2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

در مورد بینیم بگم: سال89تصمیم جدی به عمل داشتم بابای بنده خدامم پولشو که اون موقع 2ونیم بود جور کرد ولی خودم دلم نیومد و از خیرش گذشتم.اما الان دیگه طاقتم سراومده. خیلی بی اعتماد بنفس هم هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایلین جان، اگه اشتباه نکنم شما پیش دکتر ابیانه نوبت رزرو کردی. هزینه عمل ابیانه چقدره؟ ممنون

شایلین جان کنسل کردن با دکتر ابیانه.هزینه عمل ۱۰ تومن که ۴۰۰ تومنش رو بابت بیعانه میگیرن.

اولین تجربه مطب گردیم با یه ضدحال شروع شد.دکتر محمد گلی که فقط 4شنبه ها میاد قزوین و باقی روزا تهرانه و میگن کارش خوبه رو رفتم. آسانسور خراب بود و مقصدمن ط چهارم، تو هر طبقه 3تا مطب که تنها مطبی که درش قفل بود و آیفون تصویری داشت مطب گلی بود-تا هیچکس نتونه نمونه هارو ببینه(البته شاید همه دکترا اینجوری ان و من بیخبرم)

40تومن ویزیتو دادمو نشستم-دکتر خیلی بی حوصله جواب سوالامو داد و تو 10دقه ای که تو اتاقش بودم چندبار خمیازه کشید و میشه گفت هیچ اطلاعاتی بهم نداد

تو پستهای قبلی شایلین جان راهنمایی کرده بود چه سوالایی بپرسیم. اما با برخورد دکتر بیخیال سوالا شدم...

مطب گردی برادران

امروز زهرا جان گل ومامان نازنین شون رو دیدیم و کلی از آشنا شون خرسند شدم ،بعدش سمانه خانوم گل رو دیدم که چقدر دوست داشتنی بودن .

بریم سر اصل مطب  بینی سمانه خانوم خیلی خوب بود وبینی زهرا جان با اینکه ورم داشت ولی قشنگ بود نسبت به قبل خیلی تغییر کرده بود ،چند مورد با چسب دیدیم که اغلب گوشتی بودن وورم داشتن ولی بظا هر قشنگ بودن یه مورد استخونی بود که من دوست داشتم ولی تمام موارد با چسب بودن در نتیجه نظر قطعی نمی شد داد.

دکتر بینی منو معاینه کرد گفت کیس بسیار خوبی هستی طوری که بعد عمل میگه ای کاش زودتر عمل میکردم تمام ایرادای بینی ام رو گفت ،با دقت وحوصله

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

مطب گردی محبی

همون طور که میدونید امروز سومین باری که مطب محبی رفتم چیزای که امروز دیدم اگه همون روز که نوبت عمل گرفتم میدیدم قطعا منصرف میشدم

اول یه خانومی رو دیدم که با فاصله یک متری من ایستاده بود بینی اش رو عمل کرده بود صدای نفس کشیدنش رو می تونستی بشنوی مدل بینی افتضاح افتضاح نگم براتون جالب این بود یه خانموی ازش پرسید راضی هستی گفت آره😲😲یعنی دلم میخواست بهش بگم لامصب از چی راضی هستی اخه ،ولی معلوم بود الکی میگه (بعدا راجب این موضوع صحبت میکنیم)،یه دختر جوان ۱۷ سالش بود چسب داشت از زیر چسب معلوم بود که پروجکشن بسیار زیاده رفت وچسب اش رو برداشت درست حدس زدم بینی اش قشنگ نبود کشیده ودراز،نفر بعدی یه خانوم سه ماه بود عمل کرده بود بینی اش قشنگ بود عکس قبل از عمل اش رو دیدم بینی اش کلوملا اویزون داشت سوراخای بینی کشیده بود ولی بعد از عمل خیلی خوب شده بود خودش راضی بود دکتر رفع ایراد کرده بود ولی قشنگ شده بود،گزینه دیگه یه خانومی بود یکماه عمل کرده بود بینی اش قشنگ بود من باهاش صحبت نکردم، نفر بعدی دختر خانومی که دو ماه بود عمل کرده بود بینی اش خوب بود ولی خیلی قشنگ هم نبود میگفت یه طرف بینیم ورم داره اومدم دکتر ببینه ولی ورمش خیلی خیلی کم بود میگفت بالای استخوان بینیم یه چیز سفتی احساس میکنم (این چهارمین  نفری بود که توی  مطب محبی دیدم این مشکل رو داشتن)،یه خانومی بود سن اش حدودا ۴۰ شاید کمی بیشتر اومد چسب داشت ولی بینی اش خیلی بزرگ بود رفت چسب عوض کنه خواهر زادش کوچولو بود بهش گفت خاله تغیییر نکردی که😄 ،من مدل بینی اش رو دوست نداشتم.نمونه تو مطب محبی امروز خیلی دیدم زیاد ،

نتیجه : مثل من عاشق کاری دکتری نشید عشق ادم رو کور میکنه با چشم ودل باز برید از نردیک وبا دقت ببینید،

اهان ولی یه چیز کار محبی رو دوست دارم تقریبا تمام کسایی که امروز دیدم از روبرو خوب بودن برخلاف خیلی از دکترا که از نیم رخ کارشون خوبه

