2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015586 بازدید | 66529 پست
سلام من خواننده تقریبا خاموش ای تاپیکم . 12 بهمن با دکتر ارام اذر هوشنگ عمل کردم بینی من پایینش کاملا گوشتی بود . در ضمن چند موردیکه از این دکتر دیدم همه قبلا گوشتی بوده و الانش خیلی خوب شده . ولی شانس گنده من نمیدونم چرا دماغم بعد از سه ماه به محض اینکه چسبش رو باز میکنم نوکش باد میکنه . به خدا دارم دیوونه میشم همش چسب دارم و روم نمیشه جایی برم م دماغم مثل دلقکا میشه بالاش رو تراشیده و پایینش گرد میشه دارم افسردگی میگیرم . شوهرم میگه من بهت گفتم عمل نکن و یکی دیگه بالای تیغه ام انگار یه خورده استخون داره رشد میکنه دکتر گفت احتمالا باید مجدد تراش بخوره. یعنی دوبارهباید دو سه تومنپول بدم ؟؟ خودش میگه این طبیعیه مثل یه شاخه درخت که ببری دوباره رشد کنه . اخه این کجاش طبیعیه ؟؟ چکار کنم دارم دیوونه میشم به نظرتون برم پیش یه دکتر دیگه نشون بدم یا نه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان لینک بالا رو گذاشتم، این دکتر راجع به بلا مانع بودن زایمان طبیعی بعد عمل بینی تو پرسش و پاسخ جواب دادن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
معصومه ٢١ masoome21 لیزیک با لازک فرق داره الان کاری که دکترها میکنن فمتو لیزیک هست قبلا لایزیک به لیزیک ارجح بود و اان فمتو لیزیک به لازک نوع برش فرق داره در لیزیک می تراشن روی چشم رو در لایزیک زجاجیه رو کنار می زنند
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
دکتر بینی فانتزی (نه طبیعی و عروسکی ) نبووووودددد؟؟؟؟
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
معصومه جون خواهرگلم اخه زایمان چ ربطی ب بینی داره؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
فائزه جون اگه میخوایی مشهد عمل کنی و بری مطب گردی می بینی نعیمی و پور صادق و میمنه و ... اون طوری که اسم در کردن عالی و تاب نیستند و البته اینم بگم نظر شخصی خیلی دخیل یکی دنبال اینکه صرفا عمل کنه یکی هم میخواد عملش نیچر و بدون کمترین اسیب باشه. من تا الان از دکتر خدیوی یک کار بدم ندیدم البته بگم 10 کار بیشتر ندیدم.ولی مطب نداره رئیس بخش بیمارستان امام رضا سرچ کنی رزومه و کارش میاد. اگه خدا بخواد منم برای اخر خرداد میخوام ازش وقت بگیرم.با دوستم برم ولی دوستم شهریور عروسیش و بینیش اصلا ایراد زیادی نداره جفتمون بینی هامون طبیعی حتی نعیمی گفت وا بینیت که خوبه چیکارش کنم :)) من فقط یه تیغه کوچیک بالای بینیم.دوستم میخواد ببینه اگه اخر خرداد عمل کنه اخر شهریور عروسیش تا اون موقع ورمش میخوابه و تو مجلسش قیافش بد نمیشه ورم داشته باشه و کبودی. اهان برای تهرانم الناز گلرخ که مدل تو صفحه اش زده بود پیش نادریان عمل کرده. چقدرم طبیعی قشنگ بود.
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!