2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
مرسی بچه ها حسنا یه سر یه دکتر رزازی بزن
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان فرزام خرابکاره, بخدا بینى دوستمو داغون کرده. اکه جند روز بری مطبش بشینى, متوجه میشی. دوستم بینیش استخونى کم کار بود,فقط یه قوز کوجیک داشت. الان به طرز فجیعی سوراخهاش تابه تاست, یه طرف بینیش مثل خوره رفته تو. دکتر کفته غضروف زیادى برداشتم از این قسمت. تو رو خدا با دیدن یه نمونه تصمیم نکیرید
سلام بچه ها یه سوال من طرف چپ بینیم خیلی نرم و خوبه ولی سمت راستم انگار سفته چرا؟ مثلا سوراخای بینیم جفتشون هم اندلزن ولی انگشت میکنی تو سوراخ چپیه مسره ولی تو راستیه نه علت چیست؟ جواب بدید ای عملیا
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
4شنبه هفته پیش بودم میشه دهم؟؟ آره تو پله ها نشسته بودم. دیدی منو؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
هاهاها واسه همین من تو راه پله ها نشسته بودم دیگه... آخه اونجا دیگه دوربین نداشت بهاراسا مثله جغد کمین کرده بودم تو راه پله,, هرکی از راه میومد آروم با دست اشاره میکردم که بیاا اونام با یه قیافه های متعجبی میومدن جلو من سری شروع میکردم سوال پیچ کردن
بچه ها ینی نمونه های نادریانو باید توی راهرو خفت کرد؟خخخ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810