2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015409 بازدید | 66527 پست
اینو نمی دونم ،راستش برای خودمم سوال بود 🤔

خواهرم لیزیک کرده بود

یادمه بعد یک ماه که رفت ویزیت داد😂

واقعا برام خیلی جالبه این حرکت

کسی که چند تومن هزینه عمل میده،سختش نیست ویزیت بده دوباره

اما کاره خوده دکتره

دکتر کار خودشو هم نمیخاد ببینه یعنی

خواهرم لیزیک کرده بود یادمه بعد یک ماه که رفت ویزیت داد😂 واقعا برام خیلی جالبه این حرکت کسی که چ ...

متاسفانه هیچ قانونی  هیچ نظارتی به کار پزشکا وجود نداره

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استخون ورم کرده دکتر ماساژ میده خودش ،خودتم یاد بگیر  میگن تا ۶ ماه فرصت داری با ماساژ د ...

عزيزم ميشه برام بگي بعد از عمل چه مكافاتي داره؟ خيلي دردسرش زياده؟ برام بي زحمت توضيح بده

خب بچه ها چه خبر؟ بیاید یکم اخبار رو باهم اشتراک بذاریم! ناراضی جدید کشف نکردید از برادران؟ راستی ...

من با یکی از کسایی که تو مطب برادران‌ ارتباط گرفتم. دیروز صحبت کردم خیلی راضی بوداز همه چی. ۱۹ روزه از عمل مبگذره و خیلی جمع جوره. من خوشم اومده

مطب گردی 
دکتر برادران به اونهایی که بینی گوشتی دارن میده یه دختره تو مطب میگفت خودم اصرار کردم که دکتر بهم قر ...

بمنم گفت. اگر نخوایم بخوریم چی؟؟

چون من بعد از عمل بینی احتمالا برای بارداری اقدام کنم

مطب گردی 
عزيزم ميشه برام بگي بعد از عمل چه مكافاتي داره؟ خيلي دردسرش زياده؟ برام بي زحمت توضيح بده

من الان ۱۶ روزه که عمل کردم

بعد از اینکه تامپون رو دراورد هم چنان حس میکردم نفس کشیدنم مشکل داره و سردرد شدید داشتم

یبار چراغ گوشی رو‌ زدم و‌رفتم جلو اینه کلی توده خونی بود که خشک شده بود

به سختییی با موچین آروم آروم داخل بینی مو تمیز کردم بعدش دیگه سردرد هم نداشتم

شروع کردم با سرم شست و شو روزی ۴ بار داخل بینی رو میشستم

هنوز که هنوزه چراغ میزنم از داخل کلی بافت بینی ورم داره

لب بالاییم همچنان باد داره و وقتی حرف میزنم اصلا دندونای بالاییم دیده نمیشه،یه جورایی سنگین حرف میزنم

اون روزای اول که اونقدر لبام ورم کرده بود رو هم نمی نشست ، با دهن باز می خوابیدم

مسواک زدن واقعا سخته و خیلی باید ظریف انجام شه

موقع خندیدن  دو‌طرف گونه رو‌ گرفت بهش فشار نیاد

دارو بیهوشی به بعضی ها نمیسازه و جوش میزنن بعد عمل

منم جوشای ریز تو کل صورتم پخش شد

فکر کنم رو موهای صورت هم اثر داشته چون وحشتناک زیاد شد تو این مدت کم

دقیقا شب قبل عمل رفتم ارایشگاه الان صورتم پرتر از هر زمانی شده

و بینی کیپ میشه دوباره خوب میشه دوباره کیپ میشه

وزن کلی کم کردم ،دماغه خوشگل شده اما دیگه به این صورت لاغر نمیاد😂

من اهواز هم زندگی میکنم واقعا رفت و آمد تو این گرما،این پروسه که چارش هم فقط گذر زمانه رو سخت ترش کرده😂😂

