مطب گردی محبی
همون طور که میدونید امروز سومین باری که مطب محبی رفتم چیزای که امروز دیدم اگه همون روز که نوبت عمل گرفتم میدیدم قطعا منصرف میشدم
اول یه خانومی رو دیدم که با فاصله یک متری من ایستاده بود بینی اش رو عمل کرده بود صدای نفس کشیدنش رو می تونستی بشنوی مدل بینی افتضاح افتضاح نگم براتون جالب این بود یه خانموی ازش پرسید راضی هستی گفت آره😲😲یعنی دلم میخواست بهش بگم لامصب از چی راضی هستی اخه ،ولی معلوم بود الکی میگه (بعدا راجب این موضوع صحبت میکنیم)،یه دختر جوان ۱۷ سالش بود چسب داشت از زیر چسب معلوم بود که پروجکشن بسیار زیاده رفت وچسب اش رو برداشت درست حدس زدم بینی اش قشنگ نبود کشیده ودراز،نفر بعدی یه خانوم سه ماه بود عمل کرده بود بینی اش قشنگ بود عکس قبل از عمل اش رو دیدم بینی اش کلوملا اویزون داشت سوراخای بینی کشیده بود ولی بعد از عمل خیلی خوب شده بود خودش راضی بود دکتر رفع ایراد کرده بود ولی قشنگ شده بود،گزینه دیگه یه خانومی بود یکماه عمل کرده بود بینی اش قشنگ بود من باهاش صحبت نکردم، نفر بعدی دختر خانومی که دو ماه بود عمل کرده بود بینی اش خوب بود ولی خیلی قشنگ هم نبود میگفت یه طرف بینیم ورم داره اومدم دکتر ببینه ولی ورمش خیلی خیلی کم بود میگفت بالای استخوان بینیم یه چیز سفتی احساس میکنم (این چهارمین نفری بود که توی مطب محبی دیدم این مشکل رو داشتن)،یه خانومی بود سن اش حدودا ۴۰ شاید کمی بیشتر اومد چسب داشت ولی بینی اش خیلی بزرگ بود رفت چسب عوض کنه خواهر زادش کوچولو بود بهش گفت خاله تغیییر نکردی که😄 ،من مدل بینی اش رو دوست نداشتم.نمونه تو مطب محبی امروز خیلی دیدم زیاد ،
نتیجه : مثل من عاشق کاری دکتری نشید عشق ادم رو کور میکنه با چشم ودل باز برید از نردیک وبا دقت ببینید،
اهان ولی یه چیز کار محبی رو دوست دارم تقریبا تمام کسایی که امروز دیدم از روبرو خوب بودن برخلاف خیلی از دکترا که از نیم رخ کارشون خوبه