2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015409 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستااان من گچ و تامپونو بخیه رو باهم گرفتمدرد نداشت اصلا حس خوبی بود با بینی نفس کشیدن خنک شده ...

سلام عزیزم
انرژی منفی نده و به وجه بد قضیه فقط فکر و نگاه نکن
دقیق بگو بینیت چه شکلی شده الان؟
بعلاوه اینکه واقعا بی انصافیه بخای انقدررر زود قضاوت کنی ! نزدیک چند ساعت افتادن به جون بینیت و اونو کوبیدن و از نو ساختن ! چرا توقع داری یه بینی بدون ورم و خوش فرم از زیر گچ بیاد بیرون؟؟!  
اون زمان که من عمل کرده بودم همه میگفتن تا 6 ماه اول قضاوت کردن راجبه بینی کار اشتباهیه و پایه و اساس نداره
عزیزم تو مراحل اولیه نقاهت و پشت سر گذاشتی و بازم تحمل کن تا ایشالا بادش بخابه
شنیدم چای به لیمو خیلی خوبه برای خابیدن ورم
اگر میتونی بخور که زودتر به نتیجه نزدیک بشی
بازم میگم خودتو ناراحت نکن  و مهلت بده  

چرا

عزیزم اگر بینیت مشکل خاصی نداره(چه ظاهری چه داخلی) اصلا عمل نکن
من خودم یکی از اون ادمایی هستم که اگر برگردم پارسال عمل نمیکنم ، چون الان که از بینیم راضی نیستم و تو فکر ترمیمم و افتادم دنبال تحقیق و خوندن راجبه عمل بینیم فهمیدم چه عمل پر ریسک و حساسیه! و دست زدن بهش به سادگی گفتن همین کلمه نیست...
 خوشبختانه یا متاسفانه بینی فقط یه دکور وسط صورت نیس اولین و مهمترین وظیفه ش تنفس و ورود اکسیژن به مغزه .. اگر همین یه مورد  کمی با زمان قبل عمل  تفاوت پیدا کنه نتیجه دیگه به اندازه تغییر کمش نخواهد بود و تاثیرات مخرب زیادی داره، بی حوصلگی - سردرد - بزرگ شدن قلب در دراز مدت  و مرگ زود هنگام از نتیجه هاشه....
تو همین چند ماه گذشته هم که دارم تحقیق میکنم میبینم هیچ دکتری نیس که رضایت بالای 80درصد داشته باشه همه بلاخره یه ناراضیتی هایی ازشون هست، و به عبارتی همینیه که بچه ها میگن و کاملا ریسکه
ما این بینی رو میخایم که یه عمر باهاش تنفس کنیم  زیبا باشه ولی بادی نیاد و نره هیچ ارزشی برامون نداره  
برای همین خیلی فکر کن
موفق باشی

سلام دوستان. من یک ماه و نیمه بینیمو عمل کردم. ولی زیاد راضی نیستم😭😭😭 اولا بینی ام گوشتی بود.. ...

عزیزم صبوری کنید . یک ماه و نیم خیلی کمه برای قصاوت بینی بینی گوشتی . 

قطعا خیلی بهتر میشه . به قول دکتر من . انقدر با دست وارسیش نکن و انرژی منفی بهش نده . 

بینی من کوچیک بود قبل از عمل . ولی بعد از عمل تا 3 ماه به خاطر ورمهاش بزرگتر از قبلم دیده میشد😥

عزیزم اگر بینیت مشکل خاصی نداره(چه ظاهری چه داخلی) اصلا عمل نکن من خودم یکی از اون ادمایی هستم که اگ ...

والا از بس همه بینی قشنگ هستن ، آدم تو اجتماع با بینی غیر زیبا تو ذوق میزنه ، میشه یه خلاصه از اطلاعاتی که راجع به ریسک و خطرهای عمل بینی بدی ممنون میشم

سلام دوستان. من یک ماه و نیمه بینیمو عمل کردم. ولی زیاد راضی نیستم😭😭😭 اولا بینی ام گوشتی بود.. ...

