عزیزم من تاکید داشتم که پیش رجایی برید. نه برای عمل؛ فقط برای شنیدن نظر.
رجایی ادم ریسک گریزی هست. بمنم گفت عمل نکن! ولی من نرفته بودم که بپرسم عمل کنم یا نه😉
حرفهای رجایی بمن کمک کرد که بفهمم کدوم دکتر بهتر میتونه دماغ منو عمل کنه...
مثلا: رجایی بمن گفت پروجکشن بینی شما زیاد است، من نمیتونم کمش کنم؛ پرسیدم چرا؟ گفت چون اگر پروجکشن رو کم کنم دماغت توی صورتت پخش خواهد شد و کوفته ای میشه اونوقت مجبورم از کنار بتراشم استخون دماغتو.
همون جا یاد حرف سامی افتادم! سامی گفته بود پرجکشنو کم میکنم اما نگفت بغل استخون رو میتراشم! لذا فهمیدم اگر با سامی عمل کنم ممکنه دماغم بعلت پروجکشنی که الان داره بعدا کوفته ای بشه! پس با حرفای رجایی سامی رو حذف کردم!
و چند مورد دیگه که تونستم جمع بندی کنم ...
خلاصه اینجوری و با این رویکرد منظورم بود که برید پیش رجایی. که البته بعضی دوستان نظرشون متفاوت بود چون فکر کردند من میگم برید رجایی تا فقط ایراداتون رو بشنوید!
اما اگر رجایی گفته عمل نکن؛ شما به این حرف بسنده نکن؛
اولا دلایل ایشون برای عمل نکردنت رو کامل بشنو.
دوما پیش چند دکتر دیگه برو؛ حتی اون دلایل رو از اونا هم سوال کن و بپرس آیا بنظرتون به دلیل ... من اگه عمل کنم مشکل ... برام پیش میاد یا خیر؟
راستی؛ دکترهای ویزیت رایگان رو برو فقط برای مشورت؛ حتی اگه گزینه شما نیستند برو که حرفاشون رو بشنوی و سوالاتت رو بپرسی. ثابتی؛ ابیانه؛ حسین زاده؛ ....
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم عزیزم.
راستی شما هم صفحه مطب گردیاتو توی امضات بذاری عالی میشه چون بقیه شاید نتونن پیدا کنن مطالب ارزشمندت رو
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