2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
من که بیهوش شدم نمیدونم خودشون عمل کردن یا تیم! ولی دکتر بالاسرم بود تا اخرین لحظه درکل راضی بودم خد ...

در كل فضاي اتاق عمل چطور بود؟ 

رفتار دكتر؟ و اينكه روزي چندتا عمل ميكنن يا فقط يكي؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در كل فضاي اتاق عمل چطور بود؟  رفتار دكتر؟ و اينكه روزي چندتا عمل ميكنن يا فقط يكي؟

خیلی خوب بود 

رفتارشونم خوب بود

چنتا عمل میکنن

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
دکتر افلاکی در تهران بسیار بینی رو زیبا عمل میکنن ولی متاسفانه هزینه جراحیشون پارسال 20 تومن بود ولی ...

من کارای ایشون رو از نزدیک دیدم خیلی هم خوب نیست البته پوریا افلاکی سمت ونک قیمتشم بالای ۲۰ نیست اون فقط کارای خوبشو عکس میذاره خیلی کارای سطح پایینم داره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
اوه اوه، چه بد شد، یعنی اول برم چشمامو عمل کنم؟!!!لنز نمیتونم استفاده کنم، پسرا نمیتونن مرتب و تمیز ...

من قوز قرنیه دارم و نمیتونم لیزیک کنم اما از دکترم پرسیدم گفت بهتره اول عمل بینی انجام بشه 

چند ماه لنز (برای من لنز سخت) رو باید تحمل کنی البته من از دکتر عامری پرسیدم گفت بعدش عینک رو با چسب استفاده کن 

براتون عکس میفرسم ولی باچندتا دکتر مشورت کردم میگن پیوند غضردف باید بشه چون همرو تراشیده دکتر

عزیزم بینیت فقط تو روفتگی سمت چپ رو ایراد داره سمت راست که خوبه دختر بنظرم هنوزم صبر کن این با یه ترمیم درست میشه 

در مورد پیوند غضروف هم همه واسه دفعه دوم نیاز دارند حتی من با اینکه عمل اول هستم هر دکتری رفتم اینو گفته جالبه که تو پیج رجایی یک نمونه دیدم که مثل من عمل اول بینی استخوانی غضروفی بود به دلیل انحراف زیاد نوشتا بود از غضروف دنده استفاده شده و منم نیاز دارم پس نگران نباش 

مرسي عشقم

من از چندتا از کسایی ک با دکتر پارسا خاکزاد عمل کردن پرسیدم،گفتن ۱۰-۱۲ تا عمل در روز دارن!!

برام خیلی عجیب بود

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
به منم دکتر گفتن باید از لنز سخت استفاده کنی ولی هنوز نرفتم دنبالش 

شما هم میخواین جراحی بینی انجام بدید ؟ 

لنز سخت تحملش خیلی سخته شبیه شن و ماسه داخل چشم حس میشه بازم بسته به شدت آستیگماتیسم داره ولی مثلا واسه من دیدش نسبت به عینک بهتره چون من با عینکم نمیتونم جایی رو ببینم 

شما هم میخواین جراحی بینی انجام بدید ؟  لنز سخت تحملش خیلی سخته شبیه شن و ماسه داخل چشم حس میش ...

بله.امتحان کردی داخل چشمت؟ من هنوز نرفتم ببینم چی هست و چه کارایی باید بکنم هزینه اشم بالاس فک کنم

بله.امتحان کردی داخل چشمت؟ من هنوز نرفتم ببینم چی هست و چه کارایی باید بکنم هزینه اشم بالاس فک کنم

من لنز سخت رو خیلی وقت پیش امتحان کردم اون موقع نمره چشمم پایین تر بود و تحملش خیلی سخت نبود هزینه ش یادم نیست الان ۳ سالی هست عینک میزنم 

من ۲۰ مهر وقت چشم پزشکی دارم همون موقع میگیریم دیگه ان شالله چاره ای نیست 

الان عینکم خیلییی گرون شده خیلی 

من لنز سخت رو خیلی وقت پیش امتحان کردم اون موقع نمره چشمم پایین تر بود و تحملش خیلی سخت نبود هزینه ش ...

عزیزم میشه لطفا راجع به لنز سخت یکم بیشتر توضیح بدید؟🙏🏻🙏🏻

بجای عینک استفاده میکنید؟

و نگهداری و طرز استفاده اش هم مثل لنز های معمولی هست؟

و کسایی ک آستیگماتیک هست چشماشون استفاده میکنن یا هر نوع عیب انکساری ک باشه میشه؟

ببخشید تعداد سوالام زیاد شد😊🌹🌹

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810