ادامه مطبگردی دکتر رجایی:
داخل اتاق شدم...
چهره دکتر از عکسهایش کمی مسنتر بود. انگار خسته بود ولی سعی میکرد خودش رو سرحال نشون بده!
وسایلم رو روی میز گذاشتم! ناگهان دکتر ورقه سوالاتمو روی میز دید و برداشت و شروع به بلند بلند خواندن سوالاتم کرد!!! (البته سوال کامل ننوشته بودم بلکه یه کلمه نوشتم بودم از هرموضوع که یادم بیاد بپرسم!)
پره بینی...
پایه غضروف...
گرافت غضروف...
لایه فشیا...
تنفس...
پروجکشن...
کورتون...
کلاژنساز...
بلند بلند میخوند و میخندید!
گفتم دکتررر شما نباید اینارو میدیدید اینا تقلبهاییه که من نوشتم برا خودم نه شما! 😐
گفت تحقیقاتت هم که خوب بوده! آفرین!! خلاصه کلی ضایع شدم ولی خب مهم نبود، بجاش فهمید که نمیتونه منو بپیچونه! 😅
بچه ها دکتر بعد از پرسیدن انتظاراتم از دماغم گفت روی صندلی رو بروی مانیتور بشینم. یک میله دراز رو کرد داخل بینی من و توی مانیتور روبروی من داخل دماغمو نشونم داد!
عجب غار خوف انگیزی!! خدایی خیلی ترسناک بود!
دکتر شروع کرد به تشریح غضروفها و بافتهای داخل بینی من. خیلی جالب بود برام...
تلفنش زنگ خورد و چند ثانیه ای رفت بیرون!
خواستم دوباره میله رو بردارم و خودم داخل دماغمو سرچ کنم!! ولی ترسیدم خرابکاری بشه دست نزدم! 😁
داخل اتاق دیگری از من چندتا عکس گرفت زیر نور
و باز به اتاق مشاوره برگشتیم..
دکتر شروع کرد به تحلیل صورت و چهره من...
خیلی جالب بود. من در سکوت مطلق فقط شنونده بودم!
نکات جدیدی که واقعا روحم از شنیدنشون تازه شد! (یادگیری همیشه برای من انرژی بخش بوده و هست!)
بچه ها حرفای دکتر زیاد بود و بعضا مختص صورت من بود لذا شاید گفتنش اینجا ضرورت خاصی نداره...
شاید به فراخور موضوعات و سوالات دوستان عزیزم گاهی گریزی بزنم که یاد گرفتههای امروزم...
من دکتر رو فردی بسیار واقعگرا و ریسک گریز دیدم. کمترین تغییرات رو برای صورت من در نظر گرفت و جوری صحبت کرد که بهش گفتم دکتر تابحال کسی اینجوری داغونم نکرده بود!! جز به جز اجزای چهره منو تحلیل منطقی میکرد و واقعن حرفاش ارزشمند بود. خیلی اهل تغییر نیست. تقریبا بمن گفت که عمل نکنم چون گفت قبل و بعدت فرق چندانی نخواهد داشت!
گفت پروجکشن بینی شما اگر کم بشه دماغت توی صورتت کوفته ای پخش خواهد شد لذا من پروجکشن تورو کم نخواهم کرد. سایز بینی رو کوچک نمیکنه چون اعتقاد داره تنفس خراب میشه و ریسک هست.
در کل خیلی خیلی خیلیییی محتاطه.
با دقته؛ وسواسیه؛ حتی خودش گفت من خوره ی قرینگی دارم و برام بسیار مهمه؛ واسه همین اگه دماغی رو عمل کنم و حس کنم قرینه نیست اعصابم خراب میشه باید دوباره بازش کنم از اول ببندم! (البته یکی از نکاتی که در مورد صورت منم معتقد بود که کاملن هم درسته این بود که من چهره ناقرینه دارم و حتی بعد عمل هم صددرصد رفع نخواهد شد. که البته حرفش درست بود و خودم هم موافق این عدم تقارن چهره خودم هستم!)
بچهها هرچی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم اینکار ما چقدر غلطه که یه چهره عملی رو میذاریم زیر ذره بین و میخوایم جز به جز رو با دقت هزارم اعشار در میلی متر رصد کنیم که بگیم دماغش قرینه است یا محورش کجه یا سوراخاش تا به تاست و ....
خیلی از ایرادات بخاطر ویژگیهای فندانیسون چهره هست که دست جراح رو میبنده (اینو چند صفحه قبل هم توضیح داده بودم)
خلاصه تجربه جالبی بود. حالم خوبه... 😊
جمع بندی: یه سطر توی لیست مطبگردیاتون باز کنید برای مشاوره با دکتر رجایی.
هزینه ویزیت: ۵۳۵۰۰ تومان
هزینه عمل: براساس زمان اتاق عمل و سختی عمل بعد از عمل معلوم میشه.
پایان 😊