نفرما عزیزم بودن در کنار شماها بسیار مایه افتخار میباشد لذا کماکان هستم در خدمتتون 😁اول بگم من دنبال بینی کوچیک و فانتزی نبودم به دلیل سایز صورتم و چون مشابهش رو در آشنایان دیدم بسیار دردناک بود: صورت پهن با بینی نقلی مقلی البته خودش خواسته بود تقصیر دکترش نبود رجایی رو من با اینستاش آشنا شدم تقریبا از همه زوایا میذاره چند بار هم مطب رفتم و نمونه هاشو دیدم و نمونه بهتر از اینستاش دیدم نمیدونم چرا انقد دیر اینستا رو آپدیت میکنه چیزی که منو جذب کرد اطلاعاتی که در مورد عکس بیماراش مینوشت اگر بری تو اینستاش اون پایینا یه توضیحاتی در مورد کیسا نوشته مثلا نوشته کیس 4 توضیحات داده که یه جورایی نشون میده دکتر نکته سنج و دقیقه بعدش که رفتم پیشش مشاوره شدم این مسیله تایید شد چون نسبت به بقیه تحلیلش متفاوت بود دکتر واقعا باهوشه و بعدا از فیس بوکش هم دیدم که سمپادی بوده خیلی ریز با جزییات تمام صورت شمارو تحلیل میکنه فقط بینی نه! حتی یه تحلیل کلی از جمجمه صورتتون میده که مغزتون سوت میکشه 😅 اشکالاتی از بینیم گفت که حقیقتش هیچ کدوم از قبلیها نگفتن
به نظرم می ارزه یه مشاوره با این دکتر بگیرید و بر مبنای تحلیل اون از بینی و صورتتون دکتر مناسب برای عمل و سبکی که دوست دارید رو انتخاب کنید البته بگم مشاوره رایگان نیست 50 تومنه! بعدش تمام ملاحظات رو میگه اینکه چقد میتونم کوتاه کنم و اینکه پروجکشن روهم دست میزنم یا نه صادقانه میگه و اگه یک درصد فکر کنه کوچیک کردن پروجکشن میتونه ریسک داشته باشه به هیچ وجه کوچیک نمیکنه چون میگه تعهد پزشکیمو زیر پا نمیذارم (وشاید این دکتر کاندید خوبی برای اونایی که صورتای خیلی ظریف و ریز با دماغ بزرگ دارن نباشه)ولی من خودم تو مطب گردیا نمونه با پروجکشن کم شده قابل توجه دیدم یعنی اگه جا داشته باشه دریغ نمیکنه 😆دکتر یه مقدار هم وسواس داره بگم 😅و کلا سایزهارو میلیمتری بررسی میکنه تو مشاوره منظورمو میفهمین مخصوصا امروز که برام چسب زد ابعاد در حد میلیمتر اندازه گیری میشدن 😑 توعکسها هم ببینید پره ها رو معمولا خیلی متقارن و تمییز درمیاره
و عملش هم طول میکشه در حقیقت پول دو تا عملو میگیره البته این میتونه نقطه ضعف باشه
وسواسیه دیگه مثلا امروز یکی براش سوزن برای کشیدن بخیه آورده بود گفت من فقط از مارک آلمانی فلان استفاده میکنم که الان تحریمیم میدم یکی برام قاچاقی بیاره 😒 به ریز جزییات هم اهمیت میده عملش کبودی اصلا نداره چون از یه دستگاه خاص برای برش استفاده میکنه که انگار بقیه دکترا استفاده نمیکنن (البته بگم همه این هزینه هارو از مریض میگیره 😑 عملش از 15 تومن شروع میشه)در مورد قوص و قزح و اینا نمیدونم چون من از اون اول گفتم طبیعی میخوام ولی بودن کسایی که بینیشون رو قوص دار کرده بود طبق نظرشون
جمع بندی اینکه برای افراد زیر رجایی کاندید مناسبی برای عمل نیست:
کسایی که بهشون گفته پروجکشن رو تغییر نمیدم باید یکم احتیاط کنن در مورد این دکتر و بیشتر دقت کنن برای انتخابش
کسایی که خیلی فانتزی دوست دارن البته قوص و سربالا شدنو اینارو اگه بخواید میده ولی نه در حد نمونه فانتزی
کسایی که بینی با سایز کوچیک دوست دارن
و در موارد زیر انتخاب خوبیه (چه گوشتی چه استخونی):افراد با صورتهای پهن یا دراز
کسایی که بخوان طبیعی عمل کنن و دنبال سایز کوچیک نباشن کسایی که خیلی تقارن و کلا قرینه بودن پره ها و یکسان بودن دو طرف تیغه بینی براشون مهمه چون رو این چیزا به دلیل وسواسش اهمیت میده و تا جایی که بشه قرینه سازی میکنه
دیگه نمیدونم چی بگم ولی ملتمسانه این حرفارو ملاک نگذارید و خودتون برید مطبش نمونه ببینید
چون دکتر در روز معمولا یک تا حداکثر دو عمل داره و فرایند عمل رو کند انجام میده و شما خیلی نمونه تو مطبش نمیبینید (این بزرگترین نقطه ضعفشه حتما حتما چند بار باید برید یکبار اصلاااا کافی نیست)
این هم بدونید یه نفر تو همین نی نی سایت هم بوده که از کار دکتر اصلا راضی نبوده
و اینکه تمام صحبتها از شخصیه که فقط یه هفته س با ایشون عمل کرده (پس اصلا اصلا اصلا نمیتونه ملاک قضاوت خوبی باشه و حتما اگر نتیجه عملم بعد از چند ماه رضایت بخش نبود مطمین باشید میام همینجا و اعلام میکنم اینو) در پایان شمارو بخدا میسپرم چون در حال غش کردنم 😁