2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015630 بازدید | 66529 پست
راستی گفت احتمال همه چی هست ممکنه سوراخای بینیت یکم ناقرینه بشه بااینکه عین همن.ممکنه پنج درصد مشکل تنفسی پیداکنی.فکرکنم دیده بودحساسم اینارومیگفت که توقعموبیاره پایین تر :|
ولی به دکتری که اینطوری میگه به نظرم بیشتر میشه اعتماد کرد. خوب و بدشو با هم میگه، اونی که همش میگه همه چیز خوبه شاید بعضی چیزها رو نمیگه، اون دوستم که با فرهنگ عمل کرده هم میگه به منم گفت خوب میشه ولی طراحی نکرد گفت باید ببینیم تو اتاق عمل چی میشه، عمل بینی طراحی با فتوشاپ نیست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخمل ناز...هر دکتری که بگه من 100 درصد اوکی میکنم بهش شک کن...فرهنگ به منم گفت احتنال اینکه یه درصد از انحرافت بمونه هست....اما الان قبل از برداشتن گج که نگاه میکنم راضیم...حالا باید دید بعد از برداشتن گچ چطوری به نظر میاد. اما من فکر می کنم کارشو خوب بلده.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
من صفحات پیش هم گفتم، من میخوام طول بینی ام اصلا کم نشه.اصلا قوس نداشته باشه و نوکش هم گرد باشه.بینی ام هم کم کاره. راستش هنوز خیلی هم استرس دارم روی تصمیمم. اگر مطمئن نباشم اصلا عمل نمیکنم.میترسم عمل کنم همه بگن قبلا بهتر بودی. اگه منم انحراف داشتم با خیال راحت تر عمل میکردم. میگفتم مجبورم!!!!!!!
من روزی که مطب فرهنگ بودم دو تا دختر خاله رو دیدم که جفتشون با فرهنگ عمل کرده بودن. داداشاشونم همینطور...یکیشون از چین اومده بود تو تاریخی که من وقت عمل گرفتم فرداش یه نفر که از آمریکا اومده بودو داشت...منم که مهمون خارجیش شدمو منشیش وقتیو که نمیخواست رزرو کنه رو زحمت کشید و به من داد.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
درست میگین بچه ها.اما ترسیدم.گفتم بعدش اگه هرچی بشه میگه من گفته بودم که حالاتوجزو اون چنددرصدشدی ... آره تنفسم خوبه خوبه فقط مامانم ازدکترپرسیدکه احتمالش هست بعد عمل مشکلی ازنظرتنفسی پیش بیاد گفت پنج درصد.البته قکنم اینم راست گفت به هرحال عمله دیگه.... آقای ببخشید انحراف شما چقدربود؟دراثرضربه ایجادشده بود دیگه درسته؟چندسال پیش؟
انحراف من خیلی بود...چون از روی جمجمه ام شروع میشد ...محل تلاقیه پیشونی و بینی...سجادیان هم حرف فرهنگ رو زد...اما فکر میکنم دکتر خوب تونسته بگیرتش.
کتایون حالا خوبه نگفته مال خودمه عمل نکردم !!! ؛)) بنظرمنم الکی گفته یادم نیست عزیزم. دلسا من اگه این انحراف نبوداصلا به عمل فکرنمیکردم.اصلا.انحرافمم خیلی کمه.تونور معلوم میشه یکم.اما میگم خوب اگه بیست درصد بخوادبرگرده بعد عمل که خیلی بدتره.همه هم به بینی عملی بیشتردقت میکنن دیگه بدتر میشه از قبل حتی.
اگه به صورتت میاد حیفه...چون خدای نکرده یه درصد اونجوری نشه که میخوای تا آخر عمرت افسوس میخوری...جون تجربه دوستان رو دیدم میگم اینو...اگه بینیت مث من کلی مشکل داشت اوکی بود...من خودم به دکتر گفام اگه قوزشو برداری و نوکشو یه کوچولو بیاری بالا تر همینجوری من 70 درصد راضی میشم...و بینی من مناسب عمل بود.