2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

دوستان در مورد دکتر بهنام خرمی اصفهان برای جراحی بینی گوشتی اطلاعی دارین راهنمایی کنین.

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دکترای خوبی رو مد نظر داری. فقط سامی رو میدونم که خط کانتور روی بینی نمیندازه واسه همین بینی بعد ...

حساس نباش دختر خوب ببین نسبت به قبل چقدر خوب شده و راضی باش 

این خط رو تو کارای مجلسی خیلی واضح دیدم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
کسی میدونه هزینه جراحی دکترمیلانی چقدرهست؟

من خرداد ماه ویزیت شدم اگه اشتباه نکنم به من بین ۹-۱۱ میلیون قیمت دادن.

از دکتر مقداد اشرفی تو یکی از پیجای اینستا خرابکاری دیدم 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
حساس نباش دختر خوب ببین نسبت به قبل چقدر خوب شده و راضی باش  این خط رو تو کارای مجلسی خیلی واض ...

آخه فقط خط کانتور نیست که!!! بینیم بزرگه و ورم یک طرف نخوابید باعث شده بینی کج باشه البته این دیگه ورم نیست بعد سه سال ولی خود سامی دید بینیم خوب نشده خودش پیشنهاد داد برم ترمیم پیشش

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

سلام بچه ها چسب رو وقتی عوض میکنم کلی چسب روی دماغم میمونه. با پدالکی کلیییی میکشم تا بتونم برش دارم. خیلی زیاده دزحد یه لایه پوست. اعصابم رو خورد کرده. به نظرتون از جنس چسبه هستش؟؟؟ همون میکرو 3m که دکتر گفت رو گرفتم. توروخدا راهنمایی کنید. انقدر پد الکلی کشیدم پوستم سوخته دیگه😔

مطب گردی/ دکتر شیروانی

دولت، چهار راه قنات

از اون جایی که خیلی تعریف ایشون رو شنیده بودم و دنبال جراح حاذق و با تجربه بودم از دکتر شیروانی وقت مشاوره گرفتم. 

مطب توی یه ساختمون قدیمی بود که طبقه بالاش هم دکتر سامان خواهر زاده شیروانی هست.

شانس خوبم شلوغ بود و موفق شدم کلی نمونه ببینم. دختر جوانی بینی کوچک و خوش فرمی داشت و سه هفته از عملش می گذشت اما میگفت یک طرف بینیش کیپه و مشکل تنفسی داره، دکتر بهش گفته بود ورمه، دختر دیگه ای چسب رو بینی اش بود و خیلی مشخص نبود ولی به نظر خوب می امد. خانم دیگه ای امد که ده سالی از عملش میگذشت و یه نفر دیگه رو برای عمل اورده بود. بینی اش یه قوس خیلی ملایم و شیک داشت. خوشحال از این نمونه ها بودم که دختری همراه مادرش وارد شد که هیچ خوشحال هم نبودن، بینی اش اصلا باب میل من نبود و تقریبا می شد گفت خراب شده، خودشم ناراحت بود و منم چون احساس کردم راحت نیست هیچ سوالی ازش نپرسیدم. نمونه دیگه ای دیدم که اونم خوب بود، مشکل تنفسی نداشت و می گفت بینی اش گوشتی بوده و دوست داشته خیلی کوچک بشه اما دکتر بهش گفته چون صورت پری داری از یه حدی بیشتر کوچک نمیکنم(به نظرم می تونست بزرگ تر هم باشه نسبت به صوزت)

ادامه دارد...

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

مطب گردی/ دکتر شیروانی ادامه

خلاصه بعد مدتی نوبت من شد و دکتر رو دیدم. معاینه کوتاهی کرد و گفت بینی ات شکستگی داره، می دونستی کجه؟ ( خب قطعا می دونستم) بعد هم به شدت با دست بینی ام را به یک طرف کج کرد و بدون هیچ توضیحی رفت پشت میزش نشست.

