2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توتی، خیلی زوده واسه قضاوت، یه کم صبور باش و توکل کن به خدا. کلی فرم بینیت عوض میشه و هر رپز خودشو یه جور نشون میده!
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
حسنا جان قبلا گفتم سرچ کنی پیدا می کنی دکتر با تجربه ای هست تیغه های بینیش سبک خاص خودش رو داره کاراش زیاد فانتزی نیست هزینه عملش هم نسبتا بالاست و اینکه دو بدی داره ١- خودش قیمت نمیده عملا شما با خانم ایشون که یک مقدار سخت میشه کنار اومد باهاش طرفین ٢-جلسه مشاورش مثل جلسه قبل عمل فقط میری سیتی و آزمایش اون هم چاپ شده از قبل رو می گیری صحبت در مورد بینی شما هم روز عمل از شما میپرسه چی میخواهی که در نهایت کار خودش رو انجام میده ولی من قبلا هم گفتم دوستام عمل کردن باهاش همه راضی بودن
❤️
سلام دوستان من نتونستم هر 3 تاپیک و کامل بخونم تا به جواب برسم با سرچ تو گوگل هم به نتیجه نرسیدم،، دوستان خوب میشه بگید از بین این دو دکتر کدومش بهترن؟ محمد رضا فتحل العلومی و شهریار قربانی
2810