2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
نووا، مطب روبروی فرهنگ مطب دکتر محسن حجت هست، چقدر شلوغ بود من هر سری میرفتم مطب دکترم، از یه نفر پرسیدم، گفت بخاطر قیمت پایینترشه.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاراش خوب بود آقای ببخشید به نظر شما؟؟ هلو فکر میکنم بیمه تکمیلی...
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
راستش دقت نکردم، نمیتونم نظر بدم...اما همیشه کلی تو مطب بودن، کلی هم سرپا وایساده بودن، یه تعدادم تو راهرو وایمیستادن، سری دوم که ویزیت داشتم، حداقل ۱۰ پسر تو مطبش بودن.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
هلو جان ویزیت رایگان بود حدود 40 دقیقه باهام صحبت کرد معاینه ی دقیق و حرفه اییییییییی تمام مشخصات ریز بینیمو اعم از جنس و فرم نوک بینی، انحراف خفیف و ... می گفت و دستیارش که یه خانوم دکتر جوون گنبدی بود توی پرونده می نوشت. نمونه ندیدم روز برفی بود و دیروقت اما سایت داره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
هلو جان خب صبر کن تا بنویسم. چرا اینقدر خشنی
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بیشتر کارش درمانیه، اینجوری نیست که راحت بشه نمونه ی زیبایی دید. اما فکر می کنم کارش خوبه.