مطب گردی حسنانی

ساعت ۴ مطب دکتر رسیدم تو آسانسور چهار تا عرب بودن سه تا خانوم ویک آقا که با دکتر حسنانی عمل کرده بودن هر چهارتا چسب داشتن بینیا همشون بزرگ بودن البته اینم بگم که خودشون ماشاالله خیلییییی گنده بودن پس انتظار بینی کوچیک از اونا غیر منطقی بود بگذریم ،رفتم تومطب جا نبود برای نشستن اول همه رو زیر نظر گرفتم یه خانومی رو بروم بود از نیم رخ دیدمش دماغش خیلی قشنگ بود عالی کمی صبر کردم رفتم جلو ازش پرسیدم شما با دکتر عمل کردید گفت آره یکسال ونیم پیش کمی دقت کردم متاسفانه از روبرو کمی روی تیغه بینی کج بود وبرای همین اومده بود خودش گفت راضیم ،یه دختر خانوم جوان با مادرش بود ده روز بود عمل کرده بود خودش راضی بود عکس قبل از عمل رو دیدم تغیییر کرده بود ولی هنوز بینی بزرگ بود  خب تازه عمل کرده بود دیگه،یه خانومه کمی دور تر نشسته بود بینی اش قشنگ بود فکر کردم اومده دکتر معاینه کنه درکمال تعجب گفت عمل نکردم اومدم برای مشاوره بهش گفتم بابا بیخیال بینی ات عالیه گفت نه دوست اش ندارم بحر حال رفت تو  ودکتر هم بهش گفت عملت نمی کنم این بینی ایراد نداره(فکر کنم اومده بود فخر بفروشه کلک)،یه خانوم دیگه نزدیک در بود خیلی خوشرو بالای بینی اش شکستگی داشت وهیچ ایراد دیگه ایی نداشت  خانوم منشی بهش گفت دکتر قبول نمی کنه بینی ات ایراد نداره مگر اینکه دکتر قبول کنه سوهان بکشه ایشون هم رفتن تو ومثل خانوم قبلی ناکام اومد بیرون ومنشی پول ویزیت رو بهش برگردون (نکته جالب این بود که خیلی ناراحت بودکلی منشی ودکتر رو منت میکرد که منو عمل کنید به من می گفت خوشبحالت😁)،القصه یه خانوم دیگه اون دور وایستاده بود همش داشت با گوشی اش کار میکرد خیلی بینی اش قشنگ بود  به خودم گفتم هر طور شده باید ازش بپرسم در یک فرصت سریع خودم رو رسوندم کنارش بهش گفتم دکتر حسنانی بینی تون رو جراحی کرده خیلی قشنگه گفت نه من اینجا عمل نکردم تو همدان عمل کردم کلی خورد تو ذوقم☹،در آخر یه دختر خانوم جوان با خواهرش اومده بود خودش چسب داشت وبینی خواهرش خیلی قشنگ بود ازشون پرسیدم راضی هستید گفت اره خیلی ولی کلی ورم داشت از خواهرش پرسیدم شما هم پیش حسنانی عمل کردی گفت نه من اصلا عمل نکردم امروز روز ضایع شدن بود ،نتیجه :حسنانی گزینه خوبیه اگه خواستید مطب گردی کنید حتما یه سر به مطب حسنانی هم بزنید .

اینی ک میگم سلیقه ای هست و نظرمنه 

به نظرمن دکتر گلی بینیارو قشنگ در نمیاره.سوراخهای بینی اکثرا خطی هستند، ارتفاع بینیها از صورت زیاده و اکثرا قبل عمل زیبارن...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

... اومدم بیرون و از منشی اجازه گرفتم تو مطب بشینم تا نمونه عمل ببینم آخه خیلی خلوت بود .

بروشورای تبلیغاتی دکتر رو میز بود یدونه رو خوندم توش درمورد نوع غضروف نوشته بود. گفتم ای کاش میپرسیدم نوع غضروفم چیه-چون دکتر خودش چیزی که بدرد بخوره- منشی گفت آخروقت برو سریع بپرس.2ساعت نشستم تا آخروقت بشه. با یه لبخند رفتم پیش دکتر وعذرخواهی کردم بااینکه خسته اید یه سوال دارم نوع غضروف بینیم رو میشه بفرمایید: یه دفعه تند شد و با حالت تحقیر گفت که اصلا دماغت خوب نمیشه بهتره عمل نکنی..

شوهرمن و خیلی مردای دیگه اونم تواین اوضاع کشور، از زیادی کارو زحمت و پول کم، با ارباب رجوع اینجوری رفتار نمیکنن که این دکتر از کمی کار و زیادی پول رفتار میکنه

... اومدم بیرون و از منشی اجازه گرفتم تو مطب بشینم تا نمونه عمل ببینم آخه خیلی خلوت بود . بروشورای ...

رفتارشون خیلیییی غیر حرفه ای بوده...!!!

عزیزم دکتر گلی ناراضی هم کم نداشتن(البته من خودم از نزدیک ندیدم کسیو). و بینیهارو هم قشنگ در نمیارن.

شما عکسای پیجشونو میپسندید؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810