2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست
ممنون عزیزم باید برم دنبالش ببینم چی میشه ... دکتر محمد علی اکبری     نه فعلا مشاور ...

دکتر سجادیان ترمیمش خیلی کمتر از این حرفا بود .کارش هم خوبه ..الکی اینقد خرج نکن

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
فعلا خیلی دلم با سامی هستش واسه عمل ولی میخام واسه مشاوره پیش برادران و تقوی هم برم 

گلاب جون سبک مشاوره دکتر تقوی خیلی شبیه دکتر رجایی هست باز رجایی یه پله بالاتر

تقوی هم خیلی دقیق هستن.ولی من از لحاظ ظاهری و زیبایی بینی خیلی خوشم نیومد

بیشتر مناسب ترمیم هستن.

البته دیدگاه منه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر سجادیان ترمیمش خیلی کمتر از این حرفا بود .کارش هم خوبه ..الکی اینقد خرج نکن

والا بخدا چشمم ترسیده
عمل دومه اگر این بارم خوب نشه خیلییی افسرده کننده میشه موضوع
ولی بازم ممنون تحقیق میکنم راجبه سجادیان

پرسیدم راجب این 3تا دکتر کسی اطلاعاتی داره، دکتر سماواتی فرد،دکتر مقداد سید اشرفی،دکتر فرناز فرشباف

من فقط سماواتی فرد رو میشناسم و میدونم ک دکتر پرریسکی هست.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
گلاب جون سبک مشاوره دکتر تقوی خیلی شبیه دکتر رجایی هست باز رجایی یه پله بالاتر تقوی هم خیلی دقیق هس ...

شما خودتون عمل کردید؟ یا در حال تحقیق هستید ؟ کدوم دکترها مد نظرتونه ؟ 

والا رجایی خیلی وسواسه و اینکه پروجکشن بینی رو دست نمیزنه

تقوی یه کار خوب دیدم یه کار بد ازش البته کار خوبش بنظرم دوستم قبل عمل هم خیلی مشکل حادی نداشت مثلا بینیش قوز نداشت فقط گوشنب بود که خوب جمعش کرده  ولی خوب تخصصش واسه ترمیم خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
از این دکترایی که مد نظرته من فقط مجلسی رو میشناسم پارسال رفتم مطبش خوشم نیومد یعنی به نظرم سامی بهت ...

قیصری رو‌ مطب رفتم خوشم اومد، ولی هزینه اش خیلی زیاده، دکتر یه قشر خاصیه، سایت اینا هم نداره، صفوی هم چند تا از دوستامون چند سال پیش عمل کردن باهاش، خوب شدن، ولی اونم نه سایت نه پیج هیچی نداره، اگه دکتر خوب میشناسی معرفی کن عزیزم برم ببینم

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
عزیزم شما چند وقته عمل کردین با سامی؟ از لحاظ تنفسی راضی هستی؟

من سه سال هست باهاشون عمل کردم. از نظر تنفسی هیچ مشکلی ندارم و تا الان از سامی ناراضی تنفسی ندیدم. اگر بینیتون گوشتی هست خیلی گزینه خوبیه. ناراضیهای سامی از سایز  بینی ناراضی هستن 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام عزیزم نپرسیدم، فقط گفتم من عجله دارم اگه میشه زودتر وقت بدین مشاوره شم، گفت اقای دکتر نیستن ای ...

همه دکترایی که انتخاب کردید جزو کم ریسکها هستن و طبیعی کار هستن (مجلسی رو دقیق نمیدونم البته).  قیصری و صفوی و سامی ناراضی  تنفسی ندارن و فقط خیلی طبیعی کار میکنن سایز بینی تغییر خیلی نمیکنه

همه دکترایی که انتخاب کردید جزو کم ریسکها هستن و طبیعی کار هستن (مجلسی رو دقیق نمیدونم البته).   ...

مرسی عزیزم، منم نمیخوام خیلی سایز بینیم تغییر کنه، همین که کم ریسک باشن برام اکیه، همش میترسم بینیم سربالا شه، یا سرسره ای، همه بیوفتن به جونم که چرا عمل کردی  

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
مرسی عزیزم، منم نمیخوام خیلی سایز بینیم تغییر کنه، همین که کم ریسک باشن برام اکیه، همش میترسم بینیم ...

پس دکترای خوبی رو مد نظر داری. فقط سامی رو میدونم که خط کانتور روی بینی نمیندازه واسه همین بینی بعد عمل یه  مقدار روی صورت پهن میشه و ظریف به نظر نمیاد. خیلیا اینطوری بیشتر دوست دارن چون طبیعی تره ولی من بعد عنل فهمیدم اینطوری دوست ندارم :(

جدی ممنون عزیزم،برای بینی استخوانی چه دکتریو پیشنهاد میکنید؟؟هزینشم خیلی زیاد نباشه

خواهش میکنم.

والا دکتر خاصی مد نظرم نیست،البته بینیهای استخوانی ساده تر از بقیه بینیها هستن. چندتا دکتر کم ریسکو بررسی کنید و در نهایت انتخاب کنید اکثر دکترها بینی استخوانی رو خوب در میارن...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام دوستان خوبین ؟ من پستهای جراحی ترمیمی بینی رو خوندم و الان اومدم اینجا من 9 سال پیش بینیمو عمل کردم اما طرف راست بعد از تزریق یه زایده به وجود اومده بود امسال خواستم برم دکتر اونو برداره کورتون تزریق کرد نه تنها اون زایده حل نشد الان زده سمت چپ بینیم رو تو رفته کرده پوست بینیمم روشن شده هر چی به دکتر میگم بعده تزریق اینجوری شده قبول نمیکنه گفت بیا اون زایده رو بردارم من دیگه جرات نمیکنم برم کسی دکتر خوب میشناسه معرفی کنه ؟ با اینکه تیغه بینیم صافه صاف اما بخاطر این تو رفتگی و اون زایده کج دیده میشه خواهشا اگه کسی تجربه اینجوری داره راهنمایی کنه 

با تشکر

2810