2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

سلام بچه ها چه خوب که اینجا فعال شده باز 

چند وقت پیش که سر زدم خیلی سوت و کور بود

گذری دیدم راجع به قوز صحبت می کنید گفتم منم بیام تجربمو بگم شاید کمک کرد

من بعد عمل بینیم قوز داشت تا جایی که من فهمیدم بهش می گن کال استخوانی و بعد از شکستن استخوان برای جوش خوردن استخوان ایجاد میشه و تو کسایی که پوستشون نازک تره مشهوده 

ولی نمی دونم چرا برای بعضیا بعد عمل هست برای بعضیا نه برای خودمم سواله 

دکتر من بهم گفت برای بر طرف شدنش ماساژش بدم ولی من ماساژ نمی دادم :/ چون هم می ترسیدم دماغمو فشار بدم هم می گفتم قوز با ماساژ نمی ره ولی خود دکتر هر بار قبل از چسب برام ماساژ میداد و بعد یه مدت فهمیدم راست می گفته و ماساژ بی تاثیر نبوده 

من بعد یه مدت رفتم دکتر و دکتر تو ناحیه ای که قوز داشت بینیم برام کورتن تزریق کرد که خیلی خیلی رو قوزم تاثیر مثبت داشت 

و در آخر اینکه اگه بعد از عمل قوز داره بینیتون از دکترتون بپرسید ماساژش بدم یا نه و اگر جواب مثبت بود ماساژ و خوب یاد بگیرید و هر روز انجامش بدید اگر جواب خیر بود که به دکترتون اعتماد کنید و دست به بینیتون نزنید و اینکه با اینکه من تاثیر مثبتی از آمپول دیدم ولی اصلا توصیه نمی کنم بهتون چون هممون از ضرراش آگاهیم  بذاریدش برای آخر سر و از همون اول اصرار بهش نکنید انشاالله اصلا کارتون به آمپول نمی کشه و خودش رفع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی دکتر قارونی ۵ شهریور ۹۸ : مطب دکتر قارونی نمونه های بیشتری نسبت به حسنانی بودن و حدودا ۱۵ نفر اون روز بودن چند نفر برای باز کردن گچ و بقیه از دو هفته تا دو ماه بودن و اکثرا چسب داشتن زیر چسب تقریبا همه بینیها خوب بودن طبیعی و شیک و ظریف ولی نمیشه زیر چسب نظر داد از چند تاشون عکس بدون چسب رو خواستم و وقتی دیدم همه خوب بودن. ی جورایی بینیها متناسب با صورت طبیعی و ظریف بودن . البته ی خانوم بود که الان بعد دو هفته خیلی خوب بود ولی چسب داشت و میگفت پارسال پیش خود دکتر عمل کرده و بینیش کج شده و الان دکتر رایگان براش ترمیم کرده و الان خیلی راضیه . اکثر کیس ها میگفتن ما قارونی رو از روی دوست و اشنا و فامیل میشناسیم و کیسهایی که دیدیم باهاش عمل کردن همه راضین برعکس حسنانی که اکثرا از روی پیج اینستا باهاش آشنا شده بودن و کیسهای زنده رو از نزدیک ندیده بودن. واما قارونی به من گفت که نمیتونه بیشتر از ده درصد پروجکشن رو کم کنه و قوز رو برمیداره و در مورد جمع کردن سوراخها هم سر عمل تصمیم میگیره . ی جورایی از حرفهاش فهمیدم که کاری به مریض نداره و بیشتر هر چی خودش صلاح بدونه انجام میده. راستی اونجا ی خانوم رو دیدم که گفت عضو گروه واتساپ هست با اسم کاربری  راضی جون (لطفا شما هم در مورد اون روز بگو )خلاصه من با توجه به انرژی مثبت مطب قارونی و راضی بودن تقریبا همه کیسهای عمل کرده گفتم احتمالا با قارونی عمل کنم و حتی رفتم عکس هم گرفتم  ولی بعد از اینکه با دکتر رجایی مشاوره شدم و گفت بهتره اصلا عمل نکنی دوباره دو دل شدم اینار بدتر از قبل چون موندم عمل کنم یا نه اما قبلا برای انتخاب دکتر دو دل بودم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
مطب گردی دکتر قارونی ۵ شهریور ۹۸ : مطب دکتر قارونی نمونه های بیشتری نسبت به حسنانی بودن و حدودا ۱۵ ن ...

