2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره صبا سوراخای بینی ها چطوری بود؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
nova برو مطبش چند بار ببین من دفعه پیش رفتم واسه نمونه دیدن یه نمونه دیدم از نزدیک که خوشم اومد بقیه رو از دور دیدم خودشم راضی بود . ولی این دفعه از هیچ کدوم خوشم نیومد . همه رو از نزدیک دیدم. البته یکیشون اینقدر راضی بود که خواهرشم اومده بود همونجا عمل کنه . ولی سوراخاش اصلاً قشنگ نبود برو منشیاشو ببین اگه خوشت اومد عمل کن چون من این دفعه هر کیو دیدم کپه بینیه منشیاش بود. نمی دونم لی لی کلی با امید و آرزو رفتم اینجوری گفت بینیم از تمام رخ خوبه از نیم رخ سرش یکم بزرگه .دوست داشتم کوچیکتربشه و یکم بهش فرم بده و خوشگلش کنه .
سلیقه ایه دیگه اگه دوست داری بینیه منشیاشو پس فکر نکنم باهاش مشکل داشته باشی این دفعه 3 نفر نشسته بودن اون پشت نمی دونم همشون منشی بودن یا نه . دفعه پیشم از بینیه منشیش خوشم نیومد که گفتم شاید سبکه قدیمش این بوده ولی کلاً سبکش این مدلیه .
سلام دوستان. من تا حالا خواننده خاموش بودم ولی دیگه صبرم سر اومد 28 ام فروردین عمل کردم و خیلی به دکترم تاکید کردم که طبیعی کار کنه. الان که گچو برداشتم میبینم تیغه بینی و نوکش خیلی پهنه. از کجا بفهمم ورمه یا این مدل بینیمه. خیلی نگرانم. اینم عکس بینیمه http://www.8pic.ir/viewer.php?file=56496993038391853541.jpg میشه بگین ورمه یا اصلا تیغه رو دست نزده ؟؟؟
سلام به همه ساریخانی هرکسی پرسیده بود بایدبگم که دختردوست مامانم باهاش عمل کرده بودو ظاهرش خوبه امامشکل تنفسی داره. بچه هافرهنگ الکی واسه تشکیل پرونده 15 تومن گرفت منشیش. یه خوب دیدم.یه معمولی.بینی ها گرد بود.بقیه چسبی.هزینه 4تومن.من اصلانتونستم اعتمادکنم.البته بادقت نگاکردوایراداشو گفت و گفت مناسب برای عمله بینیت.واسه آقایون که بینی معمولی و طبیعی میخوان خوبه.
چهارشنبه بری بهتره . من چهارشنبه رفتم یکم جلو آسانسور نمونه دیدم . با یکیشون با آسانسور رفتم بالا. دختره گفت گیر نمیدن بیا تو رفتم یکم که نشستم طرف گیر داد اومدم بیرون . امروزم که روز مشاوره بود ولی چند تا عملی اومده بودن کادر اونجا ام که من هر کیو دیدم عملی بود