البته میگن بهترین فصل کلا بهاره برا عمل

و این چیزایی که میگم ربطی به دکتر و تبحرش و اینا هم نداره ،واقعا هر عملی دردسرهای خودش رو داره

یادمه هم اتاقیم تو بخش بعد عمل رنگ به رو نداشت و کل صورتش غرق خون بود و همه با تعجب و از سر دلسوزی نگاش میکردن 

دستشو آورد بالا با صدای تو دماغی گفت اصصصصصلاااا درد ندارم😁😁😁

نمی‌دونم چه حکمیته عملیا باید بگن کاری که کردن از آب خوردن هم راحت تر بوده

انگشت آدم با کاغذ میبره درد میگیره خون ریزی داره

یه عضو بدنو باز کردن تراشیدن قطعا طول میکشه تا بدن آدم بازسازی شه

بخدا اشتباه محض عمل کردن

بینی ساااااالم هیچ مشکلی نداره داری نفستو میکشی ،آدم به انتخاب خودش ببره زیر تیغ که چی

من خواهرم میخاست عمل کنه روزی چندبار میگم اشتباه محض عمل کردن

میگه حالا خودت رفتی خوشگل‌ کردی ، میخای رای منو بزنی😁

بچه ها من امروز رفتم مطب سجادیان خیلی دکتر با انصافیه و اصلا پولکی نیست به من می گفت تو این گرونی چرا می خوای بی خودی هزینه کنی

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

مطب گردی سجادیان

یک نمونه 11 ماهه دیدم خیلی خوب و نیمه فانتزی بود دختره خیلی عوض شده بود و راضی بود می گفت فقط یکم سربالاست یک نمونه دوماه هم دیدم خیلی عالی بود و دماغ قبلش خیلی بزرگ بود یک نمونه از محبی دیدم تو مطب برای ویزیت خواهش اومده بود خیلی تابلو معلوم بود عملیه همه راضی بودن

مطب کوهستانی یه نمونه 4 ساله دیدم بد بود یه نمونه دو ساله خوب بود فقط یکم پره ها تا به تا بود یه خانم مسن بود اونم خوب بود یه نفر محبی خراب کرده بود اومده بود برای ترمیم به نمونه گوشتی دیدم عالی جمع شده بود واقعا محشر بود کلا نظرم جلب نکرد کوهستانی

مطب گردی محبی همون طور که میدونید امروز سومین باری که مطب محبی رفتم چیزای که امروز دیدم اگه همون رو ...

همه دکترا میگن تا 1 بعد عمل نتیجه نهایی مشخص میشه هنوز ورم داشته لابد بینی هاشون

من بینیم زیاد بزرگ نیست فقط سر بینیم بزرگه و غضروفیه 

حتی به بعضی اا که میگم میگن تو که بینیت بزرگ نیست اصلا😐

من کارای برادرانو توی اینستا دیدم همونیه که میخوام کوچیک و قلمی کسی با ایشون عمل داشته!؟ 

من الان ۱۶ روزه که عمل کردم بعد از اینکه تامپون رو دراورد هم چنان حس میکردم نفس کشیدنم مشکل داره و ...

ممنون عزيزم از توضيحاتت....

واقعا چه پرسه ي پر زحمتي داره😐😕😕😕😕

هم ريسكش بالاست هم دردسرش

من الان ۱۶ روزه که عمل کردم بعد از اینکه تامپون رو دراورد هم چنان حس میکردم نفس کشیدنم مشکل داره و ...

مرسی عزیزم.... دست به قلمت خوبه..

توضیحاتت منو برد به آینده‌ای که قراره تجربش کنم...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

الان به نظرم هممون بحث ریسک و شانس و....همه ی اینا رو میدونیم اما بحث بکش و خوشکلم کن یه چیز دیگس  مثلا خودم چند روز پیش عروسی داشتیم من واقعا اعتماد بنفس نداشتم اصلاااااااااا به حدی که گریه ام گرفته بود 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
2810