عزیزم ممنون ازینکه نتیجه مطب گردیتونو باما ب اشتراک میذارید🙏🏻🌹
اگه میشه مطب گردی دکتر حسنانی رو هم لطفا بذارید.⚘⚘

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
مطب گردی دکتر قارونی ۵ شهریور ۹۸ : مطب دکتر قارونی نمونه های بیشتری نسبت به حسنانی بودن و حدودا ۱۵ ن ...

عزیزم انشاله مبارکه

اگه تصمیم گرفتی دیگه بد به دلت راه نده

رجایی کلن تمایلش به عدم تغییره

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم خودتون بريد مطب گردي كنيد، سلايق خيلي فرق ميكند... اما اگر محدوديت داريد حد ...

سلام عزیزم اره دختر یکساله ی بی نهایت وابسته دارم و شهرستان هستم این دکتری هم که گفتم یزد هستن اونم با سختی های زیاد میتونم برم که اونم اقام میگن مطب گردی ن یه دکتر انتخاب فردا عمل که بچه رو یاد اذیت نکنی متاسفانه تهران و کرج نمیتونم بیام وگرنه میدونم دکترای اونجا عالی هستن نسبت به اینجاها وحتی شهرای اطراف ما

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
سلام عزیزم اره دختر یکساله ی بی نهایت وابسته دارم و شهرستان هستم این دکتری هم که گفتم یزد هستن اونم ...

آهان ایشون یزد هستند. من دکترهای یزد رو نمیشناسم.

انشالله بهترین تصمیم رو بگیرید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام متاسفانه بعلت مشغله زیاد نمیتونم پاسخگوی پیام های خصوصی باشم. اگر موضوعی هست که برای همه دوست ...

عزيزم ميخاستم ازت بپرسم كم ريسك ترين دكترهايي كه توي مطب گردي ديدي كدوما بودن چون من نميتونم بيام مطب گردي ميخام دويا سه تاشون رو انتخاب كنم و بيام از نزديك ببينم و تصميم بگيرم شهرستانم نميتونم بيام چند روز بمونم ،من مطب گردي غلامرضا احمدي رو خوندم حس كردم سليقه هامون باهم يكيكيه

من فقط مطب غلامرضا احمدي رفتم در كمال تعجب ديدم تموم كساني كه با ايشون عمل داشتن كاملا راضي بودند ولي سليقه من نبود هيچكدوم 

من دوست دارم كولومهاي بينيم قشنگ خط بيفته ولي دكتر تقريبا اون خط رو از بين ميبره و صاف ميكنه پركهاي بيني رو 

من خيلي سخت گير نيستم اگر يك مورد از اونايي كه اونجا بودن به دلم مينشست صددرصد با ايشون عمل ميكردم

فقط يه دختر جوون بود كه ناخنكار بود و بينيش به نسبت بقيه عالي تر بود كه گفت از وقتي گچ رو برداشتم شروع بكار كردم تموم كسايي كه اونجا بودن ميگفتن واقعا دست دكتر سبكه چون قبل عملهاش دوركعت نماز ميخونه

وقتي نوبت من شد رفتم داخل برخلاف تصورم دكتر گفت من شما رو عمل نميكنم چون من يه عكس نشونش دادم گفت نميتونم اين كه شما ميخايد يكم فانتزيه و من بانك غضروف ندارم شما بايد بري جراح پلاستيك

