2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
آره درواقع استخون ببینی باید باریک باشه نوک بینی بزرگم باشه کوچیک میشه  من ۴ونیم دادم  د ...

چون یه روش جدید هستش اینطوریه؟؟

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه کاراشو خیلی خوشم اومد تخصصش جراحی بینیه دیگه دکتر کامران اکرمی چی?????

من یه نمونه چند ساله از کامران اکرمی دیدم به شدت طبیعی.خود طرف هم خیلی راضی بود میگفت خودم گفتم انقدر طبیعی باشه.منم خیلی خوشم اومد از بینیش.میگفت مشکل تنفسی هم ندارم.بینی قبل از عملش هم به گفته خودش به شدت گوشتی و بزرگ بود.ولی منم شنیدم انگاری جدیدا خراب هم درمیاره

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)

بچه ها نگران نباشید خیلیا هم بعد از عمل بالا نمیارن.شاید شایلین عزیزم به خاطر استرس و یا حساسیت به ماده بیهوشی بالا آورده.من خودم بعد از عمل سزارین(با بیهوشی کامل)بالا آوردم به خاطر اینکه در طول دوره ناشتای شب قبل از عمل آب خورده بودم یه کم چون نمیدونستم اب هم ممنوعه.

بنابراین نگران نباشید فقط شب قبل از عمل شام سبک بخورید.یه جا خوندم روز قبل از عمل شیر و تخم مرغ نخورید.روزه آب و غذا هم به قول شایلین عزیزم دوازده ساعت قبل از عمل(یا هر چند ساعت که دکترتون گفته.معمولا بین ۸ تا ۱۲ ساعت میگن)فراموش نشه.این موضوع حل میشه

چون یه روش جدید هستش اینطوریه؟؟

آره فکر کنم من خودم اتفاقی خوندم همچین چیزی هست از قبل اصلا نمیدونستم انقدر راجب بینی سرچ کردم تا به چشمم خورد کسیم پیدا نکردم انجام داده باشه از اینستا پیج پیدا کردم از اونایی که عمل کردن پرس و جو کردم خیلی راضی بودن منم رفتم عمل کردم خیلیم سریع پیش رفت😂

یعنی هرکی میگه کجا عمل کردی اینا کلی باید توضیح بدم که عمل من راینوپلاستی نبوده😂😂

آره فکر کنم من خودم اتفاقی خوندم همچین چیزی هست از قبل اصلا نمیدونستم انقدر راجب بینی سرچ کردم تا به ...

الهی مثل من که الان هی میپرسم ازت😅🙈

ولی واقعا جالبه واسم.چون من یه بینی طبیعی میخوام و دوست ندارم خیلی هم تغییر کنم.با چهره خودم مشکلی ندارم دوسش دارم.بینی منم از جلو استخوانش خوبه از تمام رخ.ولی قوز داره و سرش غضروفیه

ادرس این پیجی که میگی رو میشه بدی عزیزم

آره فکر کنم من خودم اتفاقی خوندم همچین چیزی هست از قبل اصلا نمیدونستم انقدر راجب بینی سرچ کردم تا به ...

ببخشید من تصاویر بعد عمل تیپ پلاستی رو که تو پیج میبینم چرا نوک بینی ها اینقدر بزرگه ، ورمه؟ یا به سایز نوک دست نمیزنه 

الهی مثل من که الان هی میپرسم ازت😅🙈 ولی واقعا جالبه واسم.چون من یه بینی طبیعی میخوام و دوست ندارم ...

هر سوالی داشتی داشتی بپرس😘

منم دماغم اون قدر مشکل نداشت یعنی هرکی میبینه میگه وا دماغ تو که عمل نمیخواست تازه خیلیام نمیفهمن 😂

منم ضربه خورده بود به دماغم قوز داشت نوکشم غضروفی بود ولی یکم پهن بود اونو یکم جمع کرد پرسید گرد یا تیز گفتم گرد میخوام یکمم برد بالا اولاش خیلی بالا بود بعد همونی شد که خودم میخواستم پره هام دست نزد اندازش خوب بود در کل یه دماغ طبیعی تحویلم داد که بی نقصه

ولی الان یه پرم بالاس نگرانم😥

ببخشید من تصاویر بعد عمل تیپ پلاستی رو که تو پیج میبینم چرا نوک بینی ها اینقدر بزرگه ، ورمه؟ یا به س ...

