قسمت دوم (برادران)
داخل اتاق دکتر هم که رفتم. بعد از سلام احوال پرسی و گرفتن کمی اطلاعات اولیه، پرسید چه مدل بینی مد نظرتونه. گفتم یه چیز بین طبیعی و نیمه فانتزی.
بعد رفتیم رو صندلی معاینه اون دستگاه میله ای رو کرد تو بینیم و گفت که آلرژی داری که. گفتم بله الان تا حدی با دارو کنترلش کردم. گفت مشخصه ولی شاخک هات ملتهبه هنوز. گفت اینا رو تو جراحی برات میسوزونم. گفت انحراف داخلی داری یکم. و در رفتگی تیغه بینی. گفت برات پایه میزنم ز غضروف خودت افتادگی بینیت رفع بشه ولی باید پروجکشن بینیتو کم کنم و اینکه یک قوس خیییلی خفیف برات میدم و اینکه بغلا رو تا پره بینی تراش میدم باریک شه. و پره هارو از داخل بخیه میزنم و جمعش میکنم از بیرون نمیزنم که جاش بمونه.
نوع بینیمم که گفت بالاش غضروفیه پایینش گوشتی و پوست زخیم و چرب. ولی خوبه که جوش نداره. ولی از نوع گوشتی بد نیست 😥😥😥
گفت جراحی کنی ۷۰ الی ۸۰ درصد تغییر میکنی. و پیشنهاد میکنم حتما اینکارو بکن.🙄🙄🙄
پرسیدم دکتر دلیل اینکه بعضی بینیا بالاشون یه استخوان برجسته باقی میمونه چیه؟ گفت من نمیدونم اون دکتر چیکار کرده یا اون بینی چه ایرادی داشته که اینجوری شده😑😑😑😑
داخل پرانتز بگم که دکتر خودش بینیش عملی بود و کمی سمت راستش فرو رفتگی داشت و من تمام مدت به اون نگاه میکردم 🙁🙁🙁
در اینجا بود با پیش زمینه ای در این موضوع داشتم و قبلا تو سوالام بود که بپرسم ازش سوال کردم دکتر دلیل اینکه بعضی بینا یک سمتش فرو رفته میشه چیه؟
ایشون گفتن بینیه من بیست سال پیش جراحی شده و ایراد داره و نمیدونم چرا الان یادم نمیاد که جوابش در قبال سوال من چی بود. 😟😟😟
بعد من پرسیدم دکترتون کی بود گفتن فتاحی یا فتحی یا یه همچین چیزی که گفت از ایران رفته.
خلاصه که یکمم در مدح خودش سخن ها گفت و کار خودش رو خیلی قبول داشت و کلا زیاد اجازه صحبت نمیداد و دوست داشت خودش خیلی صحبت کنه.
در کل خوب بود چیزایی که دیدم و شنیدم👧
و من الله التوفیق😄😄😄