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)

مطب گردی دکتر حسنانی: کلی رو دکتر حسنانی حساب کرده بودم با توجه به کارهای پیجش و مخصوصا شهره جون به نظرم بینی شهره جزء کارهای خوب حسنانی هست و خیلی ها رو اینطوری خوب درنمیاره نه که خرابکاری داشته باشه ولی دو نفر رو دیدم که از بس مثلا طبیعی بودن من فکر کردم اومدن عمل کنن ولی وقتی پرسیدم گفتن راضی نیستیم و اومدیم با دکتر صحبت کنیم یکیشون چهار سال از عملش میگذشت و میگفت اصلا برام خوب جمع نکرده و نوکش هم افتادگی کمی داشت هنوز و وقتی گفتم قبل عمل چطور بودین گفت بهتر و جمع و جورتر از الان ( نمیدونم منظورش چی بود). ی خانوم دیگه یک سال بود عمل کرده بود و افتادگیش کامل رفع نشده بود و هنوز بزرگ و پهن بود و راضی نبود و خیلی کلافه و ناراحت.ی خانوم دیگه گفت من جای دیگه عمل کردم و مشکل کجی ظاهری و تنفسی داشتم که سال پیش با حسنانی ترمیم کردم و الان از ظاهر راضیم و کجی برطرف شده ولی تنفسم اصلا خوب نشده و حسنانی گفته بعد ی سال بهتر نشه دوباره برات باز میکنم والان گفت بهتر نشدم و اومدم دوباره عمل کنممنشیش رو دیدم که بد نبود ولی زیاد دوست نداشتم نوکش خیلی گرد بود ولی خودش راضی بود ظاهرا.ی خانوم دیگه دو ماه بود عمل کرده بود و اول گفتم خوب نشده ولی از نزدیک دیدم ورمش خیلی زیاد بود و قبلش هم دیدم خیلی بزرگ و بلند بود و تغییر مثبتش زیاد بود به نظرم ولی خودش غر میزد که خوب نشده.خلاصه به نظرم باید حتما برید از نزدیک ببینید و با توجه به عکسهای پیج تصمیم نگیرید. با دکتر صحبت کردم برام طراحی کرد که خیلی تغییر نکرده بودم تو طراحی و میگفت شما خیلی سوال میپرسی و اطلاعات داری و من میترسم همچین کسایی رو عمل کنم تو طراحی اصلا پره هامو دست نزد و جمع نکرد و کلا با توجه به نمونه هایی که دیدم تقریبا حسنانی حذف شد از گزینه هام به خاطر اینکه تقریبا ۸۰ درصد طبیعی زمخت بودن و شیک و ظریف نبودن مثل بینی شهره (تو مطب که بودم مطب گردی شایلین و حرفهاشو در مورد حسنانی کاملا درک کردم و منظورشو در مورد اینکه اصول زیبایی شناسی رو بلد نیست فهمیدم)

در ادامه مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي

ايشون براي معاينه دستش ميلرزيد ولي برام مهم نبود گفت بيني شما خوبه من نميخام هرروز غصه بيني تو داشته باشي گفت يكم از هميني كه هست جمع ترش ميكنم

من از دكتر خيلي خوشم اومد بسيار دكتر صادقي بود و خيلي مهربون ولي خب دكتر قبول نكرد منو عمل كنه

به نظر من براي كسايي كه بيني طبيعي ميخان بهترين گزينه هست كسايي كه اونجا بودن ميگفتن ذره اي ورم يا كبودي يا سنگيني سر بعد از عملشون نداشتن

دكتر به من گفت شما بايد كسي رو انتخاب كني كه مدل جراحيش سليقهشما باشه كه متاسفانه سليقه من نبود

يه چيز جالب بگم براتون من ساعت ٤/٣٠كه رسيدم نفر ٦٢ام بودم و تا ٨/٣٠شب ٧٨نفر اسمشون رو توي ليست نوشته بودن

