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
سلام بچه ها من امروز ۶ روزه ک عمل کردم. قراره شنبه برم اسپلینت بینی م را باز کنم ولی با اینکه دکتر ت ...

منم دو روز عمل کردم تامپون ندارم به جاش لوله گذاشته تنفس راح تر باشه ولی اصلا نمی تونم با بینی نفس بکشم همش از راه دهان تنفس می کنم

من یکم بدنم داغ هست شما هم این مشکل رو دارین؟؟؟ 

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
منم دو روز عمل کردم تامپون ندارم به جاش لوله گذاشته تنفس راح تر باشه ولی اصلا نمی تونم با بینی نفس ب ...

اره منم روز اول دوم داغ بودم اگه تب شدید نباشه مشکلی نیس طبیعیه

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
2810