2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

shokolat عزیز دلمى, مسیجت برام اومده بود مهربون. ممنون که جواب مسیجهارو میدی, با اینکه تازه عمل کردى و میدونم سختته. امیدوارم بینیت همونى بشه که میخواى و کلی تغییرات مثبت تو صورتت حس کنى.دست راستت زیر سر من که انشاالله زودتر بعملم و راحت شم .
مررررسی بهار سارا جون امیدوارم همه دماغاشون عالی بشه مال توام همینطور....این دو سه روزه که سخت نفس میکشم همش دارم برای شفای کسائی که مشکل تنفسی دارن دعا میکنم.مخصوصا برای خواهر نینا سل که به خاطر تنفسش کارش رو از دست داده بود:(( امیدوارم یه دکتر خیلی خوب پیدا کنه و خوب بشه....
نه عزیزم من امروز مطب نبودم یکشنبه اومدم اوکی کردم همون وقت قبلیمو بچه ها من خیلی نا امیدم اگه بیس بینیتون خوبه حتما سعی کنید دکترتون هر طور که دوست دارید بعمله
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بچه ها من شنبه با نادر وقت مشاوره گرفتم یا حول و لا قوه الا بالله یا من اونو می کشم، یا اون منو
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
منم عملم با سجادیان قطعی شد یه دختره بود دوسال از عملش میگذشت، من به نظرم خیلی خوب و طبیعی بود، خودشم راضی بود یه دختره بود یه ماه بود عمل کرده بود ، چسب نداشت اونم خوب بود یکی بود دوماه از عملش گذشته بود، قشنگبود و متقارن ، ولی نسبت به سلیقه من از نیمرخ بزرگ بود، ولی میگفت خیلی ورم دارم، چون به چسب حساسیت داشتم، زیادنزدم دوتا هم با گچ بودن، که فقط سوراخهای بینیشون معلوم بود، متقارن بود یکی هم هشت ماه بود عمل کرده بود من مدلشو دوست نداشتم، خودشم میگفت کلومام پایینه
چقدر سجادیانی داریم تو تاپیییییییییییک مبااااااااااارک
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810