2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
راست می گین چک کردم یه خانومه دیگه بود پس . علامه توی بلاگه rhinoplasty-info خوندم کارش فانتزیه دیگه حذفش کردم. آره مامان نونو هیچکی که بی ایراد نیست اما همین که ریسکه کارشون کم باشه و سبکشون رو بپسندم خوبه. نمی خوام بدن پشیمون شم چرا خوب نگشتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان نونو عکسسسسسسسسسسسس بزااااااار لطفا بینیه خوشملتو ببینیم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ماهی شاهین صحرایى همون که مطبش شریعتیه روبروی پارک شریعتی جنب خ پیتزا درب در آرتمیس زیاد مسن نیست حدود 50وخوردهایه. نمیدونم کدوم بیمارستان ماهی کارای صحراییان که افتضاحه مریم من مخالفم که میگن علامه فانتزیه من خودم ی مماخ عروسکی فانتزی میخواستم ولى الان نیمه فانتزى شده بنظرمن علامه کارای طبیعیش خیلی بیشتر از فانتزی ونیمه فانتزیه علامه من همیشه گفتم بدرد کسایى میخوره که تیغه باریک وظریف دوست دارن
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
بجه ها سلام. من دیروز رفتم برای مشاوره مطب دکتر آبرومند برای بینی خانمم. من که نظرم این بود همون فرهنگ یا میلانی خوبه،دیگه نریم مشاوره. زنگ زدم منشی گفت 8:30 بیاین،رفتیم حدود 7،8 نفر بودن اون ساعت،2نفر چسب 3نفر عمل کرده بدون چسب 1نفر با گچ 3نفرم برای مشاوره. هم منشیش خانم حسنی هم خدکتر باحال بودن. ولی از یه چیز خوشم نیومد که به نطر من یکی از مهمترین چیزاست،اینکه همه چیزو خوب توصیف کرد و احتنمالات منفی در نطر نگرفت اصلا!!
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
مهساااااا http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--9217?page=90
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
Maman nono اینطور که من از بچه های این تاپیک شنیدم برزنجی ام طبیعی عمل میکنه شما بین برزنجی و صادقی کدومو به من پیشنهاد میدین؟ بینیم قوز داره به خاطر شکسته شدن نوکشم گرد و تقریبا تپله
سلام. بچه ها چند وقت پیش یکی رو دیدم بینیش خوشگل بود البته من تو یه زاویه ای بودم که بیشتر نیمرخش رو میدیدم. اما در کل خوب بود. ازش که پرسیدم گفت فهمیدی عمل کردم؟؟!!! اما خوب طوری نبود که اصلا نفهمی یا شاید چون من خیلی دقت میکنم میفهمم پرسیدم اسم دکترشو، گفت مقیمی یا یه همچین چیزی (ببخشید که دقیق یادم نیست ) میگم اونا که وقت دارن واسه مطب گردی یه سر بزنن به مطبش ضرر نداره. دختره میگفت اصلا دکتر پولکی نیست .فکر کنم منظورش این بود که هزینش خیلی نیست
27 اسفند. نادریان
2810