سلام دوست عزیز🌺🌺

بینی گوشتی بخاطر اینکه ورمش دیر میخوابه بعد از عمل ممکنه حتی بزرگتر از بینی قبلت هم بنظر برسه و حداقل تا یکسال صبوری میخواد ک یکم ورما بره و تا دوسال هم ممکنه طول بکشه رفتن ورم بینی گوشتی.

در رابطه با بخیه های داخل بینیت تا دوسه ماه میمونن و خودشون جذب میشن و یکی دوتا گره های بخیه ات هم میافتن،پس اصلا جای نگرانی نیست تازه شما یکماهتونه. بخیه هاتونم دستکاری نکنید اصلا ک بخواهید بچینید و ... شاید عفونت کنه و ضرر داره( اینو بخاطر این میگم چون دیدم کسی ک گره بخیه هاشو خودش چیده چون اویزون بوده و بینیش ی مشکلاتی پیدا کرده ک معلوم نیست بخاطر چیدن بخیه هاست یا نه)

غضروف زیر بینی اگه منظورتون کلوملا (همون تیغه وسط بینی باشه) است ،شاید بخاطر بخیه ناصافی داره و دست میکشید صاف به نظر نمیرسه.

در هر حال باید صبور باشید ، خیلی از چیزایی ک گفتید طبیعی به نظر میرسه و برای همه هست. 

و اگه خدای نکرده مشکلی وجود داشته باشه هم تا ۱ سال و نیم دوسال برای بینیهای گوشتی کاری نمیشه کرد.

انشاالله ک بعد از چندماه کم کم به فرم دلخواه بینیتون برسید😊🙏🏻🌹🌹

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خانوما واقعا ورم میخوابه؟؟یا چشم بهش عادت میکنه😓😓 خیلی نگرانم 

بینیم از نیم رخ خیلی خوشگل شده از تمام رخ بدجور پهنه بعدم سوراخاش فرق داره😓😓

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

بچه ها کمکم کنید چجوری بینیم رو شستشو بدم ؟اصلا بلد نسیتم روزانه چند بار اینکارو کنم ؟اصلا چرا باید انجام بدم ؟      

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام عزیزم انرژی منفی نده و به وجه بد قضیه فقط فکر و نگاه نکن دقیق بگو بینیت چه شکلی شده الان؟ بعلاو ...

نمیتونم اخه از قبل پهن تر شد 

بینیم گوشتی بود نیم رخم محشر بود همه میگفتن انگار عمل کردی تمام رخ مشکلش این بود ک پهن بود و نوکش گرد بود یکمم به چشم خودم کج بود ولی بقیه میگفتن ن 

الان نیم رخ خوبه عادیه برام 

ولی تمام رخ پهنتر شده 

بچه ها کمکم کنید چجوری بینیم رو شستشو بدم ؟اصلا بلد نسیتم روزانه چند بار اینکارو کنم ؟اصلا چرا باید ...

منم ققط یه قطره سدیم کلراید میریزم همین 

یه لحظه کیپ میشه دماغم باز خوب میشه این عادیه؟

[QUOTE=106069162]منم ققط یه قطره سدیم کلراید میریزم همین  یه لحظه کیپ میشه دماغم باز خوب میشه این عادیه؟[/

اره عزیزم عادیه       نگران نباش

تجربه برداشتن قالب :هسچی دیگه منتظر موندم تا اسمم رو صدا بزنن اینم بگم که من همون روز عمل مش رو در ا ...

عزیزم از عملت با آصفی تا اینجا راضی هستی؟

برات قوس داده یا نه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
عزیزم از عملت با آصفی تا اینجا راضی هستی؟ برات قوس داده یا نه؟

اره تا اینجا راضیم ...یه قوس ملایمم داده 

2810