2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
سلام به همه دوستان  مخصوصا شایلین پرتلاش و آمین جان دانشمند بینی 😄 امروز رفتم و اسپلینت رو‌ ...

عزیز دلم 😄😄😄😄

چقدر خوشحالم که راضی هستی خدا رو شکر امیدوارم با بینی جدید روزهای خوشی رو در پیش رو داشته باشی

قسمت دوم (برادران) داخل اتاق دکتر هم که رفتم. بعد از سلام احوال پرسی و گرفتن کمی اطلاعات اولیه، پرس ...

خیلی خوب بود عزیزم 😄😄😄خصوصا اون فرو رفتیگه اصلا جیگرم حال اومد یه دکتر عملی پیدا شد لااقل شاید حال بیمارها رو بهتر درک کنه😁😁😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر دکتری تو کارنامش قطعا یکی دوتا کار خراب داره و این دلیل بر رد هر دکتر به طور کلی نمیشه شما ...

من نگفتم این دکتر رو باید به کلی رد کرد ولی یه سری دکتر ها انقدر کارهای خرابشون میزان خرابیش شدیده که ریسک عمل باهاشون به شدت میره بالا و شما هم درست میگین هیچ دکتری رو نمیشه بدون نشستن تو مطب تایید یا ردش کرد. خدا رو شکر که بینی شما خوب شده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
عزیزم هر دکتری تو کارنامش قطعا یکی دوتا کار خراب داره و این دلیل بر رد هر دکتر به طور کلی نمیشه شما ...

من فکر می کردم شما دنبال دکترید چه گیجیم من😁😁😁😁دقیقا همین هست که می گید روی هر دکتری دست بگذارید محاله کار ایراد دار یا ناراضی نداشته باشه ولی خب وقتی آدم دنبال دکتر می گرده دلش می خواد هیچ نکته ی منفی راجع بهش نباشه نظرات منفی استرس آدم رو بالا می بره.خدا رو شکر که شما راضی هستی و روز به روز هم زیباتر می شه

من فکر می کردم شما دنبال دکترید چه گیجیم من😁😁😁😁دقیقا همین هست که می گید روی هر دکتری دست بگذارید ...

عزیزمم    دور از جون  راستش من سال 90 که استارت بودن اینجا رو زدم تا بحال بعد از تولد دخترم نینی سایت یک جور دفترچه راهنما برام بوده !بعد از عمل بینیم این تاپیکو پیدا کردم و خوب چون یکی همشهری هم بینش دیدم هدفم کمکی هرچند ناچیز بود در اطلاعاتی که شاید به درد بخوره

و البته نظرات رو میخوندم دیگه یک جورایی موندگار شدم و انگار باید هر روز بهش سر بزنم   

درست میگید البته من خودم به شخصه سعی میکنم تعصب خاصی نسبت به هیچ دکتری نداشته باشم حالا فرقی نداره جراح زیبایی باشه یا پزشک زنان! میدونید اساسا در پزشکی تضمینی نیست بر خلاف مهندسی ! و بینی هم عملی ریسکیه اما خوب به نظرم همه آدمها علاوه بر انتخاب یک جراح خوب اگه انتظارات معقولی داشته باشن از جراحیشون قطعا بعد از عمل خیلی با حساسیت زیاد و ریز بینی بیش از حد یا بعبارتی وسواس بیش از حد خودشونو اذیت نمیکنند! انچه مسلمه صبوری مهمترین فاکتور بعدی هست!

امیدوارم تمام کسانی که عمل پیش رو دارند یا در مرحله انتخابن عمل خوب و موفقیت آمیزی داشته باشند

از شما هم ممنونم از انرژی مثبتت عزیزم امید بخدا حتما با گذر زمان بهتر میشه      

خیلی خوب بود عزیزم 😄😄😄خصوصا اون فرو رفتیگه اصلا جیگرم حال اومد یه دکتر عملی پیدا شد لااقل شاید حا ...

