2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

یچه ها امروز میرم برای کشیدن بخیه ها و رونمایی از چهره جدید   برگشتم تعریف میکنم براتون البته اگر سایت درست باسه  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز یه دختری رو دیدم که هنوز گچ و تامپون داشت و ازش پرسیدم گفت پیش سلطانی فر ۳ روزه عمل کرده اصصصلا کبودی نداشت بهش گفتم خیلی ورم داشتی گفت یکم زیر چشمم اصلا پلک بالاش ورم نداشت 

من اصلا باورم نمیشد داشت میرفت که تامپون رو دربیاره گفت رسیدگی بعد عمل دکترش کمه ولی از بیهوشی و درد و ورم خیلی راضی بود بنظرم برای اونایی که نمیتونن خیلی مرخصی بگیرن و کارای پیجش خوششون میاد  خیلی خوبه هیچیش نبود نه خونریزی نه ورم خودشم ظریف و لاغر بود بینیش زیر گچ بود مشخص نبود ولی نقاهتش خیلی کوتاه بود که راحت تو خیابون قدم میزد عمل اولش بود و گفت حدود ۸ تومن هزینه شده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
بچها من خسته شدم از یجا خوابیدن😣😣 دلم میخواد دخترمو بغل کنم😣 با یه مظلومیت خاصی از دور نگام میک ...

دخترت چندسالشه 

منم دوهفته دیگه وقت عمل دارم بچه کوچیک هم دارم میشه تجربه ات رو بهم بگی ممنون

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
من اسم دکترشو برای اولین بار شنیدم ولی یه چیزی خیلی بد بود اینکه تامپون رو داشت میرفت یه بیمارستان د ...

بده که اینجوری😕. من یکی از دوستام باهاش عمل کرد نزدیک 2 سال پیش . خیلی جمع و جور و عروسکی😉. اون زمانها خودش همه کارها رو میکرد 

دوستای گلم کسی با دکتر پیام حق پناه جراحی داشته؟لطفا اگه کسی هست بگه راضی بوده یانه؟

من قراره باهاش عمل كنم اين ماه

شرح مطب گرديم هم با دكتر حق پناه هست ميتوني بخونيد

شماره صفحه داخل امضام هست

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
دخترت چندسالشه  منم دوهفته دیگه وقت عمل دارم بچه کوچیک هم دارم میشه تجربه ات رو بهم بگی ممنون

دخترم ۲سالو ۵ماهشه،تجربه اینکه کلا مامانم بود بیچاره هم پرستاری منو کرد هم بچمو

بچمم هم چون از اول میذاشتم پیشش به مامانم وابسته بود اذیتم نمیکرد نزدیکمم نمیشع میترسه میگ دماغه مامان بو شده میترسم😂😂

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام. مباركه.     لطفا اصلا به اين چيزا فكر نكنيد. چه فرقي داره بدونيد ديگران موقع رفتن ...

سلام شایلین جان،میتونی درباره نادریان و نقوی یکم راهنماییم کنی!با هردوشون ویزیت گرفتم،راستش کارای زیادی نذیدم تو مطباشون،چون تهران نیستم نمیتونم زیاد وقت بذارم و برم،از طرف اول آبان باید عمل کنم بخاطر یسری مسائل....‌بچه ها لطفا کمکم کنید،بینی ام استخوتی 

سلام شایلین جان،میتونی درباره نادریان و نقوی یکم راهنماییم کنی!با هردوشون ویزیت گرفتم،راستش کارای زی ...

بچه ها من از مشکل تنفسی خیلی میترسم...این دو تا دکتر که گفتم تا حالا چیزی ازشون شنیدید که مشکل زیاد داشته باشن بیمارا؟

2810