در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اونروز که رفتم مطب رجایی یه دختره مطب نادریان و سامی رفته بود ولی آخر با اینکه یه بار با نادریان وقت گرفته بود و کنسل کرده بود با رجایی برای آخر مهر فیکس کرد گفت کار رجایی به نسبت اون دوتا خیلی بهتره بینیش استخوانی و کم کار بود فقط یه قوز کوچیک داشت
سلام.من فردا عمل دارم.منشی دکتر پرسیدم کاشت ناخن ایرادی نداره ؟گفت حداقل از هر دست یه دونه شو باید برداری.کسی دقیق میدونه برای چی ناخن نباید کاشت .یا لاک داشته باشه؟
سلام.من فردا عمل دارم.منشی دکتر پرسیدم کاشت ناخن ایرادی نداره ؟گفت حداقل از هر دست یه دونه شو باید ب ...
سلام عزیزم ایشالا عمل خوبی داشته باشی چون ظاهرا علائم حیاتی از روی ناخن هم مشهوده مثلا اگر علائم حیاتی به خطر بی افته یا هر تغییری تو بدن رخ بده روی ناخن هم تغییرات ظاهر می شه و مثلا کبود میشه واسه همین میگن بدون لاک باشیم که بتونن تشخیص بدن
بچه ها من با دکتر تقوی راجبه ترمیم بینیم صحبت کردم گف ترمیم ها از 12 به بالا شرو میشه عکس بینی مو فرستادم گف هزینه عملم 22 تومن میشه ببینید فقط چه جوری گند زده گفت زین اسبی شده بینیم خیلی ناراحتم خدا از اون ادمی که این بلا رو سر بینیم درآرود و تجربه کافی نداره نگذره همیشه میترسیدم بینیم و عمل کنم و خراب بشه دقیقا الان تو همون پوزیشن هستم
سلاااااام شایلیین جان یه سوال اینکه چندمین نفر برای عمل باشی به نظرت فرقی داره ؟ من یه همکار ...
سلام حتما بذارین نفر اول باشه نوبتتون. من یکی از دوستام سفارشم را به دکترم کرده بود. بعد موقع نوبت دهی خود دکتر گفت به منشی بگین نوبتتون را بذاره نفر اول