😆😆😆

شاید این موضوع باعث بشه دقت بیشتری تو کارشون بکن. چون خودش زخم خورده س 😉😉😉

ولی خوب اونقدریهم هم تابلو نبود و برای یک اقا شاید خیلی ناراحت کننده نباشه به اندازه یک خانوم. در کل خودش انقدر خوش تیپ و خوش چهره بود که به چشم نیاد 🤓🤓🤓

مطب گردی 
سلام به همه دوستان  مخصوصا شایلین پرتلاش و آمین جان دانشمند بینی 😄 امروز رفتم و اسپلینت رو‌ ...

مبارکه صد ساله شی باهاش  چقد حسه خوبیه ب پایان رسوندن این حکایتتتتتتت

کاش اینجام عکس بذارید گروه واتساپ خیلیی شلوغه باز میکنی میبینی400تا مسیج اومده  

خانم جلسه ای خیلی خوب بود 😅 ممنون عزیزم ولی حضور شما مغتنم تر میباشد 😄  انقد که اطلاعات بسیا ...

چند روز مرخصی بودین؟واقعا زندگی تهران خیلی دوندگی داره بیشترین تحرکو دارن بنظرم 

بسلامتی... البته حالا میگی که کارت تموم شد و عکس یادگاریتم گرفته ای ولی واسه چسب و شستشو و خدمات پس ...

نفرما عزیزم بودن در کنار شماها بسیار مایه افتخار میباشد لذا کماکان هستم در خدمتتون 😁اول بگم من دنبال بینی کوچیک و فانتزی نبودم به دلیل سایز صورتم و چون مشابهش رو در آشنایان دیدم بسیار دردناک بود: صورت پهن با بینی نقلی مقلی البته خودش خواسته بود تقصیر دکترش نبود رجایی رو من با اینستاش آشنا شدم تقریبا از همه زوایا میذاره چند بار هم مطب رفتم و نمونه هاشو دیدم و نمونه بهتر از اینستاش دیدم نمیدونم چرا انقد دیر اینستا رو آپدیت میکنه چیزی که منو جذب کرد اطلاعاتی که در مورد عکس بیماراش مینوشت اگر بری تو اینستاش اون پایینا یه توضیحاتی در مورد کیسا نوشته مثلا نوشته کیس 4 توضیحات داده که یه جورایی نشون میده دکتر نکته سنج و دقیقه بعدش که رفتم پیشش مشاوره شدم این مسیله تایید شد چون نسبت به بقیه تحلیلش متفاوت بود دکتر واقعا باهوشه و بعدا از فیس بوکش هم دیدم که سمپادی بوده خیلی ریز با جزییات تمام صورت شمارو تحلیل میکنه فقط بینی نه! حتی یه تحلیل کلی از جمجمه صورتتون میده که مغزتون سوت میکشه 😅 اشکالاتی از بینیم گفت که حقیقتش هیچ کدوم از قبلیها نگفتن 

به نظرم می ارزه یه مشاوره با این دکتر بگیرید و  بر مبنای تحلیل اون از بینی و صورتتون دکتر مناسب برای عمل و سبکی که دوست دارید رو انتخاب کنید البته بگم مشاوره رایگان نیست 50 تومنه! بعدش تمام ملاحظات رو میگه اینکه چقد میتونم کوتاه کنم و اینکه پروجکشن روهم دست میزنم یا نه صادقانه میگه و اگه یک درصد فکر کنه کوچیک کردن پروجکشن میتونه ریسک داشته باشه به هیچ وجه کوچیک نمیکنه چون میگه تعهد پزشکیمو زیر پا نمیذارم (وشاید این دکتر کاندید خوبی برای اونایی که صورتای خیلی ظریف و ریز با دماغ بزرگ دارن نباشه)ولی من خودم تو مطب گردیا نمونه با پروجکشن کم شده قابل توجه دیدم یعنی اگه جا داشته باشه دریغ نمیکنه 😆دکتر یه مقدار هم وسواس داره بگم 😅و کلا سایزهارو میلیمتری بررسی میکنه تو مشاوره منظورمو میفهمین مخصوصا امروز که برام چسب زد ابعاد در حد میلیمتر اندازه گیری میشدن 😑 تو‌عکسها هم ببینید پره ها رو معمولا خیلی متقارن و تمییز درمیاره

