2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015589 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بهار جون گفتیا من قبل عمل دو تا پسر یه دفه تو خیابون بهم تیکه انداختن دماغتو عمل کن بخدا اصلا ضایه نبودا یکی از دلایلم حرف اینا بود خخخخ منم میخندیدم نوک بینیم میومد پاییننن
دلم فقط آرامش میخواد... 
معصومه جان بوسته بوسته شدن علتهاى زیادى داره, از تنش و استرس تا کمبود بعضی ویتامینه...., یه دکتر بوست برو. من به شخصه صورتمو کیسه ى ملایم با صابون میکشم, همبشه هم دوستام میکن جقدر بوستت صافه. دقیقا وقتى کیسه میکشم, بعدش کرم و بنکک رو بوستم عالى میخوابه
معصومه جان کریستال رو به ساقه مو بزن واسه ربشه مو از سرم مخصوص میتونی استفاده کنی..البته من نمیدونم تو ایران چه مارک هایی هست ولی میدونم هست....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
تا چند وقت بعد از عمل میشه ورزش رفت ؟مثلا ورزش اروبیک که خیلی تحرک و پرش داره و شنا؟ بعد یه سوال دیگه هم واسم پیش اومده اینکه میگن حالت کلیپسی بعد یه مدت زمانی به وجود میاد یا بینی افت پیدا میکنه بعد از چه مدتی احتمالش هست به وجود بیاد؟افت بینی ممکنه از حد بینی قبلی هم پایین تر بیاد؟
من عاشق خدا و امام زمان و مادرم هستم