من خودم عکس بعد عمل نداشتم نمیدونم چه جوری بودم😂

مقداریش ورمه ولی متناسب با خود بینی درمیاره ممکنه مثلا یکی سوراخاش بزرگ بوده خب نمیتونه خیلی کوتاه کنه بینی رو 

من حضوری که چند نفرو دیدم و چند نفرم عکس دادن مشکلی نداشت احتمالا به خاطر ورمه که حس میکنی بزرگه 

ببخشید من تصاویر بعد عمل تیپ پلاستی رو که تو پیج میبینم چرا نوک بینی ها اینقدر بزرگه ، ورمه؟ یا به س ...

به من گفت که یکم ارتفاع بینیمو کم میکنه حالا نمیدونم کرد یا نه چون جمع هم شده نمیتونم بفهمم از رو عکس بینی قبلی

اگه خواستی عکسشو بفرست ببینم  

من امروز مطب دکتر حجازی بودم

دکتر کم کاری هستش و تبلیغات نداره، بیشتر از روی معرفی پیشش میرن که برای منم همینطور بود. اگه اشتباه نکنم یکی از کاربرهای نی نی سایت که ی آقایی بودن به اسم احمد بازم اگه اشتباه نکنم سال ۹۲ و یا ۹۳ گفته بودن که ایشون بینیشون رو خراب کرده و دنبال ترمیم بودن. طبق صحبت های این احمد آقا😁 دکتر بینیشون رو قوس داده بوده و کوچیک کرده بود و کلا ی ردی فقط براش گذاشته بوده و بس. دکتر فقط یکشنبه ها جراحی میکنه حدودا ۳ یا ۴ عمل داره تو هفته. کلا دکتری نیست که هر روز جراحی کنه. من سه تا نمونه دیدم که دو تاشون یکشنبه جراحی کرده بودن اومده بودن برای برداشتن تامپون. یکیشون ی دختر خانم جوانی بودن که میگفتن ۴ تا از دوستاشون پیش این دکتر جراحی کردن و خیلی مطب گردی کرده از ۶ سال پیش و باز رسیده بود به همین دکتر. یکیشون هم ی آقا پسری که فکر کنم نهایتا ۱۹ یا ۲۰ سالش بود و خواهرش هم گچش رو برداشته بود و چسب داشت.  اون نمونه ای که خودم دیده بودم و اون دختر خانومی که برادرشون هم عمل کرده بود تقریبا ی مدل بود، خیلی نشد باهاشون صحبت کنم.

حالا بریم سراغ خود دکتر که خیلی من خوشم اومد از ایشون البته رفتار ایشون و طرز برخورد ایشون خیلی مهمه ولی قطعا نمونه های بیشتری باید از ایشون دید تا کاملا بشه در موردش تصمیم گیری کرد. به من گفتن انحرافت به خاطر لوزه سوم نیست و این حرف هیچ توضیح علمی براش وجود نداره، ی آینه داد دست من و ایرادات بینیم رو تک تک گفت و گفت که شما در سنین پایین و زیر ۱۰ سال ی ضربه داشتی که باعث در رفتگی تیغه بینیت شده و راست میگفت منو دختر همسایمون برد بیرون دستمو گرفت و دوید از من بزرگتر بود سرعت هامون با هم یکی نشد من با سر خوردم زمین ابروم هم شکست، خلاصه سرتون رو درد نیارم ی دکتری بود که با حوصله تک تک سوالامو جواب داد و گفت نمره بینی شما از ۲۰ الان ۱۳ هستش با جراحی میشی ۱۶ و یا ۱۷ ولی تغییرات خیلی زیاده و خیلی تغییر میکنی. در مورد پوست بینیم هم گفت من نه پوست ضخیم مثل گوشتی ها دارم، نه پوست نازک تر مثل استخوانی ها، ولی گفت غصروف های قوی داری. گفتم به من گفتن گوشتی و باید راکوتان بخوری فقط سرش رو تکون داد و گفتم چند درصد انحرافم گرفته میشه گفت من باید ۱۰۰ درصد رو درست کنم وگرنه باز هم مشکل تنفسی خواهی داشت مثل الان. 

بچه ها نگران نباشید خیلیا هم بعد از عمل بالا نمیارن.شاید شایلین عزیزم به خاطر استرس و یا حساسیت به م ...

نگران چرااا؟؟

اگه بالا بیارید خوبه. چون زودتر شرایط مناسب میشه...

همه کثافت و خونابه از بدنتون میاد بیرون...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810