كاش منم تو دوماهه محرم كه خلوت ترم يه دكتر پيدا كنم و عمل كنم وگرنه خيلي سخت ميشه

بچه ها لطفا اونايي كه مطب گردي كردن بهترين دكترايي كه ديدن رو به من اعلام كنن تا من كاراشون رو ببينم و انتخاب كنم

نميتونم بيشتر از ١٠/١٢تومن هم خرج كنم دكتري باشه كه تو همين رنج باشه لطفا

ممنونم ازتون🙏🙏🙏🙏🙏

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)

مطب گردی دکتر رجایی: تو این همه ترافیک ونک تا میدان اقدسیه تونستم ساعت ۱۰ شب برسم مطب رجایی و هیچ کیسی نبود که ببینم و فقط دو نفر برای مشاوره قبل عمل اومده بودن صبر کردم تا ساعت ۱۱ نوبتم شد . لز منشی پرسیدم که چطور میتونم کیس بعد عمل ببینم گفتن امروز اتفاقا خیلی کیس عملی بوده که اومدن و رفتن شما اگه بخواین نمونه عمل شده ببینین باید اول وقت بیاین چند ساعت بشینین و اما صحبت دکتر در مورد من:  ایشون  همونطور که انتظار داشتم (طبق حرفهای بقیه دوستان) گفتن که بهتره عمل نکنید نه با من و نه کس دیگه ای . اول بگم که بسیار خوش برخورد هستن و از لحاظ زیبایی شناسی به نظر بسیار دقیق و علمی صحبت میکنن و اینکه خیلی دکتر محتاطی به نظر میان . ایشون گفتن کسی که بخواد اصولی شما رو  عمل کنه نمیتونه خیلی سوراخها رو دست بزنه چون اگه دکتر بخواد سوراخها کوچیک بشه باید از بالا بیشتر تراشیده بشه و همه قسمتهای بینی باید با هم هماهنگ بشه اینطوری بینی شما خیلی کوچیک میشه و من هم نمیخوام اینطور بشه و میخوام طبیعی بشه. خلاصه گفتن شما با توجه به بقیه صورتتون نباید بینیتون خیلی تغییر داده بشه و اینطور وقتی درصد کمی تغییر کنید اصلا به ریسکش نمی ارزه عمل کنید

شایلین جون عزیزم دکتر رجایی به من هم گفت بهتره عمل نکنی و حرف اون خیلی منو دو دل کرد میگفت با توجه به فرم کلی صورتتون زیاد تغییر نمیکنی میشه بگید چرا به شما هم گفت عمل نکنید؟؟

من پیش قارونی هم رفتم و کارهاشو خیلی دوست داشتم و برای اوایل آبان تقریبا باهاش اوکی کردم و قراره هفته اینده زنگ بزنم خبر قطعیشو به منشی دکتر بدم از طرفی اطلاعاتم درمورد دکتر قارونی در حد ی بار مطب گردی و چند تا نمونه بچه های واتس اپ هست و پیجش و از طرف دیگه دکتر رجایی گفت عمل نکنی به نظرمن بهتره

حالا موندم   

مطب گردی دکتر حسنانی: کلی رو دکتر حسنانی حساب کرده بودم با توجه به کارهای پیجش و مخصوصا شهره جون به ...

عزیزم کاملا باهات موافقم

خوشحالم که شما هم رفتید مطب ایشون و نمونه ها رو دیدید...

بعد از شرح مطبگردی من از دکتر حسنانی ظاهرا حرفهایم برای بعضی از دوستان ناخوشایند آمد؛ متاسفانه نقل‌قولهایی شد که ناراحت کننده بود.. ولی من ترجیح دادم سکوت کنم و صد البته اون دوستان رو بخشیدم.

🌷🌷🌷🌷🌷

2810