2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015574 بازدید | 66529 پست
آره خودشون راضی بودن یه نمونه یک ساله دیدم که خوش فرم بود و طبیعی اما سایزش یه کوچولو بزرگ بود.اما از نظر من خوب بود دوتا نمونه دیدم نوکش خیلی گرد بود من خوشم نیومد یه نمونه دیدم خیلی خوب بود مثله دماغای سیما و نادیا بود. خودش میگفت کم کار بوده دماغش و 5/800 داده بوده یه خانومی بود که خوب بود ظاهر دماغش اما یه کوچولو کج بود اما خودش راضی بود میگفت قبل عمل خیلی انحراف داشتم و الان 30 درصدش برگشته و پیش هر دکتری رفتم گفته انحرافت کامل برطرف نمیشه. 12 ملیون هم داده بود. من دماغ خیلی کوچولو موچولو فقط یه نمونه دیدم. حتی 1 ساله و 7 ماه هاشم زیاد کوچیک نبودن البته من خودم طرفداره دماغ بزرگم. بزرگ ولی خوش فرم. خلاصه خودت باید بری ببینی دیگه خیلی سلیقه ایه مثلا من نوک گرد دوست ندارم یکی ممکنه دوست داشته باشه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نداشتند از اونای که من پرسیدم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
وای من واقعا نمیدونم چجور دماعی دوست دارم چجوری باید بفهمم ففط دلم میخوادقشنگ بشهو طبیعی منظورم از طبیعی این نیست که بزرگ باشه یعنی خیلی نقلی و سر بالا دوست ندارم حالا چیکار کنم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
حسنا جون ازمن به تو نصیحت در بند این چیزا نباش اگر میخوای دماغتو عمل کنی پی این نباش که چه شکلی شه و نشه به دکترت اعتماد کن اینکه دماغت چه شکلی شه به بیس بینیتم ربط داره
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
حق با شماست بچه ها ادم باید یه دکتر خوب پیدا کنه و همه چیزو بسپار دستش اینکه دماغت خوب بشه یا نه رو دیگه باید بسپاری به خدا دکتر و شانست کاش میتونستم زودتر به دکتر هوب پیدا کنم و بهش اعتماد کنم مامانم و شوشوم موافق عملم نیستن به خاطر همین استرس دارم که بد بشم بعد هی بگن دیدی گفتیم عمل نکن
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
بهارسارا جان تو تاپیک خیلی از بچه ها با دکتر نادریان عمل کردن. خوب هم شدن. اما من سبکشونو نمی پسندم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)