2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها، من بالاخره مطبگردیمو شروع کردم! امروز رفتم مطب دکتر احمد خاص احمدی،3-4 تا نمونه بدون چسب دیدم، اولیش یه نمونه 3 هفته ای (آقا) بود که اصصلا برای یک مرد جالب نبود، سرش زیادی بالا بود ولی انگار خودش خواسته بود چون خودش خیییلی راضی بود! میگفت 15 سال قبل هم خواهرش با همین دکتر عمل داشته که خیلی خوبه و اینا... بعدی یه نمونه 3 ماهه یک دختر خانوم بود، معمولی بود، نیمرخش خیلی خوب بود ولی من از رخش زیاد خوشم نیومد ، نمیدونم چطور بگم، عملی بودنش تو ذوق میزد و یه کم هم سوراخای بینی غیرقرینه بود که البته عکس قبل عملشو دیدم همین مشکلو واضح تر داشت... سومی یه آقا بود که خییییلی خوب شده بینیش، کاملا طبیعی و جالب بود با اینکه فقط دو هفته از عمل گذشته بود اصلا ورم بدی نداشت، حتی من شک داشتم عمل کرده یا نه، عکس قبل عملشم واااقعا بدجور بود، ظاهرا دو بار شکسته بود و یه انحراف ناجور هم داشت، اینو که دیدم یه کم امیدوار شدم! بالاخره نوبتم شد و رفتم، آقای دکتر بسیییار خوش اخلاق بود، مشاوره رایگان ولی اگه عکس و طراحی بخوایم 20 تومن که برای من انجام داد و خوب بود، به نظرم نکات زیبایی شناسی اجزائ صورت رو خوب میدونست، بهش گفتم از بینی آقای اولی اصلا خوشم نیومده، گفت منم خوشم نیومد ولی ببین خودش چه راضیه! من طبق میل خودش درست کردم واسش، و گفت خودش بینی طبیعی تا حداکثر نیمه طبیعی رو ترجیح میده، یه خانمی هم اومد که تازه 3 روز بود عمل شده بود و اومده بود تامپون بکشه، کبودی تقریبا نداشت و ورم هم معمولی و فرم بینیش به نظر خوب میومد، میگفت خواهر شوهرش هم با این دکتر عملیده و خیلی راضیه، منشیش هم یه خانم جوون خوش اخلاق بود... در کل آدم خوش برخوردی بود و به نظر میومد میشه بهش اعتماد کرد، ولی من بایدنمونه بیشتر ببینم و برزنجی و نادریان و مجلسی و...هم برم، فتح سامی هم مطبش همون ساختمون بود که میخواستم برم ولی کاری پیش اومد و فرصت نشد، آهان قیمتشم انگار از 5 شروع میشه تا 7-8، همین دیگه..
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
آهان، مشکل تنفسی هم هیچکدوم نداشتن، اون آقای دومی که میگفت از همون هفته اول بویایی هم داشته... من فردا میرم برزنجی، هفته دیگه هم احتمالا نادریان...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبا شما با سجادیان عمل کردی یا قراره عمل کنی تازه؟ اگه عمل کردی تونه خدا عکس بذاااار
Ana جان خلوت بودمن رفتم.یدختره اومده بوداصلاخوب نشده بودمخصوصا روبروالبته بینیش ازاول عمل لازم نداشت عکساشودکترنشونمون داد دکترگفت بهش گفته بودم نکن خودش گفت نه عملم کن.دوتاخواهرباهاش عمل کرده بودن یکیشون خوبشده بودتروتمیزبود اونیکی نه بنظرم قلمبه بود.دکترخودش خوش اخلاق تادلت بخوادانقدباخواهرمو من حرف زدوخندیدکه نگو.دوتاخواهراراضی بودن براش شکلات آورده بودن :)
معصومه جون منم پوستم سفید نیس ولی سبزه ی تندم نیس رنگ پوست خودته مرررررسی سمی جون
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
dokhmalenaz عباسی همونیه که میگفتن خارجه آخر اردیبهشت میاد؟؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810