گفت که برم چند تا مغازه بالاتر آتلیه و عکس بینی ام رو بگیرم و بیام

منم به این تصور که روی عکس ها می خواد بهم توضیح بده رفتم و به اقای عکاس هشتاد تومن هم هزینه دادم و تا عکس ها اماده شه باز اومدم نشستم مطب، در کمال تعجب بعد اینکه عکس ها رو‌بردم برای دکتر، ایشون فقط شماره تماس منو پشت یکی از عکس ها نوشت و گفت دفترچه ات رو بیار. پرسیدم مشکل کجی بینی ام بعد عمل رفع میشه، گفت تا نود درصد. نکته جالب این بود که دکتر موقع نوشتن شماره تلفن و اسم بیمارها انگار درست نمی شنید و ما چند بار تکرار میکردیم، داخل اتاق دکتر هر دو بار که رفتم غیر من کس دیگری هم بود که خوشم نیومد

یک نمونه دیدم که سوراخ ها قرینه نبود و نمونه دیگری که غضروف یک طرف برامده بود. بینی های دکتر شیروانی بسیار شیک و متناسب بود ( به جز چند مورد)، اما اکثرا جای بخیه بسیار مشهود بود. 

از مراجعین در مورد عکس پرسیدم گفتن برای ارشیو خود دکتر هست!!! یا برای اتاق عمل. و من تعجب کردم با هزینه ای که میگیرن چطور عکس هم خود بیمار باید هزینه کنه!

جمع بندی، نکات مثبت از دید من: دکتر بیهوشی کامل نمیدن به بیمار و روزی یک عمل انجام میدن، تجربه زیاد، و اینکه بیمارها میگفتن دکتر بعد عمل هم خیلی به دلشون راه میاد

نکات منفی از دید من: جای بخیه ها، سن بالای دکتر و توضیح ندادن 

به شخصه جدا از کار باید خود دکتر هم به دلم بشینه تا بتونم بهش اعتماد کنم، متاسفانه دکتر هیچ توضیحی در مورد انچه قراره اتفاق بیوفته ندادن و در اخر گفتن نگران نباش و وقت عملت رو بگیر! 

هزینه: بیست میلیون دکتر + پنج میلیون هزینه بیمارستان

لقب دکتر پنجه طلاست یا لااقل یه روزگاری بوده 

با اینکه خیلی به دکتر پنجه طلا امیدوار بودم ولی از لیست من خط خورد

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
آخه فقط خط کانتور نیست که!!! بینیم بزرگه و ورم یک طرف نخوابید باعث شده بینی کج باشه البته این دیگه و ...

جدی ؟ من به سامی خیلی امید داشتم تازه کارای جدیدشو دیدم به دلم نشست پس من چه کنم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
پرسیدم راجب این 3تا دکتر کسی اطلاعاتی داره، دکتر سماواتی فرد،دکتر مقداد سید اشرفی،دکتر فرناز فرشباف

عزيزم من اين دكترها رو نمي شناسم/ بنظرم تحقيقاتت رو ببر روي دكتر معروفتر تا بهتر بتوني اطلاعات بگيري

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
همه دکترایی که انتخاب کردید جزو کم ریسکها هستن و طبیعی کار هستن (مجلسی رو دقیق نمیدونم البته).   ...

سامي نيمه فانتزي و فانتزي هم كار ميكنه. در فانتزي قوس رو كمي زياد در مياره ولي بد هم نيست...

بيشتر بستگي به سليقه خودش داره كه چي رو به چهره مريض بپسنده، كاري نداره مريض چي ميگه.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
مرسی عزیزم، منم نمیخوام خیلی سایز بینیم تغییر کنه، همین که کم ریسک باشن برام اکیه، همش میترسم بینیم ...

اگر نيمخواي خيلي سايز بيني كم بشه پيش سامي و رجايي مشاوره برو.

بچه ها خط كانتور يك خط روي ستون بيني هست

بعضي دكترها خط رو ميارن روي پره و بيني حالت كليپسي ميشه و بعدهم ميگن كانتور انداختيم ديگة!!! خودت خواسته بودي!!

براي همين بنظر من از اين اصطلاح پيش دكتر استفاده نكنيد چون اينطور كه من فهميدم دكترها گاهي نميفهمن منظورتون چي بوده  

لذا يا توضيح بديد چي ميخوايد و يا روي عكس نشونش بديد...

اين عكسي هست كه من روز عمل براي دكترم درست كرده بودم، در خصوص خطي روي ستور بيني:

اين خط كانتور صحيحي نيست:

سلام بچه ها چسب رو وقتی عوض میکنم کلی چسب روی دماغم میمونه. با پدالکی کلیییی میکشم تا بتونم برش دارم ...

من دستمال مرطوب مناسب نوزاد وي كر استفاده ميكنم.. چون مناسب نوزاد هست ضد حساسيت هست.

2810