و عملش هم طول میکشه در حقیقت پول دو تا عملو میگیره  البته این میتونه نقطه ضعف باشه

وسواسیه دیگه مثلا امروز یکی براش سوزن برای کشیدن بخیه آورده بود گفت من فقط از مارک آلمانی فلان استفاده میکنم که الان تحریمیم میدم یکی برام قاچاقی بیاره 😒 به ریز جزییات هم اهمیت میده عملش کبودی اصلا نداره چون از یه دستگاه خاص برای برش استفاده میکنه که انگار بقیه دکترا استفاده نمیکنن (البته بگم همه این هزینه هارو از مریض میگیره 😑 عملش از  15 تومن شروع میشه)در مورد قوص و قزح و اینا نمیدونم چون من از اون اول گفتم طبیعی میخوام ولی بودن کسایی که بینیشون رو قوص دار کرده بود طبق نظرشون

جمع بندی اینکه برای افراد زیر رجایی کاندید مناسبی برای عمل نیست:

کسایی که بهشون گفته پروجکشن رو تغییر نمیدم باید یکم احتیاط کنن در مورد این دکتر و بیشتر دقت کنن برای انتخابش

کسایی که خیلی فانتزی دوست دارن البته قوص و سربالا شدنو اینارو اگه بخواید میده ولی نه در حد نمونه فانتزی

کسایی که بینی با سایز کوچیک دوست دارن

و در موارد زیر انتخاب خوبیه (چه گوشتی چه استخونی):افراد با صورتهای پهن یا دراز

کسایی که بخوان طبیعی عمل کنن و دنبال سایز کوچیک نباشن کسایی که خیلی تقارن و کلا قرینه بودن پره ها و یکسان بودن دو طرف تیغه بینی براشون مهمه چون رو این چیزا به دلیل وسواسش اهمیت میده و تا جایی که بشه قرینه سازی میکنه

دیگه نمیدونم چی بگم ولی ملتمسانه این حرفارو ملاک نگذارید و خودتون برید مطبش نمونه ببینید

چون دکتر در روز معمولا یک تا حداکثر دو عمل داره و فرایند عمل رو کند انجام میده و شما خیلی نمونه تو مطبش نمیبینید (این بزرگترین نقطه ضعفشه حتما حتما چند بار باید برید یکبار اصلاااا کافی نیست)

این هم بدونید یه نفر تو همین نی نی سایت هم بوده که از کار دکتر اصلا راضی نبوده

و اینکه تمام صحبتها از شخصیه که فقط یه هفته س با ایشون عمل کرده (پس اصلا اصلا اصلا نمیتونه ملاک قضاوت خوبی باشه و حتما اگر نتیجه عملم بعد از چند ماه رضایت بخش نبود مطمین باشید میام همینجا و اعلام میکنم اینو) در پایان شمارو بخدا می‌سپرم چون در حال غش کردنم 😁

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
عزیز دلم 😄😄😄😄 چقدر خوشحالم که راضی هستی خدا رو شکر امیدوارم با بینی جدید روزهای خوشی رو در پیش ...

مرسی عزیزدل انشالله این رضایت ادامه دار باشه و برای همه دوستانی که عمل میکنن هم اینطور باشه

😘😘

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
عزیزمم     دور از جون  راستش من سال 90 که استارت بودن اینجا رو زدم تا بحال بعد از ...

من نمیدونم چیکار کنم ...از طرفی میگن عمل هاش بهتر از عکساشه ...از طرفی هم میگم اگه نباشه چی ....از طرفی میگم خوب دکتر خوبیه تو شیراز ..

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام عزیزم  دیدم دنبال کرم ترمیم میگردید گفتم که تجربه خودمو از یک کرم عالی بهتون بگم با توجه ...

اره عزیزم دکترمم همینو گفته بود اما چند جا رفتم نداشت مجبور شدم اینو بگیرم حالا اینو استفاده میکنم اگه خوب نشد میرم خودشو پیدا میکنم

یکی که تو مطب بود فکر کنم میگفت 120 یا 170 گرفته بود دقیق یادم نیست اما به نظرم قیمتش در مقابل کارایش خوبه و میصرفه 

2810