دکتر "کمال کوچک زاده" توجه کنید که ایشون جراح پلاستیک هستن نه متخصص گوش و حلق و بینی!
ویزیتش بیست تومن بود.(شاید الانا بیشتر کرده باشه.من چند ماه پیش رفتم.)یک دستیار داره برای تعویض چسب و یک منشی هم داره که بدک نیست برخوردش.مطب خیابان مطهری خیابان کوه نور.ظاهرا کلینیکش هم همون اطرافه به گفته بیماران...اولا بگم با پیش زمینه ای که از دکتر داشتم کمی تو ذوقم خورد چون چیز خیلی تاپی هم نبود.نمونه هم زیاد بود.از مورد گچی بگیر تا مورد چند ساله...راستش بینیها هر کدوم یک شکل بود و شبیه به هم نبودن.البته به نظر من این هنره دکتر هست که هر بینی رو مطابق همون صورت و همون اسکلت بینی درمیاره.ولی خب برداشت و نتیجه گیری من این بود که بینی ها نیمه فانتزی بودن.با اینکه میگن دکتر طبیعی کاره ولی قشنگ مشخص بود این بینیها عملی هستن.من اینو دوس نداشتم.نوک بینیها قشنگ بود و قوس هم میده به تیغه.یه نکته دیگه این بود که هم طبق گفته مریضها و هم طبق اون چیزی که خودم تو چند نفر که تازه عمل شده بودند دیدم این بود که احساس کردم کبودی و ورم صورتشون زیاده.چشم یکیشون هم خون افتاده بود که یکی دیگه از مریضها که چند ماه از عملش میگذشت هم گفت چشم منم بعد از عمل خون افتاده بود😣
بینی ورمی زیاد ندیدم به جز یه نفر که خیلی ورم داشت بینیش.از نظر تنفسی هم زنه یک ساله عمل کرده بعد صاف تو چشم من نگاه میکرد میگفت تنفسم عالیه ولی هم تو دماغی حرف میزد و هم معلوم بود بینیش کیپه و نفسش صدا میداد.این چه فازیه که بعضیا نمیخوان حقیقتو بگن؟!
خلاصه جمع بندی عرض شود که مورد پسند من نبود ولی اگه بینی نیمه فانتزی شیک میخواین و خیلی هم در قید و بند تنفس نیستین میتونه گزینه خوبی باشه.البته برای بینی استخونی بیشتر توصیه میکنم(طبق شنیده هایی که از قبل تحقیق کردم راجبش)ولی با این حال یه دختره میگفت من گوشتی بودم و الانم راضی ام.البته چسب داشت و چهار ماه بود عمل کرده بود.
راستی دکتر دست به آمپولشم خوبه.
موقع ویزیت هم به من گفت حتما عمل کن و بعد از اونم دو بار به من زنگ زدن از مطبش که شما وقت نگرفتی وقتامون داره پر میشه.فکککککک کن😐
راستی قیمت به من ۸۵۰۰ گفت ولی تخفیف هم میده